kolumna jedne superžene

četvrtak, 07.10.2010.

Ljubavna bol iz "1001 NOĆI"

Vjerujem da većina mojih prijatelja blogera, baš kao i ja, svakodnevno prati navedenu seriju.
Serija je gledljiva životno-ljubavna priča, o životu, ljubavi i poslovnim spletkama najpoznatijih poslovnih ljudi današnje moderne Turske.
Vjerujem da je jedan od razloga što smo mi ženska populacija svake večeri u 8 uz RTL i glavni lik, Onur Aksal, vrlo naočit plavook muškarac, priznati arhitekt i biznismen, u svemu čisti pozitivac.
Iako nisam gledala seriju od samog početka, propustivši dva ili tri prva tjedna, tijekom cijele serije glavni lik se bori za svoju ljubav, koja mu nikako ne uzvraća osjećaje intenzitetom kojim bi on to htio i koji zaslužuje.
Čini mi se da su u sinoćnjoj epizodi ipak pretjerali, jer čak se niti onaj najprostiji ovčar s planine (uz dužno poštovanje svima koji čuvaju ovce) nebi toliko ponižavao pred ženom koja mu ne uzvraća ljubav koju je zaslužio a čak mu niti ne vjeruje nego ga ostavlja i napušta u trenutku kad je mislio da je dohvatio djelić ljubavne sreće koju je zaslužio.
Smatram da bi jedan situiran muškarac i vrlo poznat čovjek u poslovnom svijetu ipak trebao više držati do svojeg dostojanstva i ponosa no što je to slučaj sa glavnom ulogom u ovoj seriji.
No kako god da bilo, da bih vam makar malo dočarala emociju boli koju osjeća glavni lik zbog gubitka ljubavi koju, unatoč svemu bezrezervno voli, pronašla sam jednu prastaru pjesmu Kemala Montena "Ljubavna bol".
Neka vas ne zbune brojke jer pjesma nikako nije iz 1965., ipak je nastala 10-ak godina kasnije.

Vjerujem da će vam se svidjeti pa poslušajte i uživajte.

Ugodna vam ova predpraznična večer.


- 17:50 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.