Fressssssh

srijeda, 02.12.2015.

pismo pišen

Poštovani

Ne znan kako vas oslovit , dal sa šjor urednik ili sa šinjorina urednik

Pa eto neka za sada bude ovako ni tamo ni vamo.

Dunkve jučera smo saznali da je ona nesrića od urednika partila, pa smo skoro svi o njemu pričali sve najlipše, ka da je božemiprosti umra, a nije dobro je čovik, Bog mu da zdravlje, zamalo san reka i pamet prosvitlija, a onda san se pripa jer ni od Boga nije lipo prikoviše tražit.

Vas će daklen šjor ili šinjorina urednik ovdi dočekat masu problema, i neće van bit laka, jerbo nas ovdi ima trista, a pola nas ima i po nekoliko blogi, pa ajmo reć da nas je dvista, a maniti smo ka da nas je miljun.

Nebi sad nikoga posebno istica , jerbo bi opis ti anomalija bija duži od Ane Karenjine, već ćemo se mi sami predstavit.

Vi ste šjor ili šinjorina urednik u stvari jedan sritan čovik, kad god nešto zapne morete pitat nas, mi van sve najbolje znamo, neki pogotovo.

Tako da samo nas tribate slušat, a kad stvarno zagusti uvik morete dobit od kojega od nas i koju tableticu, jerbo svi mi kadikad priskočimo terapiju, recimo vako kad je južina, pa onda bude zeru pičvajza, ali pritekne ovi mali šareni pa eto zlu ne tribalo.

Inače mi smo svi zamalo genijalci, pa se likari bave pravon, onako iz hobija, profešuri politikom, pravnici pišu pisme, zidari putopise, očajne domaćice se razumu u medicinu, inžinjeri u fotografiju, i svi mi to znamo masu bolje nego oni šta in je to posal.

Imamo i stručnjake za ustav, za plastiku, za geopolitiku, ove šta se razumu u dolore, i one šta neće da priznaju da su Slovenci nego se predstavljaju ka Šibenčani.

Imamo i one koji se u sve razumiju, i to ih ima priko nekoliko najbolje kuvaju, slikaju, pišu pisme, znaju sve o seksu, navodnjavanju, i dronovima, ma čudo jedno.

Omladinska sekcija i nije baš nešto brojna, ali udruga Veseli penzići je živahna za popizdit, ujutro u 5 zauzmu busije i drže položaje do kasno u noć , nemoš virovat kako su žilavi.

Daklen šjor ili šinjorina urednik, najveći je problem s tin listan, tako je naprimjer na Cool listi oni bloger escajg , koji piše svake pristupne, za razliku od recimo mene koji svaki dan pišen pa nikako da napredujen.

Još je gore na ton Cool listi, tamo ima neki čovik koji namjerno miče blogere sa naslovnice, oni bivši urednik se vadija na nekog Buga, zato i je bivši, šta bi mi stvarno tribali virovat da ima neki Bug šta tačno zna koga će skinit a koga neće, je pari da nas je Rabuzin napravija, pa ćemo to povirovat.

Da škandal bude još veći ta protuha se drznila i sa freš liste micat i to samo Annaboni, jebiga da prostiš nije to lipo.

Daklen tu zlu osobu triba pod hitno identificirati, locirat i sve ono drugo.
Neki mislu da to Blognjuz radi, ali ja nevirujen Blognjuz je ozbiljan čovik i razumi se u janjetinu, prama tomu on sigurno nije.

Malo je nejasno i to sa Top blogerin, tu nisu čista posla mislin koji su to kriteriji koje ispunjavaju El dijablo, Bise i Domenico.

Dakle šjor ili šinjorina urednik neće van bit lako, ali 600 kuna svaki misec nije mala stvar

- 19:15 - Komentari (45) - Isprintaj - #