Ekipa iz Mostara pobjednik KMNL-a

03.06.2013.

Nacionalna završnica KMNL-a
Ekipa iz Mostara pobjednik KMNL-a
Nacionalna završnica Katoličke malonogometne lige održana je u subotu 1. i nedjelju 2. lipnja u Šibenskoj biskupiji, objavljeno je na mrežnoj stranici Zagrebačke nadbiskupije.

Utakmice turnira odigravale su se prvog dana u četiri dvorane, u Tisnom, Murteru te u Šibeniku na Meterizama i Baldekinu. Finale je odigrano 2. lipnja u dvorani na šibenskom Baldekinu, a naslov pobjednika na kraju je pripao ekipi župe Sv. Petra i Pavla iz Mostara koja je u finalu s 2:1 nadigrala ekipu župe Marije Pomoćnica iz Rijeke. Treće mjesto osvojila je ekipa župe Sv. Ćirila i Metoda iz Osijeka, dok je trofej za fair play pripao ekipi župe Sv. Josipa Radnika iz Ražina.

Predstavnici Zagrebačke nadbiskupije - nogometaši župe Svete Obitelji izgubili su u četvrtfinalu od ekipe župe Sv. Ćirila i Metoda iz Osijeka.

Pehare i medalje najboljim ekipama i pojedincima podijelio je šibenski biskup Ante Ivas, poručivši sudionicima završnice: "Svi ste pobjednici". Istaknuo je primjer šibenskog velikana sporta Dražena Petrovića koji je, kako je rekao biskup Ivas, bio veliki čovjek i stvarao je zajedništvo. "Vama dragi sudionici čestitam na zajedništvu koje ste pokazali na ovom turniru i na kojem ste svi zaslužili nagradu za fair play", poručio je nogometašima biskup Ivas.

Autor: IKA/TUZG

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.