Fressssssh

nedjelja, 25.03.2018.

Porez na budale

Jedna od tekovina socijalizma je bila kad si iša u mesnicu kupit meso, recimo šnicle, onda bi ti mesar uvalija i bokun kosti, jer ka ono i kost se mora prodat, tako si kupija bokun kosti po cijenu šnicela.

Uglavnom više manje svak bi reka da neće oni bokun kosti, pa bi ga mesar ostavija sebi, i proda slijedećem koji bi doša kupit šnicel.

Ta kost, ili već šta je bilo se zvala žunta, ili šta bi se danas reklo porez na budale, koji je uglavnom služio mesarima da se obogate.

Ako vas to da van neko prodaje šnicel a uvali vam porez na budale, podsjeća na neke Aktualnosti odma to izbacite iz glave.

Ovih dana se radilo istraživanje o prihvatljivosti jednog dokumenta, rezultati su takvi da trideset posto oće kupit šnicel i ne jebe nikakve ideje da mu se uvali porez na budale, trideset posto bi kupilo šnicel i grintalo radi poreza na budale, a trideset posto je oduševljeno porez na budale.

Tumačenje spin doktora koji su osmišljavali pitanja je da eto dvi trećine ljudi žele porez na budale, koji u stvari ne postoji jer niko pametan ne bi plaća porez na budale.

U našoj zemlji zadnjih dana se vodi polemika o IK, uz zamjerke konzervativnog dijela građana, da se kroz IK uvodi rodna ideologija, što apsolutno ne stoji, nije istina da IK omogućuje muškarcu koji se osjeća kao žena da ide u ženski wc, IK regulira mehanizam kako kazniti žene koje se pobune protiv muškaraca koji idu u ženski wc.

Naime u republici Hrvatskoj je od 2013 kada je to omogućeno zakonom, a da građani o tome nemaju pojma, tridesetak osoba promijenilo rod, a da nisu promijenili spol.

Dakle zasigurno je među tih trideset i određen broj muškaraca koji imaju pišu a osjećaju se kao žene i u dokumentima im piše da su žene.

Dakle Istanbulska konvencija regulira samo situaciju kad neki Božo Vrećo, dođe u ženski wc i tamo naleti na Annaboni, pa ga ona pukne iz zida iščupanim sušilom za ruke, u tom slučaju Annaboni će kazneno odgovarat jer Božo Vrećo kao žena ima ista prava na ženski wc kao i Annaboni.

Pozitivno u IK je da mi muški Ženu koja se zove Božo Vrećo, možemo bez ikakvih posljedica potirat iz muškog toaleta.

Ćaća od Elona Muška koji je učinijo nevjerojatnu stvar za čovječanstvo, i posla auto raketon u svemir, je svojon usvojenon ćeri napravijo dite, jer ako more Woddy Allen šta ne bi moga i on, nema ništa lošega u tome, dapače to bi moglo dovest do smanjenja prostitucije, jer bi svaki prosvijetljeni socijalista ka šta su Allen i Musk, moga usvojit jednu ili više ćeri pa jebat njih umisto da ide na kurve.

Kad smo već kod tog nasilja nad ženama, koje je činjenica da se događa, pa zapjenjene feministice imputiraju muškom rodu nasilnički karakter, mogli bi i mi muški izanalizirat činjenicu da se u najvećoj mjeri prostitucijom bave žene, pa se po uzoru na zapienjene feministkinje odredit prema ženama kao prema kurvama.

Mislim zašto i mi ne bi mogli bit idioti kao zapjenjene feministkinje i muškarci koji se osjećaju kao žene.

- 12:16 - Komentari (37) - Isprintaj - #