SRCE IMA SVOJ RITAM ŽIVOTA... NEPOMIČNO KAO ISTINA

20.02.2018.



slika: digital art

Pustila sam pogledu, da me podigne iznad granica tame gdje svjetlost ne dospijeva, vidjela sam crte koje su pokazivale neke smjerove, vidjela sam sjene, bila je tišina, očekivala sam iz tišine tišinu, obavila me i premjestila iz vanjskog prostora u čiste daljine i rasvijetlila mi granice, zaokruženosti, istine.

Nema prelaska iz svijeta u svijet bez prelaska granica, na povratnom putu kad se opet sretnemo negdje ja i ti, u mislima znaš koji je mogući tijek naših voda jedno prema drugom.

Temelj, koji me još drži uz tebe, je srce koje neprekidno preskače neke ritmove i ima svoj ritam života, ono radi sasvim suprotno od onog što bih ja učinila, srce te osjeća, razumije te ... ne vidom, već dušom.

Stvarnost te pričinjava, srce te doživljava, oči te traže, srce te našlo i još je tu uz tebe nepomično kao istina.


napisano 08.04.2004. u 7:05h | na portalu iskrica iskrica weblog,
iz 1. zbirke “SJENA DUŠE”

http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=19956

i 12.7.2011. objavljeno na portalu Magicus
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php/https:/www.youtube.com/tekst.php?id=65270

Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7673-60-4 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

napiši nešto, ako želiš: (12) * ispiši * #


@Copyright 2005. - 2023. Jadranka Varga - /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.