27

ponedjeljak

siječanj

2014

Uklonite bol u stopalima sa Strutz steznikom za stopalo s ortopedski odobrenim jastučićem za samo 49 kn!

Po cijeli dan ste na nogama, a najviše ispaštaju Vaša stopala. Kao pravo olakšanje nudimo Vam ovaj fenomenalni steznik za stopalo s jastučićem koji će Vam olakšati svakodnevnicu, i to za samo 49 kn!



Strutz steznik za stopalo proizvod je potvrđen od strane mnogih svjetskih ortopeda i kiropraktičara, a Vama će donijeti pravo olakšanje! Njegovi jastučići omogućit će potporu i udobnost Vašim umornim i opterećenim stopalima. Oni utječu na poboljšanje cirkulacije u nogama, smanjenje pritiska i podizanje lukova stopala, pomažu kod spuštenih stopala te ublažavaju bolove u nogama, koljenima i kukovima, kao i u donjem dijelu leđa.

Strutz steznik za stopalo idealan je za nošenje uz svaku vrstu obuće, a njegova veličina odgovara svima.

Riješite svoja stopala boli i umora uz ovaj odličan proizvod!

Više na www.uzmime.hr!

Zračni ovratnik protiv boli u glavi, ramenima i vratu za samo 139 kn!



Vjerujete li nam kad Vam kažemo da postoji jednostavno rješenje za Vašu skoro svakodnevnu glavobolju, bolove i napetost u vratu i ramenima? Rješenje je upravo ovaj zračni ovratnik koji Vam nudimo za samo 139 kn!

Zračni ovratnik poboljšava trakcije (rastezljivost i elastičnost) vrata tako da nježno isteže mišiće i ujedno potiče pravilno držanje. Djelomično napumpan služi za podržavanje vrata, a kad je napumpan do kraja u potpunosti će držati težinu glave što smanjuje pritisak na vrat i ramena. Pritisak zraka u ovratniku možete mijenjati po želji kako biste ga podesili tako da Vam pruži izniman osjećaj ugode.

Tretman bi uvijek trebalo započeti blagim istezanjem, zatim postupno povećavati upuhivanje zraka. Prve rezultate osjetit ćete već nakon 20 minuta nošenja. Kod kroničnih bolova koristite ga 3-5 puta dnevno po cca 25 min.

Naručite ovaj odličan zračni ovratnik i riješite se ukočenosti, napetosti, bolova u vratu i ramenima, glavobolje, loše cirkulacije, upala tetiva i vezivnog tkiva, sindroma karpalnog tunela te ukliještenih vratnih kralježaka.

Ponuda na UzmiMe.hr!

07

srijeda

kolovoz

2013

Apsolutni svjetski hit - rupičaste naočale kao zamjena za dioptrijske i sunčane naočale za samo 49 kn umjesto 99 kn!

Nudimo Vam odličnu zamjenu za dioptrijske i sunčane naočale – rupičaste naočale! Sigurno se pitate što je sad to? Naočale s mnogo rupica koje smanjuju reflektiranu svjetlost te omogućuju dobar vid! To su naočale koje smanjenim vidnim poljem tjeraju Vaše oči da bolje fokusiraju ono što je ispred njih. Bez obzira kolika je Vaša dioptrija, s ovim ćete naočalama vidjeti kao da nosite svoje dioptrijske naočale, a razlika je u tome da Vam rupičaste naočale neće kvariti vid (kao što to rade dioptrijske koje redovno morate mijenjati za nove). Rupičaste naočale zdrava su i odlična zamjena i za sunčane naočale koje na neprirodan način smanjuju količinu svjetla koja dolazi u oko te time uzrokuju mnoge probleme (fotoosjetljivost, učestale glavobolje, stvaranje ovisnosti u vidu nemogućnosti boravka na prirodnom svjetlu bez njih).

Rupičaste naočale napravljene su od neprozirne leće s mnoštvom malih rupica izbušenih u obliku stošca kako bi svjetlost koja Vam dolazi u oko bila što čišća, odnosno bez refleksija. Rupice ograničavaju količinu reflektiranog svjetla koje dolazi u Vaše oko te na taj način omogućavaju oštar vid.

Odaberite između 4 vrste rupičastih naočala:
- s crnim okvirima
- s bijelim okvirima
- dječje s plavim okvirima
- dječje s rozim okvirima
Dostava besplatna!



Više na UzmiMe.hr!

17

srijeda

srpanj

2013

Dijamant pranje osobnog vozila za samo 65 kn umjesto 130 kn!

Loši vanjski utjecaji sredili su Vašeg limenog ljubimca koji sada izgleda kao neki oldtimer. Potrebno mu je detaljno čišćenje, i unutarnje i vanjsko. A zašto svom automobilu ne biste priuštili pravo tetošenje pa da dobije pravi dijamantni sjaj? Predstavljamo Vam ovu odličnu ponudu na koju sigurno nećete ostati ravnodušni: Dijamant pranje osobnog vozila za samo 65 kn!



Usluga podrazumijeva detaljno unutarnje i vanjsko pranje i čišćenje vozila. Profesionalci autopraonice Šeperić detaljno će očistiti unutrašnjost vrata, instrument ploču i sve druge detalje, a posebna pažnja posvećuje se pranju tepiha. Usluga uključuje i detaljno vanjsko pranje, te zaštitu automobila voskom koji ima funkciju zaštite boje automobila zadržavajući korisna ulja koja smanjuju oksidaciju. Ovaj tretman štiti vaše vozilo od utjecaja okoliša te boji daje dubinu i sjaj.

Ponuda na UzmiMe.hr!

15

ponedjeljak

srpanj

2013

Kompletno kemijsko čišćenje vozila platite samo 199 kn umjesto 500 kn!

Svašta nešto se krije u Vašem autu, ostaci raznoraznih papirića, hrpa mrvica, možda čak i neka polovica sendviča od prije par mjeseci… Vrijeme je da se riješite nagomilane nečistoće, tvrdokornih mrlja i neugodnih mirisa. Zato Vam nudimo ovu super ponudu: Kemijsko čišćenje osobnog vozila za samo 199 kn umjesto 500 kn!
(Za terence i monovolumene plaća se još dodatnih 50 kn)

Ponudu možete iskoristiti na jednoj od dvije lokacije po izboru: Koprivnička 68 (na Jarunu) ili Vukovarska 284 (garaža Almeria centra).

Ponuda se odnosi na unutarnje kemijsko čišćenje osobnog automobila kojim će se ukloniti i najmanja čestica prljavštine iz Vašeg limenog ljubimca. Vaš auto bit će očišćen profesionalnim usisavačima koji u kombinaciji sa sredstvima za kemijsko čišćenje izvlače i zadnji atom nečistoće, a ostat će samo predivno čist automobil i ponosan vlasnik!



Ponuda na www.uzmime.hr!

05

srijeda

lipanj

2013

Botox za kosu, šišanje i fen frizura za samo 119 kn umjesto 250 kn!



Vaša kosa baš i nije u najboljem stanju, nema sjaja i slaba je? Bilo bi dobro malo ju obnoviti, zar ne? Mi Vam nudimo ovu odličnu ponudu upravo za Vašu kosu: botox, šišanje i fen frizura za samo 119 kn!

Vrijeme je da i Vaša kosa zablista! Botox će intenzivno obnoviti Vašu kosu u unutrašnjosti vlasi, dati joj mekoću i sjaj te veću otpornost. Izaberite ovaj tretman ukoliko želite regenerirati Vašu kosu, rezultati su odmah vidljivi i traju i do 10 pranja!
Ponudu možete iskoristiti na dvije lokacije: u Shopping centru Prečko i u Velikoj Gorici na adresi Lučićeva 2b.

Ponuda na UzmiMe.hr!

Površinski pramenovi, šišanje i fen frizura za samo 129 kn umjesto 260 kn!

Muče Vas ispucali vrhovi ili izblijedjeli pramenovi? Htjeli biste malo osvježiti svoj izgled? Imamo odličnu ponudu za Vas: Površinski pramenovi, šišanje i fen frizura za samo 129 kn!



Ponuda se odnosi na nanošenje površinskih pramenova (gornji dio kose), šišanje te kao završni dodir, fen frizuru. Dosadio Vam je Vaš izgled i htjeli biste neku promjenu? Ili jednostavno želite osvježiti svoj izgled prije ljetovanja? Onda je ova ponuda idealna za Vas! Dođite u studio Creativ exclusive, prepustite se rukama stručnjaka i uživajte u svom osvježenom izgledu!

Ponuda na UzmiMe.hr!

50 minuta sunčanja u solariju s kolagen lampama za regeneraciju kože za samo 135 kn umjesto 300 kn!



Svi volimo doći kući s ljetovanja savršenog, preplanulog tena koji nam baš dobro stoji. Nažalost, zima uvijek uspije isprati tu divnu boju s nas tako da smo sad svi pomalo bljedunjavi. Srećom, mi Vam nudimo odlično rješenje za vraćanje idealnog tena, a ujedno i regeneraciju kože: 50 minuta sunčanja u solariju s kolagenim lampama za samo 135 kn!

Ponuda se odnosi na 50 minuta sunčanja na Black Power Turbo solariju s kolagenskim lampama koje daju boju, a istovremeno i regeneriraju Vašu kožu. Sunčanjem u solariju dobit ćete lijepu, preplanulu boju tena, potaknut ćete stvaranje vitamina D koji utječe na formu i vitalnost, jača organizam i pomaže u borbi protiv stresa, smanjit ćete proizvodnju sebuma koji je jedan od glavnih sadržaja akni te ćete se osjećati bolje i zadovoljnije u vlastitoj koži!

Više na UzmiMe.hr!

02

utorak

travanj

2013

Sezonska zamjena guma - demontaža, montaža i balansiranje za samo 89 kn umjesto 260 kn!

Izgleda da je ova duga zima napokon na izmaku, a nakon mukotrpne borbe sa snijegom, ledom i ostalim teškim zimskim uvjetima, dolazi vrijeme da Vaše zimske gume odmorite do sljedeće zime i zamijenite ih ljetnim gumama. Mi Vam ovom ponudom omogućujemo sezonsku izmjenu guma s balansiranjem i to za samo 89 kn umjesto 260 kn!



Kao vozači snosimo veliku odgovornost za sebe i osobe koje vozimo, a jedna od najbitnijih stvari za sigurnu vožnju su upravo gume koje moraju biti prilagođene vremenskim uvjetima.

Ponuda uključuje demontažu, montažu i balansiranje guma. Iskoristite ovu povoljnu ponudu i zajedno sa ostalim putnicima budite sigurniji u vožnji svojim automobilom.

Više na UzmiMe.hr!

11

ponedjeljak

ožujak

2013

Samo 20 kn za fotografiranje za dokumente! Ponuda uključuje čak 8 fotografija!

Vrijeme je za novi pokaz za tramvaj ili autobus? Napokon ste dočekali svoju vozačku dozvolu ili indeks? Ili možda vadite novu putovnicu? Ono što Vam sada treba su kvalitetne fotografije za dokumente! Mi Vam nudimo fotografiranje za dokumete za samo 20 kn!

Bez obzira o kojem se dokumentu radi (osobna iskaznica, putovnica, pokaz, indeks, vozačka dozvola, viza itd.), nudimo Vam fotografiranje za dokumente uz 50% popusta u Foto studiju Sarah, koji se nalazi u Zagrebačkoj Dubravi, na samoj Aveniji Dubrava! Budite sigurni da će Vaše fotografije biti besprijekorne uz stručno i ljubazno osoblje Foto studija Sarah! Nemojte više odgađati, kupite sada kupon i ostvarite ovaj nevjerojatan popust!



Svoj kupon uzmite na UzmiMe.hr!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.