Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

ko leti odletiće

Neki se čude ponašanju ludog Zoke, koji je eto zabranio tim Nato avijonima da letaju okolo, jer su došli zato šta je Plenki to tražio, a njega zato jer je rusofil niko ne jebe dva posto.

Kažu čak i da je lud, ne mogu doć sebi da su glasali za takvog kretena.

E sad postoji li razlog za čudenje, naš Zoka se kad su svi gledali kako uteć iz partije u Beogradu učlanijo u savez komunista, iako mu je ćaća priko veza u adezeu naša posao u ministarstvu vanjskih poslova, on se upisa u esdepe, stranku koja je razoružala hrvatsku i to nakon što je već izgubila izbore, i bila protiv neovisnosti Hrvatske, kao premijer u vladi je ima pola ministara Srba a ostali su bili napola Srbi.

Dakle ludi Zoka ima kontinuitet u ponašanju, nije u meduvremenu operira mozak, i svakome s prosječnom inteligencijom je bilo jasno koji je to kreten.

Uostalom zato je i izabran glasovima Srba Jugoslovena, homoseksualne zajednice i idiota.

Znakovita je i šutnja nevladinih organizacija, povodom ruske agresije, ta sveopća suzdržanost kojekakvih opančara, koji bi najradije mahali zastavama s petokrakama u znak podrške ruskoj braći.

Nema dramatičnih presica, nema baba, žaba, ar jusirijusa, gongova, bongova, foruma žena ni Biljane Gaće, ništa, niente.
Naravno pošto ni oni nisu u meduvremenu operirali mozak, ostaju pri nježnim osjećajima prema braći Rusima, a protiv mrskog zapada, Vatikana i masona, a sve pod maestralnom dirigentskom palicom komandira Zoke i AV, pronositelja svijetle tradicije jedinstva četnika i partizana.

u centru za izbjeglice u Nemačkoj, 18 godišnju Ukrainku, silovala su dvojica muškaraca, jedan iz Tunisa drugi iz Nigerije


Post je objavljen 16.03.2022. u 09:54 sati.