Povijest ljudske gluposti

petak, 14.01.2022.

Virus dekadencije


Postoje razne teorije o padu Starog Rima, ali ono što znamo sigurno jest, da u to doba, kad je tada poznatim svijetom harao virus barbaricus, bogate su Rimljanke, da bi bile lijepe i IN, odlazile na špicu ili šetale gradom, držeći majmuna za ruku.

Virus barbaricus je bio čovjek, ratoboran od kad je svijeta i vijeka. Korona virus obitava u čovjeku otkad je svijeta i vijeka, a ratobornim ga je učinio čovjek zvani Kinez! Ili čovjek zvani Amerikanac! ustvari učenija ga je ratobornim čovjeka zvan i Kinez i Amerikanac, obzirom da je laboratorij u Wuhanu pod patronatom Rockefellerove zaklade.

Kinezi su nama zapadnjacima svi isti, a i da nisu kod njih ionako ne postoje dvije opcije.

Amerikanaca pak ima različitih! Stoga,, nije bilo koji Amerikanac sudjelovao u ovoj spački, već onaj koji sebe zove Demokrat, odnosno potomak onih istih demokrata koji su se, u doba Američkog građanskog rata, zalagali za status quo, odnosno za robovlasništvo.
Možemo zato reći da se demokrati nisu daleko odmakli od svoje iskonske prirode.

Postoje dakle različiti Amerikanci, pa u doba kad se još nije znalo da se mora šutjeti, kad Twitter i Facebook nisu znali da moraju cenzurirati, odnosno u doba početka pandemije pa do 08 kolovoza 2020 godine, Američki centar za prevenciju bolesti, napravio projekciju smrtnosti od covida, po kojoj proizlazi da...

od 0-19 godina starosti smrtnost je 0, 00003%
od 20-49 godina 0,0002%
od 50 do 69 godina smrtnost je 0,005%
od 70 naviše 0,054%

Bilo od barbara ili covida, u propasti civilizacija uvijek su sudjelovali ljudi, a kakve veze imaju propasti i virusi s dekadencijom, ne znam! Al je uvijek prisutna. Za razliku od Rimljanki, danas u doba novog virusa, bogate zapadnjake na špicu ili u šetnji gradom, nose psiće u Chanel torbicama, a meni, između psića u torbici i držanje majmuna za ruku, nema neke velike razlike.

- 10:49 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.