Povijest ljudske gluposti

nedjelja, 09.04.2023.

Utjelovljenje Isusa


Zahvaljujući posredovanju Kine i Rusije izbija mir na Bliskom istoku, američki “rat za mir” zamijenio je Kinesko-Ruski “mir za mir”.

Bez negativnog utjecaja SAD-a, Bliski istok rješava svoje sukobe
Ujedinjeni Arapski Emirati započeli su povlačenje svojih snaga iz Jemena. Saudijsko-emiratsko-jemenski sporazum bit će objavljen uskoro.
Saudijska Arabija će objaviti kraj rata u Jemenu nakon Eid al-Fitra. Saudijska Arabija završava sve svoje (visoke/niske) sukobe na Bliskom istoku s Iranom, Sirijom, Irakom, Jemenom i Libanonom kako bi se okrenula vlastitom razvoju. ...

Mir će doći i u Siriju. Ministar vanjskih poslova Saudijske Arabije uskoro će posjetiti Damask. On će pozvati Siriju da se ponovno pridruži Arapskoj ligi.
Summit Arapske lige održat će se sljedeći mjesec u Saudijskoj Arabiji i očekuje se da će tamo biti i sirijski predsjednik Bashar al Assad.

Ovo dolazi nakon sporazuma između Irana i Saudijske Arabije da se zakopaju ratne sjekire. Dok je CIA još šoku zbog ovog zbližavanja, neprijateljstva u koje je CIA uložila milijarde $ i više od pola stoljeća rada, Joe Biden viče 'Ne možemo to dopustiti!'

Ali ako bog da za ovaj Uskrs, možda ga već idućeg Uskrsa zamjeni, ne Trump,već utjelovljenje Isusa u liku Roberta F. Kennedyja Jr.
- 10:04 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.