Povijest ljudske gluposti

utorak, 10.09.2024.

Dida i baba

Baba s kolačima

Viktoria Nuland, poznata baba s kolačima na Majdanu 2014-te, u svojoj posljednjoj izjavi, s osmjehom od uha do uha u stilu Cerigradske mačke, rekla je da iza Borisa Johnsona, koji je spriječio već parafiran dogovor Rusija-Ukrajina postignut u Istanbulu 2022, stoji USA i GB, sa ciljem da se nastavi daljnja kupovina američkog oružja.

Smrtonosni djedica Bibi

Nakon početne brojke od 35.000 stradalih Palestinaca u napadima IDF, ta je brojka usporeno rasla na 40.000, 45.000. Činjenica je ipak da uz stalno avionsko bombardiranje civilnih gradskih ciljeva, topovske i tenkovske paljbe, snajpera i ostalih borbenih akcija. Te ako dodamo 50.000 novorođene djece u ruševinama zadnjih deset mjeseci, bez vode, lijekova hrane i zdravstvene skrbi. 55.000 dijabetičara bez inzulina, 85.000 oboljelih od raka prije 7. listopada, bez ikakvih lijekova, te na kliničkim zapisima stotine doktora koji su posjetili to područje i naravno na osnovi izvještaja The Lancet, najutjecajnijeg i najstarijeg časopisa opće medicine, procjenjuje je se stradanje oko 300.000 Palestinaca. Amerika koja to klanje može zaustaviti jednim telefonskim pozivom, to ne čini jer se mora nastaviti daljnja kupovina američkog oružja.
Ne zaboravimo da je ovaj, za genocid optužen ratni zločinac, u najsramotnijem trenutku američke povijesti, pred američkim kongresom doživio 52 ovacije (standing ovation) za svoj ratno huškački i rasistički govor.

- 16:43 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.