Fressssssh

subota, 19.12.2015.

japanska krava

Evo sad san se obuka, i iden na hodočašće.

Baš nešto mislin koliko san sritan šta san otiša iz mista u metropolu.
Da nisan bija bi ka šta Annaboni kaže ograničen i sputan malomišćanskin mentalitetom.
I jema prav Annaboni, da san osta u mistu krajnji domet bi mi bija jutros otići na kavu kod Kate šta oće da je zovemo Katarina, i vidit ko će još doć, proćakulat malo , čut je li ko umra, ko se mota oko udovičinog dvora, i sve te druge breznačajne štorije.

Vako u metropoli ja moren jutros na hodočašće, u ulicu šta se zove Radnička, a u koju je danas natrpana skoro sva šuplja kvaziinteligencija, tehnomanageri brez pokrića, šponzoruše, i dica ćaćina otvara se super konzum.

U stvari već se otvorija jučer , tako da su već prvi hodočasnici obavili službu.

E sad bi vi rekli neš ti događaja ima i kod nas super konzum.

E nema, vaki nema, u ovi super konzum ima za kupit šnicle od kobe krave, to je ona čuvena japanska krava, šta jon puštaju mozarta, dok sere da jon ublažu stres, i ta šnicla košta 1799,99 kuna kila, i zato ja iden tamo i čekat ću dok ne vidin ko će kupit šniclu.

I nema samo šnicle tamo ima i mala piva po 27 kuna, i po litre vina za 459 kuna, i neki auto na letriku šta ga moš dobit.

Eto i sad recite vi meni da nije lipo živit u metropolu, jebeš to jel neko umra, ko jebe udovicu, i sve te malomišćanske štorije, šta je to kontra šnicle od niti iljadu osansto kuna od japanske krave, šta ti je duhovno obogaćenje kad švercer iz Imackog krene prodavat japanske krave.

Only in metropolis rekli bi oni maniti furešti.

- 08:34 - Komentari (16) - Isprintaj - #