Povijest ljudske gluposti

srijeda, 16.11.2022.

tko najviše želi 3. svjetski rat ??


Britanski tisak je šala. Nema časti, nema srama.
Frustracija britanskog establišmenta ipak je razumljiva. Velika Britanija je gurnuta na marginu. Dakle, nespretni teroristički činovi i jadna propaganda ostaju jedino oružje u njegovom arsenalu. Od Borisa Johnsona koji je odvratio Zelenskog od bilo kakvih mirovnih sporazuma do igranja vodeće uloge u sjevernom toku do napada dronovima na moru prije nekoliko tjedana i sada do ovih 'ruskih projektila' koji su pogodili Poljsku.
Ujedinjeno Kraljevstvo možda nije američki ljubimac mješanac na uzici kao što se nekad mislilo. UK još uvijek pokušava igrati ulogu kolonizatora SAD-a i želi vratiti kontrolu, može li mu u tome pomoći 3. svjetski rat ??

Zelensky je šala. Nema časti nema srama.
Prijezira vrijedna genocidna zemlja lagala je o Zmijskom otoku. Lagao o izmišljenom "Duhu Kijeva". Lagao o uspjesima na bojnom polju 99 puta od 100. Lagao o svim vojnim žrtvama od početka. Popis izrečenih laži je vrlo dug. Popis istina izrečenih prijezira vrijedne genocidne zemlje, može se nabrojati na prste jedne ruke, s dosta rezervnih prstiju, jer laž obiđe pola svijeta prije nego što istina stigne navući hlače, kaže Winston Churchill.

Prijezira vrijedan glumac na čelu prijezira vrijedne genocidne zemlje je požurio u izjavi "Ruske su rakete pogodile Poljsku. Ispaliti projektile na NATO-ov teritorij je ruski napad na kolektivnu sigurnost. Ovo je vrlo značajna eskalacija. Moramo djelovati". Pod moramo misli na NATO, čiji šef daje suprotnu ali ipak nevjerojatnu izjavu "Raketa je najvjerojatnije ukrajinska, ali kriva je Rusija nadovezuje se i predsjednik Joe Biden navodeći da je "malo vjerojatno" da je projektil koji je ubio dvoje u NATO-voj saveznici Poljskoj ispaljen iz Rusije. Pa i sam poljski predsjednik Andrzej Duda koji je rekao da je napad na njegovu zemlju vjerojatno bio nesretni slučaj. Želeći tako izbjeći direktnu optužbu za lažnu zastavu prema Ukrajini.
Dok Zelenski sjedi u bunkeru i ne može razumjeti zašto su njegovu verziju o 'ruskom projektilu u Poljskoj' odbacili čak i najgori rusofobi a možda i promišljajući da je nuklearni napad pod lažnom zastavom sada potrebniji nego ikada. Je nacist očajnički želi angažman NATO-a. Budući da Surovikin u velikoj mjeri napada ukrajinsku infrastrukturu, a zima već počinje, ovo mu je vjerojatno jedina nada sada kada je lažna zastava S 300 propala, kad SAD-e u Rusija pregovaraju u Ankari a da njega ništa ne pitaju i da uskoro dolazi 300.000 ruskih rezervista.
- 14:25 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.