bartimej croata

25.10.2009., nedjelja


ABRAHAM DANAS (4)
Moćnici cijelog svijeta, a osobito zapadnog nastoje populacijsku politiku upregnuti u ekonomska 'kola'. Postali su toliko sotonizirani da su već pokušali i pokušavaju ograničiti broj stanovništva time što u hranu i lijekove ubacuju kemikalije koji pogubno utječu na reproduktivni sustav žene i muškarca.
Oni neće stati, zato treba biti jako oprezan.
Njihov najnoviji uspješan potez je umjetno izazvana ekonomska kriza, kojom su oslabili srednju klasu, negdje, kao kod nas i uništili. Tako da prosječna obitelj praktički ne može imati stan, pa žive s roditeljima, što je neprirodno, jer je već u Knjizi postanka rečeno- napustit ćete roditelje a prionuti uz bračnog sudruga-.
Dužnosnici UN-a već otvoreno pričaju da se hitno treba smanjiti broj stanovništva, a neki i spominju broj od 500 000 ljudi koji bi trebali živjeti na zemlji. A ne spominju da, kad bi za samo nekoliko postotaka smanjili naoružavanje, nestalo bi gladi na zemlji.
Ali zar masoni (između ostalog-Zvijer iz mora) i političari (Zvijer iz zemlje) misle da mogu spriječiti Božji naum da Abraham ima djece koliko se može vidjeti zvijezda na noćnom nebu, (usp. Post. 15,5) i koliko ima pijeska na morskoj obali. (usp. Post 22,18).
Pijesak nam je bliži pa ću se malo na njemu zadržati. ((ionako volim more))
U Post 32,13 Jakov, unuk Abrahamov kaže kako mu je Jahve rekao da će mu potomstvo umnožiti poput pijeska u moru koji se ne da prebrojiti zbog množine. A u Post 41, 49 piše kako je Josip, sin Jakovljev i praunuk Abrahamov nagomilao u Egiptu mnogo žita, kao pijeska u moru, pa ga je prestao mjeriti, jer mu mjere ne bijaše. Duh Božji koji je nadahnuo starozavjetne pisce nije slučajno odabrao imenicu pijesak. Time nam kaže da se ne brinemo tjeskobno kako ćemo se nahraniti. Kao što i Isus kaže svakom osobno da ako se Bog brine za ptice nebeske, kako neće za nas.
KONAČNA KAZNA
Iz Biblije se da isčitati kakva će biti konačna kazna ovom nevjernom naraštaju. Svi su znakovi tu.
Vika upravitelja svijeta o neizdrživosti broja svjetskog stanovništva.
Namjera masona da uništi svu Abrahamovu djecu ili makar da ih svede na najmanju moguću mjeru. Židova, Muslimana i Kršćana.Za što postoje već mnoga svjedočanstva. A i praksa.
I najveći znak- postignuće svjetskog homoseksualnog lobija da kroz ljudska prava osigura u nekim državama bračni status.
U Abrahamovoj 99-toj god. posjetila su ga tri čovjeka, zapravo Presveto Trojstvo u obliku vidljivih anđela. Post 18,2-15 Abraham im se obrati (u jednini) "Gospodine moj, ako sam stekao milost u tvojim očima, nemoj mimoići svoga sluge....
I nakon poznatog dijaloga trojice sa Abrahamom gdje su mu obećali da će mu Sara dogodine roditi sina, dolazi dijalog u kojem Abraham posreduje za Sodomu.
Abraham pita Jahvu nakon što mu je On rekao da će uništiti vatrom Sodomu "Hoćeš li iskorijeniti nevinoga sa krivim".
Jahve mu odgovara: "Ako nađem u gradu Sodomi 50 nevinih, zbog njih ću poštedjeti cijelo mjesto."
Zatim Abraham pita za 45, pa 40, pa 30, pa 20, pa 10.
Poslije tog razgovora Jahve ode, a ona dva anđela odoše u Sodomu, gdje ih Lot ugosti. Zatim, slijedi pokušaj sodomiziranja dvojice. Pravedan, kakav je već bio Lot, ponudi kćerke, ali stanovnici Sodome odbiše. Anđeli zaslijepe zločince, izvedu Lota i njegove dvije kćeri i ženu iz grada.
Kad je Sodoma gorila žena se osvrnu i pretvori u stup soli.
Mudr.10,6-7
Kad su bezbožnici izgibali,
ona (Mudrost) je izbavila pravednika
koji je bježao od ognja
što je s neba pao na pet gradova.

Pouka je da Bog spašava nevine, također da će kazna, koja će biti prije Kristova dolaska, biti kazna ognjem i sumporom.
Bog je i u Novom Zavjetu prijetio tom kaznom
Mt 10, 14-15
"Ako vas gdje ne prime, ili ne poslušaju vaših riječi,iziđite iz te kuće ili grada
i otresite prah sa svojih nogu. Zaista, kažem vam, na Sudnji dan lakše će biti Sodomi i Gomori nego onom gradu".

Dao Bog da se mi nalazimo među onih 10 (% ?) nevinih koji i danas spašavaju svijet od ognja i sumpora.









- 17:01 - Komentari (87) - Isprintaj - #

08.10.2009., četvrtak


ABRAHAM DANAS (3)
Hrvati su buntovan i neposlušan narod. To se najbolje vidi po stavu o medicinski potpomognutoj oplodnji. I šta očekivati u budućnosti od ovog naroda, nego ono što David kaže: "Neka im stol njihov bude zamkom, mrežom,spoticanjem i kaznom! Neka im oči potamne da ne vide! A leđa im zauvijek savij."
Gotovo svakodnevno u tisku možemo pročitati reakcije čitatelja najčešće katolika, koji kao i žene iz HSS-a daju svoje 'argumente' koji govore da biskupi nisu u pravu što su med. p. o. proglasili grijehom.
Tako žene najčešće govore da IVF, jedan od postupaka med. potpomognute oplodnje ne ubija zametke, nego oni sami odumiru, pa da je to spontani pobačaj. Kao što se događa i kod prirodno začetih zametaka.
To što se događa odumiranje prirodnim putem, nije rezultat volje Božje, nego materijalizacija grijeha na području odnosa poslušnosti čovjeka Bogu u Zemaljskom raju. Gdje sigurno ne bi bio nijedan izgubljeni zametak.
Čovjek ne smije tako postupati da imitira 'pali' svijet u području gdje se najviše očekuje vjera u ŽIVOT, vjera da smo Abrahamova djeca i Sarina djeca. Pavao u poslanici Galaćanima 3, 26 kaže:"Dakako svi ste po vjeri sinovi Božji u Kristu Isusu, jer svi koji ste u Krista kršteni, Krista ste obukli.....A ako vi pripadate Kristu, onda ste Abrahamovo potomstvo, baštinici po obećanju". A Bog je Saru učinio plodnom, tj. Abrahamu je obećao potomstvo, pa je sigurno učinio plodnima i mnoge žene našeg naroda, koje su se molile za plodnost.
Očito je da ova situacija sa med.potpomugnutom oplodnjom gdje se i velik broj vjernika svrstao u nevjernike, govori da je došlo vrijeme za koje su proroci rekli da će nestati vjere na zemlji.
I zamislite, argument novopečenih nevjernica je najčešće da biskupi i vjernici koji ne podržavaju m.p.o. nemaju ljubavi. Pa i nemamo ljubavi koja nije nadograđena na vjeru i nadu. Ta ljubav nije u volji Božjoj, jer Ljubav Božja je Liječnik koji otvara utrobu ženi da zanese. Netko će opet reći da su liječnici na sliku Liječnika, ali to nije istina, jer kod Boga Liječnika nema odumrlih zametaka.
Zaključak je da je ljubav prema djeci nadrasla ljubav prema Bogu, a Isus nas nije tako učio.
Bog je na prvom mjestu, pa djeca, pa žena, pa bližnji itd. I tako ostajemo sinovi Slobodne (Sare), a ne sinovi ropkinje (Hagare)
(Gal 5, 1)" Za tu slobodu Krist nas je oslobodio. Prema tome, budite nepokolebivi i ne dopustite da vas ponovo upregnu u jaram ropstva."
- 21:57 - Komentari (35) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.