Povijest ljudske gluposti

ponedjeljak, 11.04.2022.

Takve ih bog stvori


Nisam se cijepio pa sam sad miran. Cijepljeni će idućih pet godina morati pratiti neovisna istraživanja, kako bi doznali čime su se pikali i kakve će posljedice za njih to imati.

Proučavati najnovija istraživanja mogu već danas, obzirom da su se pojavila, ali covid establišment je još na snazi, pa vijesti ne idu u korumpirane medije. Nisam se cijepio i tako naljutio masu cijepljenih blogera koji su poklekli propagandi. Slažem se s njima, s pravom su ljuti! Ali im je ljutnja pogrešno usmjerena, jer nisam ih ja nagovarao da se cijepe i pelcuje,, dapače!!

Krivi su lažljivi političari, lažljivi medicinari i nadasve lažljivi novinari, koji u svakoj propagandnoj akciji računaju na najslabije, najranjivije, najpreplašenije,, one koji ne mogu i nisu sposobni samostalno dokučiti istinu i donijeti odluku. Oni koji se u svakoj takvoj prilici, žele posavjetovati s autoritetom,, po mogućnosti iz svijeta muzike, glume ili estradnih političara.

Ne smatram da su obični ljudi krivi, i pametne i glupe je bog stvorio, a zašto je više glupih to samo on zna. Naveo sam koga smatram krivim, a hoće li odgovarati pred ljudima ili pred bogom, tek je za vidjeti. I džabe je sad da Njemačko etičko vijeće osuđuje medije, pod korporativnim nadzorom, zbog laganja tijekom cijele pandemije.I džabe će biti sve istine koje će polako izlaziti iz ustiju štakora koji su se do sada skrivali u mišjoj rupi. Šteta je počinjena, a koji su joj razmjeri tek je za utvrditi.
- 12:34 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.