Povijest ljudske gluposti

nedjelja, 02.01.2022.

Blast from the past

Osim što je bio dobar glumac, Christopher Lloyd je bio i teoretičar zavjere znanu pod imenom "Blast from the past". Teoriju koju je sakrio ali i prikazao u svom najpoznatijem filmu Back to the Future.

Zavjera ili teorija Blast from the past odnosno eksplozija iz prošlosti, kaže da je prva eksplozija atomske bombe na zemlji, privukla vanzemaljce, baš kao što je u Star Trek franšizi, prvi let Warp pogonom privukao Vulkance (odnosno izvanzemaljce).
Nakon toga započinje svima poznata priča o padu NLO-a u Roswell New Mexico te bezbroj viđenja i otmica koje su prisilile Vladu SAD-a da pokrene Project Blue Book, a za koji danas znamo da je služio u svrhu zataškavanja fenomena.

Ovih je dana dementni Joe Biden potpisao zakon o novom uredu za NLO koji će istraživati čudne susrete s tajanstvenim letjelicama. Sve u svemu, čini se da je projekt Plava knjiga ponovo otvoren, iako pospani Biden zasigurno nema pojma zašto.

Novi ured ipak neće služiti u novu svrhu zataškavanja, jer da je tako, nikad iz Pentagona ne bi "procurile" snimke susreta njihovih najmodernijih lovaca s nepoznatim letjelicama.

Dakle, nakon što su hakeri prije više od desetljeća otkrili i objavili popis vojnog osoblja SAD-a koji (navodno) nije stacioniran na zemlji. Nakon što je Trump osnovao šesti rod vojske SAD-a, "Svemirske snage", Biden se dao u potragu za neprijateljem! Uredom koji mora istražiti jesu li čudne letjelice čije su snimke nedavno objavila američka vojska, nepoznata tehnologija iz Rusije, Kine (BiH, op.a.) ili potencijalno nešto više strano.

NLO-i su tako postali vruća tema u Washingtonu ali i „Lovaca na NLO“ koji su naveliko proslavili osnivanje novog ureda te pozivaju i Ujedinjeno Kraljevstvo da se očituje o vlastitim istragama o NLO-ima, budući da Ministarstvo obrane dosljedno govori da nema interesa za to pitanje.

Glasnogovornik UAP Media UK-a (Središnji izvor na temu UAP-a za britanske članove parlamenta, nacionalne i lokalne medije te privatne i javne organizacije) pozdravio je novu jedinicu. On je za Sun Online rekao: “S obzirom na to da je amandman NLO-a sada usvojen u zakon, jedno je sigurno – Vlada Sjedinjenih Država službeno istražuje desetljećima staro pitanje koje je naizgled počelo tijekom rađanja američkog nuklearnog doba."

Dakle,, Blast from the past!


- 13:16 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.