Drugo izdanje knjige patera Luke Rađe 'Šalabahter za život'

07.11.2008.

Knjiga patera Luke Rađe 'Šalabahter za život' doživjela je u kratkom vremenu i drugo izdanje.
Nešto o knjizi:
Riječ je o osebujnoj duhovno-literarnoj zbirci po mnogočemu jedinstvenoj na našim prostorima.
Knjiga je nastala kao plod višegodišnjeg internetskog komuniciranja duhovnika studenata i mladih, p. Luke Rađe s vjernicima i općenito ljudima različitih dobnih, klasnih i ostalih skupina. Zajedničko svima je istinsko traženje iskrenih i istinskih odgovora o esencijalnim životnim pitanjima.
Sadrži tridesetak poglavlja kroz koja se obuhvaćaju najraznovrsnije teme od seksualnosti do celibata, od grešnosti do zaljubljenosti, od patnje do nenadmašne radosti uskrsnuća, od nevjere do mistike...
Osebujnost ovoga djela naročito se sastoji u tome što je kao medij korišten Internet (u Crkvi u Hrvata po prvi puta u tolikom intenzitetu) zahvaljujući čemu u komunikaciji na liniji vjernik-svećenik ili učenik-učitelj padaju sve suvišne maske, obziri ili kurtoazije a u prvi plan izbija suština problematike svakodnevnice i svega onoga s čime se prosječni vjernik ili prosječni čovjek u njoj zaista susreće.
Zahtjevnim projektom prenošenja dijela opsežnih internetskih komuniciranja u pisani format knjige, protagonisti projekta nadaju se time doprinijeti da ovaj uistinu jedinstveni duhovni materijal bude što kvalitetnije sačuvan i s obzirom na svoju suvremenost, bude dostupan što široj publici za daljnje čitanje i produbljivanje spoznaja sadržanih u Lukinim «šalabahterima».
Knjiga se može nabavit u knjižari u Palmotićevoj 31, u dvorištu pokraj bazilike.
radno vrijeme knjižare:
radnim danom 8:15-12:15 sati i 17-19 sati
subotom 9-12.
Ili naručit: na e-mail skac@zg.t-com.hr
ili na mob 091/4803-008
cijena knjige Šalabahter za život je 60 kn + troškovi dostave

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.