bartimej croata

16.05.2014., petak


Elizabeta II najveći svjetski homofob
Kraljica Elizabeta II je dala svoje odobrenje (srpanj 2013) za sklapanje istospolnih brakova u Engleskoj i Walesu. Ona je to učinila samo dan nakon što su parlamentarci donijeli o tome odluku. Takva žurba pokazuje da stoji emotivno iza svoje odluke. Ti brakovi će se moći sklapati u ljeto ove 2014 godine nakon nekih administrativnih prilagodbi.
Zakon omogućava istospolnim parovima vjenčanje pred matičarem, ali i u crkvama u Engleskoj i Walesu, koje to dopuštaju.
Osim što je politički suveren kraljica je i vjerski na čelu tamošnje crkve. To je čini odgovornom. Odlučila se svrstati u protivnike Božje i u svojoj naivnosti ne boji se Božje kazne. A nepromjenjiva i vječna Riječ Božja kaže u Prvoj poslanici korinćanima (1Kor 6,9) ----
.....Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici, ni kradljivci, ni lakomci, ni pijanice, ni psovači, ni razbojnici neće baštiniti kraljevstva Božjega. To, evo, bijahu neki od vas, ali oprali ste se, ali posvetili ste se, ali opravdali ste se u imenu Gospodina našega Isusa Krista i u Duhu Boga našega.-----------

(napomena- muškoložnici su homoseksualci, a mekoputnici su pedofili)

Iz ovih redaka se da razabrati da oni koji podržavaju gay brakove podržavaju teški grijeh koji vapije u nebo. Time pokazuju svoju mržnju prema homoseksualcima jer im žele vječni život u paklu. Što čini i kraljica. Još pokazuje i strah( nesvjesni) od jakog homoseksualnog lobija što je ubraja u homofobe (mržnja i strah).
Treba reći da je i britanski premijer David Cameron podržao sklapanje istospolnih brakova.
Francuski predsjednik Hollande je također jedan od većih svjetskih homofoba. Cijelu je političku karijeru posvetio tome da oteža duhovnu situaciju homoseksualcima. Duga je lista onih koji spadaju u istinske (prikrivene) homofobe, neću ih nabrajati osim još nekoliko hrvatskih.-- Josipović, Milanović, Vesna Pusić, cijela vlada, Radman, Stipe Alfier, novinari EPH, 'redatelj' Frljić, 'pisac' Ante Tomić, glumica Zrinka Cvitešić itd itd.

Da ne zaboravim napomenuti da se britanska kraljica nije ispričala za nekoliko stotina tisuća poratnih bleiburških žrtava.
Središnja komemoracija žrtvama Bleiburške tragedije i Hrvatskoga križnog puta održat će se u subotu 17. svibnja 2014. na Bleiburškom polju.
- 15:41 - Komentari (61) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.