Animatorsko ljeto - Mali Lošinj

11.06.2013.

Prijave za animatorsko ljeto se zahuktavaju :o) Evo u kojim grupama još ima mjesta i koliko pa vi računajte dalje :o)

1. skupina (od 8. do 15. srpnja) - 23 mjesta
2. skupina (od 15. do 22. srpnja) - 9 mjesta
3. skupina (od 22. do 29. srpnja) - 6 mjesta
4. skupina (od 5. do 12. kolovoza) - 0 mjesta
5. skupina (od 12. do 19. kolovoza) - 18 mjesta
6. skupina (od 19. do 26. kolovoza) - 22 mjesta

I ove godine u Domu sv. Martina u Malom Lošinju održava se animatorsko ljeto. Po dvoje mladih iz župa Zagrebačke nadbiskupije tijekom tjedan dana prolaze zanimljiv program koji želi na mladima razumljiv i prihvatljiv način prenijeti vrijednosti duhovnog života, crkvenog zajedništva te važnost timskog rada.

Mladi animatori će u Godini vjere u Malom Lošinju razmišljati o molitvi. Uz bogate kateheze i zanimljive radionice, mlade očekuje i poneko iznenađenje.

Pozivamo župnike da prijave svoje mlade do 15. lipnja putem e-maila: mladi@zg-nadbiskupija.hr ili telefona 48 94 866. Podaci potrebni za prijavu su: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa i broj mobitela. Mladi koji sudjeluju u programu animatorskog ljeta moraju biti stariji od 18 godina te se u župi isticati svojom zauzetošću u pastoralu mladih. Troškove boravka u Domu sv. Martina snosi župa, a mladi sami plaćaju troškove puta u iznosu od 350 kuna.

Za razliku od prijašnjih godina, ove godine se animatorsko ljeto neće organizirati po regijama i arhiđakonatima jer želimo da se mladi cijele naše Nadbiskupije međusobno upoznaju, razviju prijateljstva i ostvare kontakte koji će im pomoći u radu u pastoralu mladih svojih župa, dekanata i arhiđakonata. Stoga mladi mogu sami odabrati jedan od šest ponuđenih termina za koje ih onda župnik

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.