Povijest ljudske gluposti

petak, 16.08.2024.

Izaijino proročanstvo

Prije početka rata u Gazi i u predvečerje potpisivanja Abrahamovog sporazuma, koji ni na koji način ne spominje Palestince i palestinsko pitanje, Netanyahu je dao značajnu izjavu.

Uspoređujući Hamas s Isis, 25.08.23 Netanyahu poručuje da Hamas mora biti uništen "iznad zemlje, ispod zemlje, u Gazi i izvan Gaze" i da vodstvo Izraela radi na pridobivanju podrške stranih lidera. Nadalje Netanyahu tvrdi da je borba protiv Hamasa test za cijelo čovječanstvo, "to je borba između dobra i zla, na kojoj su strani Hamas, Hezbolah i Iran, a s druge snage slobode i progresa predvođene Izraelom", definirajući Izrael i njegove saveznike kao "narod svijetla", djelujući tako, Izrael će ispuniti Izaijino proročanstvo.

Prije početka sukoba u Gazi, Netanyahu je imao plan ispunjenja Izaijinog proročanstava
u kojem Jahve obećava Izraelu

Izaija 60-16
Ti ćeš sisati mlijeko naroda,
sisat ćeš grudi kraljeva.


Izaija 60-14
K tebi će, sagnuti, dolaziti sinovi tvojih tlačitelja,
pred noge ti padat’ koji te prezirahu.


Izaija 60-11
Vrata će tvoja biti otvorena svagda,
ni danju ni noću neće se zatvarati,
da propuste k tebi bogatstva naroda
s kraljevima koji ih vode.


te biser na kraju

Izaija 60-12
Jer propast će narod i kraljevstvo
koje ti ne bude htjelo služiti,
i ti će se narodi sasvim zatrti.


U tom proročanstvu Jahve obećava Izraelu zatiranje svih njegovih neprijatelja, svi će u narodu Izraela biti pravednici (odnosno, bit će iznad zakona), posjedovanje zemlje dovijeka (doslovno se misli na planetu Zemlju) i svi ostali narodi će im služiti.
Ako to uspije ostvariti, nema sumnje da bi Netanyahu dobio titulu Mesije.
Netanyahu je na dobrom putu ostvarenja svojih mokrih proročkih snova, jer bezuvjetnom podrškom SAD-a, već se ispunilo proročanstvo

Izaija 60-10
Zidine će tvoje obnoviti stranci
i kraljevi njihovi služit će ti
.

kako su to uspjeli?

Amerikom ne vlada demokracija kakvu svi zamišljamo, vladavina naroda i to...
Amerikom vlada "donatorska demokracija" kojom bogati financiraju političare koji im se sviđaju, pa je to u biti "demokracija bogatih", upravo tako je Biden bio prisiljen odustati od predsjedničke utrke jer su donatori demokratske stranke zaprijetili uskraćivanjem donacija.
Kave to veze ima s Izraelom?
Kao što smo rekli, donatore čine bogataši, a 50% milijardera u Americi čine Židovi, što je neshvatljiv uspjeh za narod koja u Americi čini tek 2,4% populacije.
A kako su pak to uspjeli?
Jednostavno, držeći se biblijskog bankarskog pravila koje kaže da si međusobno ne smiju posuđivati novac, već da će posuđivati novac drugim narodima.
Naravno ipak da si oni međusobno posuđuju novac, ali je taj novac bez kamata uz striktno vjersko pravilo da se svake šeste godine otpisuju nevraćeni dugovi.
Na taj način Izraelci nikad ne upadaju u dužničko ropstvo, za razliku od svih naroda kojim su novac posudili.

U dužničkom ropstvu je cijela američka država koju financira FED a za kojeg znamo da su osnovale židovska obitelj Rothschild.
Općepoznata činjenica je da svaki član američkog kongresa kupljen od Izraela s okvirno (ovisno o važnosti) milijun $, a kongres nadalje glasa o financiranju Izraela, vojnoj pomoći itd. tako da Izrael doslovno potkupljuje kongresnike s novcem koji su im sami dodijelili.

Hoće li s tom zaleđenom Netanyahu uspjeti postati Mesija? Teško, mišljenja sam da je plan promašen, odnosno premašen za 10 možda i 20 godina, kad je Amerika bila neprikosnovena sila, danas stvari stoje malo drugačije, al da mogu napraviti nered.. mogu! I rade ga.
- 10:47 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.