POZIV na 2. susret ignacijanskih suradnika, 03. 12. 2008. Palmotićeva u 19 sati

12.11.2008.

Dragi ignacijanski prijatelji, kao što već znate, svake godine nova generacija egzercitanata prolazi put kojim smo svi prošli, stječe iskustvo koje nas formira i proširuje ignacijansko ozračje koje nas, na određeni način, sve povezuje. Istovremeno s tim procesom, svih ovih godina (2002. - 2008.), prisutna je i inicijativa da nakon Vježbi bude još nešto, da se ne razletimo na sve strane svijeta i zaboravimo jedni druge. Prijedlozi su bili različiti od toga da se povremeno svi zajedno okupimo do toga da nastavimo dobivati nove ignacijanske poticaje u cilju naše potpunije izgradnje.
Prepoznavajući, slijedeći i proširujući taj poticaj prije dvije godine organizirali smo 1. susret ignacijanskih suradnika koji je od strane svih sudionika rado prihvaćen. Na samom susretu bilo je puno novih poticaja i smjernica, ali nažalost brige i naš današnji životni ritam mnoge je od njih «popapao». Usprkos svemu nije nestao taj unutarnji poticaj da se, ako ništa drugo, za sada bar jednom godišnje okupimo na zajedničkoj molitvi oko Euharistijskog stola, a poslije u druženju podjelimo nova iskustva i stvorimo nove kontakte.

Druženje započinje svetom Misom koju će predvoditi patri Ivan Koprek, provincijal i pater Slavko Pavin voditelj DV-i. Nadamo se odazivu i drugih patara isusovaca. Trenutno je u postupku i organiziranje zajedničkog druženja nakon svete Mise u velikoj dvorani pa možete planirati izdvajanje oko 2 sata vašeg vremena za ovaj susret.

S radošću vas očekujemo! Za sva eventualna pitanja možete zvati na broj 091 5641 792 ili putem e-maila miroslav@vpd.hr

UDRUGA VPD
Ostanimo ujedinjeni Božanskim Ozračjem! Miroslav Klobučar


PS. Koristim ovu priliku i pozivam sve vas koji primite ovo pismo putem pošte (to znači da nemamo vaš e-mail) a koristite i e-mail u vašoj komunikaciji da nam isti pošaljete na miroslav@vpd s vašim imenom i prezimenom u rubrici subjekt. Naravno, sve to ukoliko želite i dalje biti izvještavani i pozivani na događanja vezana uz ignacijansko povezivanje. Mi s naše strane obećajemo da će vaši mailovi uvijek biti «zatvoreni» a masovno korišteni samo u gore navedenu svrhu. Zahvaljujem!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.