28

srijeda

studeni

2012

Dva personalizirana magneta dimenzija 6x4 za samo 25 kn umjesto 50 kn!


Lagano Vas hvata nervoza što kupiti dragim osobama za Božić, blagdani su sve bliže, a ideje nikako ne dolaze? Imamo odlično rješenje za Vas – dva personalizirana magneta dimenzija 6x4 za samo 25 kn!



Poklonite Vama dragim osobama originalan poklon koji je ujedno i ukras i draga uspomena, a magneti su upravo to! Izaberite sliku koja je posebna za Vas, izradite magnet koji će obradovati osobu kojoj ga poklanjate te koja će uvijek imati uspomenu na vidljivom mjestu!

Više na UzmiMe.hr!

Izrada personaliziranog kalendara dimenzija 21x15 za samo 18 kn!


Kako bismo Vam olakšali potragu za idealnim poklonom, predstavljamo Vam uvijek originalan poklon – personalizirani kalendar dimenzija 21x15 za samo 18 kn!

Izradite personalizirani kalendar za dragu Vam osobu s bilo kojom fotografijom i to uz 50% popusta! Hoće li to biti slika Vašeg zajedničkog izlaska, nekog posebnog trenutka uhvaćenog kamerom ili slika kućnog ljubimca, apsolutno je na Vama! Iznenadite Vaše voljene ovim jedinstvenim poklonom!

Više na UzmiMe.hr!

12

ponedjeljak

studeni

2012

Manikura, medicinska ili estetska pedikura, lakiranje noktiju te masaža i peeling ruku i stopala uz kupljeni voucher samo 68 kn umjesto 250 kn + GRATIS fen frizura!


Iako je hladno i Vaše nogice su na sigurnom u čizmama, to ne znači da Vaša stopala ne zaslužuju kvalitetnu njegu. Stopala je jednako važno njegovati kao i ruke, stoga smo pripremili ovu odličnu ponudu upravo za Vas: nudimo Vam manikuru, medicinsku ili estetsku pedikuru, lakiranje noktiju te masažu i peeling ruku za samo 68 kn uz kupljeni voucher + gratis fen frizura!

Tretman medicinske i estetske pedikure sastoji se od: namakanja stopala, odstranjivanja zadebljale kožice na petama i stopalima, odstranjivanje kožice oko noktiju, uređivanje noktiju te nanošenje hranjive kreme i lakiranje noktiju. Manikura se sastoji od uređivanja noktiju i kožice, nanošenja hranjive kreme te lakiranje noktiju. Peeling se radi s ciljem odstranjivanja odumrlog sloja kože, a masaža pospješuje bolje upijanje aktivnih tvari iz krema u dublje slojeve kože te ujedno pomaže i pri uklanjanju stresa.

Želite li i Vi imati nježnu, zdravu i sjajnu kožu na Vašim stopalima i rukama te uredne nokte, a još na poklon dobiti fen frizuru, onda brzo klik na kupi i uživajte u svom tretmanu!

Ponuda na UzmiMe.hr!

06

utorak

studeni

2012

Izrada 50 fotografija dimenzija 10x15 za samo 49 kn umjesto 115 kn!

Snimili ste hrpu super slika i sada ih samo još treba izraditi kako biste imali i opipljive uspomene. A možda ih možete i iskoristiti za nekakav poklon za vrijeme darivanja koje nam uskoro dolazi? Mi ćemo Vam u tome pomoći s ovom odličnom ponudom – izrada 50 fotografija za samo 49 kn u studiju Škljoc!

Ponuda se odnosi na izradu 50 fotografija dimenzija 10x15. Pripremite se na to da će Vas Vaše slike oduševiti obzirom da će savršeno izgledati nakon što ih izrade profesionalci foto studija Škljoc, podružnice Foto Badrova, koji se nalazi u samom centru Zagreba, na početku Tkalčićeve ulice. Dok Vi popijete kavicu ili obavite kupovinu na Dolcu, Vaše će slike biti gotove, obzirom da je za njihovu izradu potrebno otprilike pola sata.

Izaberite najljepše fotografije koje čekaju izradu i napravite si savršeni mali album sa najdražim uspomenama!

Ponuda na UzmiMe.hr!

02

petak

studeni

2012

Pranje kose, šišanje, masaža i njega vlasišta te fen frizura uz kupljeni voucher za samo 45 kn umjesto 210 kn + jedna fen frizura GRATIS!


Lijepa kosa puno govori o nama samima, slažete li se? Ona je često upravo ta koju drugi prvo zamijete na nama. Kad su Vam vrhovi sređeni, kada je cijela kosa zdrava i sjajna i kad je frizura taman kakva treba biti, tada se i Vi sami osjećate bolje. Mi Vam nudimo ovu super ponudu za Vas i Vašu frizuru: Pranje kose, šišanje, masaža i njega vlasišta i fen frizura za samo 45 kn uz kupljeni voucher + jedna fen frizura gratis!

U salonu Top Studio SB dovest će Vašu kosu do savršenog izgleda. Ponuda se sastoji od pranja kose nakon kojeg slijedi šišanje – po Vašem izboru uz savjete stručnog osoblja. Zatim Vas čeka masaža i njega vlasišta za bolju cirkulaciju i zdraviji izgled Vaše kose u potpunosti. Na kraju fen frizura kao završni dodir za Vaš osvježeni izgled. Kao poklon dobit ćete jednu fen frizuru gratis koju trebate iskoristiti unutar mjesec dana od prvog dolaska u salon. Izgledajte besprijekorno i osjećajte se odlično sa svojom novom frizurom!

www.uzmime.hr

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.