Fressssssh

ponedjeljak, 05.02.2018.

Evo zore, evo posta

Sićate li se Nine Kuluz,

Je za popizdit se sićate, taki sklerotični dobro da se sićate i kako se vi zovete.

Dakle da s podsjetimo, Nina Kuluz je žena koja je udata za Talijana, i ima dite sa drugin Talijanon, koji je oće ovršit i ovrhon jon naplatit dite.

Jel se sad sićate.

Sićate li se dirljivi scena kad su ispri zgrade na pujankaman Severina, Igor, AnaBoni i još dvi iljade svita, u religijskom zanosu koji se more usporedit samo s onin kad vlasnik suvenirnice u Međugorju vidi bus pun Japanaca katolika, mavali s rukaman u zraku kA, Hrvat katolik heteroseksualac na koncertu Miše Kovača.

U međuvrimenu je ista ta Nina Kuluz izgubila sve pravosudne bitke u dvi države i sad se sitila Boga.

Prvo je održala presica sa prijon ispod velikog križa šta je momentalno raspizdilo sve organizacije za ljudska prava, prava žena, prava dice, i prava pasa, jer te organizacije ne raspizdi ništa ka kad vidu križ.

Raspizdili su se i komentatori koji su se zalagali za pravo majke, diteta, tibetanskih panda i kornjača sa Galapagosa, najedanput su svi oni šta su tili linčovat smrdljivog Talijana šta oće odnit naše dite od matere, sve zaboravili, čin su vidili križ zamaglilo in se prid očin, i vuše niko neće linčovat smrdljivog Talijana, smrdljivi Talijan je go kurac kad je pri ruci smrdljiva katolibanka, a i razapinjanje je masu bolje nego linčovanje.

Da ne bi sve stalo na tome, tu preljubnicu, tu Magdalenu je primijo nadbiskup, šta je odma nedvojben znak da jon triba oduzet dite, mislin ono moreš bit kurvetina, psihički bolesna, retardirana, sve ti moremo oprostit, ali jebiga nadbiskupa nemoremo.

Dakle šta moremo zaključit iz ove prispodobe, ništa dok ne čujemo šta o svemu misle Igor, Severina, Annaboni, društvo koji promiče seks između tibetanski panda i kornjača sa Galapagosa, i Rada Borić.

Meni baš zanimljivo kako se svako kad dođe gusto siti Boga, ka da je on veća faca od Igora, Severine, Rade Borić Sai Babe, i Ide Prester...........

Malo dalje u Kašteliman se grupa građana suprostavila tome da se dica u vrtiću maltretiraju znanstveno neutemeljenim tvrdnjama da Adam Stevi more Napravit dite, ka šta svi znamo prije bi Adam Stevi moga Napravit tunel Sveti Rok nego dite, pa je potpuno neprimjereno da se djeca u vrtićkoj dobi obasipaju takvim lažima.

To suprotstavljanje Ideji Da Adam i Steva jedan drugome radu dicu uznemirilo je kolegicu Annaboni, a ne zna se za Severinu i Igora

Šta vas uznemirava.

Priključite se Meci i Domenicu i njihovoj inicijativi za osnivanje stranke Ljubitelji kućnih ljubimaca i Đoke Balašovića

Sjedište stranke će bit u vikendici od Annaboni.

Živila stranka

Živilo presjedništvo

- 15:47 - Komentari (31) - Isprintaj - #