Fressssssh

subota, 03.02.2018.

Aspazija, prisilo ti akobogda

Daklen zaključili smo da je to tuširanje veliki problem, a o frizuran šminkan i tim umjetnin trepavican da ne govorimo.

Evo rečite vi meni je li vama normalno da neko lipi sebi umitne trepavice, jebate koliko tribaš bit nenormalan da bi ti tako nešto palo na pamet.

Dobro žemske su cirkusanti i neracijonalna bića jer kako drugačije nazvat nekoga ko kreči vlastitu facu, i plače onako, ni sama ne zna zašto.

Sve je bilo dobro dok se neko pripametan nije sitija da bi ta neracijonalna ženska bića mogla ić u školu, e u školu.

Dobro da su one išle u školu i imale tamo domaćinstvo, onda u redu, ali ne to oće bit advokat, doktor, inženjer građevine, ne daj Bože učitelj.

Ajmo proanalizirat, muški advokat kaže ono šta sudac oće čut, i onda muči jer je to najbolje za njegovog klijenta, s druge strane ženski advokat se svadi sa portiron jer jon je reka da mora proć kroz detektor, svadi se sa onin sokolon šta vozi detektor jer je tira da izvali sve iz borše, i oduzme jon kacavidu i oni švicarski nož, koji nosi jer muški nikad nemaju alat sa sobon kad njon triba nešto opravit, svadi se sa čistačicon jer je koza neobrazovana koja pere pod baš kad ona prolazi u novin štiklan koje se skližu, svadi se sa zapisničarkon zato šta jon je rekla da kasni i obavezno s svadi sa sutkinjom, jer koji kurac ona misli da ako je sutkinja da je bolja od nje.

Recimo kad su likari u pitanju, prije dok je sve bilo kako triba samo su muški bili likari, ženske su mogle bit babice, i Florence Nightingale, i njegovat pacijenta; ka u istoimenom filmu Engleski pacijent, nisu se petljale u sve ka danas.
Danas je 63 posto doktora ženski, a kad te triba operirat onda to radi muški, koji je malo pa onda puno triba čekat red, a oni 63 posto ženski ispunjava formulare, i onda se još svadu kakvi bi triba bit formular pa napravu dva i onda posli pušu kako imaju prikoviše ti formulara za ispunit, dok se žemske nisu počele petljat u svašta nije ji bilo formulara, jer se muški tin pizdarijama nisu bavili.

O građevini bolje da ne govorimo, zamisli jebate ona je inženjer građevine i ziđa most, a nikad vriće cimenta nije zamišala, ni ove od dvaesipet kila, a kamoli one muške od pedes kila.
Sva praksa jon je šta je ditetu pomagala radit dvorac od lego kocaka, ali zato to zna sve propise o zaštiti na radu, oda okolo sa šlemon, cijepi se protiv dizalica, i ispunjava formulare, jer to je najvažnije da se napravi most recimo, šta ti muški nikako ne razumu, još je Mimar Sinan kad je ziđa na Drini ćupriju ima jednu pomoćnicu za zaštitu na radu i drugu za formulare.

O praksi da neracijonalna bića koja sama sebe kreče, uče nekoga drugoga, nešo izlišno, koja lipa rič izlišno, je raspravljati

Dakle da zaključimo jer mi se ne da više pisat, sve je kriva Aspazija iz Mileta, ona je sve zakuvala

- 13:02 - Komentari (41) - Isprintaj - #