Fressssssh

srijeda, 16.03.2022.

ko leti odletiće

Neki se čude ponašanju ludog Zoke, koji je eto zabranio tim Nato avijonima da letaju okolo, jer su došli zato šta je Plenki to tražio, a njega zato jer je rusofil niko ne jebe dva posto.

Kažu čak i da je lud, ne mogu doć sebi da su glasali za takvog kretena.

E sad postoji li razlog za čudenje, naš Zoka se kad su svi gledali kako uteć iz partije u Beogradu učlanijo u savez komunista, iako mu je ćaća priko veza u adezeu naša posao u ministarstvu vanjskih poslova, on se upisa u esdepe, stranku koja je razoružala hrvatsku i to nakon što je već izgubila izbore, i bila protiv neovisnosti Hrvatske, kao premijer u vladi je ima pola ministara Srba a ostali su bili napola Srbi.

Dakle ludi Zoka ima kontinuitet u ponašanju, nije u meduvremenu operira mozak, i svakome s prosječnom inteligencijom je bilo jasno koji je to kreten.

Uostalom zato je i izabran glasovima Srba Jugoslovena, homoseksualne zajednice i idiota.

Znakovita je i šutnja nevladinih organizacija, povodom ruske agresije, ta sveopća suzdržanost kojekakvih opančara, koji bi najradije mahali zastavama s petokrakama u znak podrške ruskoj braći.

Nema dramatičnih presica, nema baba, žaba, ar jusirijusa, gongova, bongova, foruma žena ni Biljane Gaće, ništa, niente.
Naravno pošto ni oni nisu u meduvremenu operirali mozak, ostaju pri nježnim osjećajima prema braći Rusima, a protiv mrskog zapada, Vatikana i masona, a sve pod maestralnom dirigentskom palicom komandira Zoke i AV, pronositelja svijetle tradicije jedinstva četnika i partizana.

u centru za izbjeglice u Nemačkoj, 18 godišnju Ukrainku, silovala su dvojica muškaraca, jedan iz Tunisa drugi iz Nigerije

- 09:54 - Komentari (13) - Isprintaj - #