Fressssssh

ponedjeljak, 12.03.2018.

Oko moje garavoooo

Kažu da žena muškome prvo gleda u oči, a muški ženskoj u justa.

E onda su znanstveniki koji su izračunali da ako pičija ima crveno opiturana justa, onda baja u prvi deset sekundi kad je upozna 7,3 sekunde gleda u justa.

Svakin monadama se i ti znanstveniki bavu, a kad triba izvuć zaključak nema i nigdi, inače tin znanstvenikin Bog kad in je dava pamet onda in je tamo di in je da prikoviše da mogu bit znanstveniki, na drugu stranu uzeja, pa su zato ti znanstveniki uglavnom berlavi.

Evo i kod nas na blogu mogli smo se uvjerit da su oni koji se najviše fale sa diploman u stvari najgluplji, za one pametne malo ko zna šta su po struki, evo Pametni zub je pametan, ka šta mu samo ime kaže, piše genijalne priče, a malo ko zna je li astronaut ili vodoinstalater, zato šta je pametan.

Zaključak se nameće sam po sebi, ženske gledaju muške u oči, zato da vidu jel muški lažu, jerbo je općepoznato, da su oči ogledalo duše, i da je istina tamo u ton duši.

Muški unaprid znaju da ženske lažu, općepoznato je da ženske lažu muškima, to i njiove matere uče od mali nogu, uče i da lažu ćaću kad prvi put nalakiraju nokte, kad se počnu šminkat, kad kupu prve tange, i pogotovo kad otiđu prvi put kod likara uzet onu kontrancemciju.

Da i matere ne uču lagat, sve bi bilo drugačije, jer one onako kako lažu ćaću, nastavu lagat i mužove, i mrzu svekrve zato šta su in svekrve zmije ka i one i znaju kad lažu.

Eto zato muški gledaju u usta da ženan daju drugu šansu, jer kad bi i gledali u oči, i vidili koliko in je duša lažljiva utekli bi odma, glavon Brez obzira.

Dakle svi oni psihologi koji kažu da muški gledaju ženske u usta jer oće oralni seks, su poremećeni bolesnici, nesigurni u vlastitu seksualnost, sa kompliciranin odnosom sa majkama, ka i naši osvišćeni Blogeri.

Sad moremo imat jednu vježbu da Blogeri slikaju svoje oči, a blogerice justa i metu to na blog pa moremo raspravljat o pojedinin slučajovin.

- 12:47 - Komentari (47) - Isprintaj - #