Povijest ljudske gluposti

ponedjeljak, 07.08.2023.

Kvantno stanje Šredingerove mačke

U kojem god kvantnom stanju bila Šredingerova mačka ne može položiti ispit vremena. Ne mogu to ni varljive istine varljivih ljudi, koliko god energije ulagali u željenu stvarnost. Laž je laž, pa se i lažljivci s vremenom počnu ponašati sukladno tome.

Valja se npr. zapitati zašto je covid-manija prestala? Bolest nije iščezla, tu je i dalje s nama, ljudi i dalje obolijevaju.
Covid-manija je započela kad je u Hrvatskoj bilo 17 oboljelih. Ne znam koliko ih je danas, ali znam da ih je puno više, pa pitam u čemu je štos?
Nije više u điru? Nije više u modi? Ili Vas više nije strah iz nekog razloga.. kojeg razloga?
Cijepili ste se, pa što? Zar Vas nisu uvjeravali da se morate cijepiti cijeli život?
Dali se i dalje cijepite? Zašto ste stali? Zar im više ne vjerujete?
Kome sad vjerujete? Zelenskom? Greti?... Dokle?

Pastorica i buduća svetca Greta niti uz pomoć vojske znanstvenih teologa koji i dalje promoviraju njene istine, ne može pobjeći od klimatoloških činjenica. Počela je stoga brisati "svoje spoznaje" i proročanstva. Šteta što nisu klesane i kamenu kao vječni spomenik jednoj zabludi.

Jeste li primijetili da se sve manje kliče "Slava Ukrajini"? Jeste li primijetili da se Zelenski sve manje doživljava kao ovovremeni Winston Churchill a sve više kao komedijaš i kurcoklavirist, te naravno kao lopov i lažov što uistinu i je.

Niti Šredingerova mačka koja je pokušala dočarati kvantna stanja, nije više u funkciji, kvantna stanja su kvantna stanja, a Šredingerova mačka je definitivno mrtva, stavili su je u kutiju 1935.. za boga miloga!
- 11:54 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.