Fressssssh

četvrtak, 22.03.2018.

Kanadski poučak

Dva pedera u Kanadi se nisu mogli kod upisa usvojenog djeteta u školu ili tako nešto, dogovorit koji će djetetu bit majka.

Obzirom da se u Kanadi posebno vodi računa o osjećajima pedera, naime djecu kod usvajanja nitko ne pita bi li ono da ga usvoje baš pederi, Kanađani su odlučili majkama oduzet titulu majke, tako da se u službenim dokumentima u Kanadi pojam majke više neće ni koristit.

Doduše i očevi su tu isto popušili, jer Kanađani nisu htjeli dopustit sebi da im dođu dvije bijesne lezbe, koje se ne bi mogle odlučit koja će djetetu bit otac.

Više manje za očeve, kaže se da ditetu ćaća more bit ko oće, ali jedna je mater.

Dakle nakon što su prirodnoj podjeli na dva spola pretpostavili podjelu na sedamdeset rodova, i dopustili muškarcu da bude žena a bez da je promijenio spol, nego samo ako se tako osjeća, otišlo se korak dalje, obzirom da pederima smetaju svi koji su drugačiji od njih, obrušili su se na ono što nikako ne mogu biti, majke.

I sad mene zanima da li vi žene koje se borite za ženska prava, u svjetlu prijepora i podjela u društvu vezanim za ratifikaciju Istanbulske neviste, mislite da jednom ditetu, makar i usvojenom peder more zaminit majku, makar i zamjensku.

Da ne bi na kraju ispalo da je revolucija pojela vlastitu djecu, ili majke.

- 09:27 - Komentari (49) - Isprintaj - #