17

srijeda

srpanj

2013

Dijamant pranje osobnog vozila za samo 65 kn umjesto 130 kn!

Loši vanjski utjecaji sredili su Vašeg limenog ljubimca koji sada izgleda kao neki oldtimer. Potrebno mu je detaljno čišćenje, i unutarnje i vanjsko. A zašto svom automobilu ne biste priuštili pravo tetošenje pa da dobije pravi dijamantni sjaj? Predstavljamo Vam ovu odličnu ponudu na koju sigurno nećete ostati ravnodušni: Dijamant pranje osobnog vozila za samo 65 kn!



Usluga podrazumijeva detaljno unutarnje i vanjsko pranje i čišćenje vozila. Profesionalci autopraonice Šeperić detaljno će očistiti unutrašnjost vrata, instrument ploču i sve druge detalje, a posebna pažnja posvećuje se pranju tepiha. Usluga uključuje i detaljno vanjsko pranje, te zaštitu automobila voskom koji ima funkciju zaštite boje automobila zadržavajući korisna ulja koja smanjuju oksidaciju. Ovaj tretman štiti vaše vozilo od utjecaja okoliša te boji daje dubinu i sjaj.

Ponuda na UzmiMe.hr!

15

ponedjeljak

srpanj

2013

Kompletno kemijsko čišćenje vozila platite samo 199 kn umjesto 500 kn!

Svašta nešto se krije u Vašem autu, ostaci raznoraznih papirića, hrpa mrvica, možda čak i neka polovica sendviča od prije par mjeseci… Vrijeme je da se riješite nagomilane nečistoće, tvrdokornih mrlja i neugodnih mirisa. Zato Vam nudimo ovu super ponudu: Kemijsko čišćenje osobnog vozila za samo 199 kn umjesto 500 kn!
(Za terence i monovolumene plaća se još dodatnih 50 kn)

Ponudu možete iskoristiti na jednoj od dvije lokacije po izboru: Koprivnička 68 (na Jarunu) ili Vukovarska 284 (garaža Almeria centra).

Ponuda se odnosi na unutarnje kemijsko čišćenje osobnog automobila kojim će se ukloniti i najmanja čestica prljavštine iz Vašeg limenog ljubimca. Vaš auto bit će očišćen profesionalnim usisavačima koji u kombinaciji sa sredstvima za kemijsko čišćenje izvlače i zadnji atom nečistoće, a ostat će samo predivno čist automobil i ponosan vlasnik!



Ponuda na www.uzmime.hr!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.