27

srijeda

srpanj

2011

UzmiMe.hr - Ponude za Zadar (traju do 31.07.2011)

899 kn umjesto 1800 kn za čak 10 anticelulitnih tretmana u salonu ljepote Hair for life!

Samo 85 kn umjesto 170 kn za depilaciju cijelih nogu i brazilsku depilaciju u Salonu ljepote Hair for life!

Samo na www.uzmime.hr - požurite dok ponude nisu istekle

www.uzmime.hr

UzmiMe.hr - Ponude za Zagreb (traju do 31.07.2011)

Ponuda za ženski dio publike: 85 kn umjesto 170 kn za žensko šišanje i frizuru u Frizerskom salonu Medius!

Ponuda za muški dio publike: 35 kn umjesto 70 kn za muško šišanje i pranje kose u Frizerskom salonu Medius!

Posjetite www.uzmime.hr i iskoristite ovu ponudu DOK NIJE ISTEKLA! Samo na www.uzmime.hr

www.uzmime.hr

20

srijeda

srpanj

2011

50% popusta na 15 minuta vožnje u Karting Centru Zadar – platite samo 40 kn za zabavu u vrijednosti od 80 kn!

Sigurno Vas je puno koji ste od malih nogu maštali o tome kako bi dobro bilo voziti utrke i barem na jedan dan biti profesionalni vozač Formule 1? Ma samo da Vam je jedan krug da vidite kakav je to doživljaj… Neki će priznati, neki neće, ali činjenica je da je sportska vožnja doživljaj koji svi pamte i pravi zaljubljenici u utrke jedva čekaju testirati svoje vozačke sposobnosti i pokazati drugima tko je najbolji vozač ili vozačica!

Zato kupite svoj kupon U POLA CIJENE i dođite u Karting Centar Zadar na Žmirićima i pokažite svojim prijateljima, kolegama, rođacima i ostalima kako se vozi MALA FORMULA! Svi se možete iskušati: dječaci, djevojčice, dečki, cure, mame i tate, bake i djedovi! Osjetite adrenalin u svojim venama vozeći ove male bolide brzinom i do 70 km/h po odličnoj karting stazi! Bilo bi dobro da nekad stisnete i kočnicu… Kupite ovu ponudu, dođite u Karting Centar Zadar, kacigu na glavu i pokažite što znate!

Zainteresirani ste? Znamo da jeste! Evo još nešto bolje: Jedna osoba na svoje ime može kupiti 2 KUPONA i tako uživati ukupno u punih 30 minuta ove adrenalinske utrke!

Pozovite sve koje znate da vam se pridruže u kupnji ove ponude dok nije istekla i budite baš vi Fernando Alonso, Michael Schumacher ili neki vama omiljeni vozač na 1 dan! Garantiramo da će Vam se ovo uvući pod kožu i da ćete nam se poslije stalno vraćati.


Ako želite iskoristiti ovu ponudu u Zadru, registrirajte se na www.uzmime.hr i uzmite!

Samo 95 kn umjesto 190 kn za aromaterapiju lica i limfnu drenažu u studiju aromarum!

Spojite se s prirodom te revitalizirajte svoje lice i očistite ga od toksina. Ponuda uključuje tretman aromaterapije i limfne drenaže lica, vrata i dekoltea. Tretman se sastoji od pilinga, masaže i nanošenja hranjive maske. U studiju aromarum koriste se isključivo eterična ulja koja se određuju prema tipu kože. Pružite svome licu njegu te zategnite kožu i vratite joj sjaj!

Aromarum je studio, gdje ćete u ugodnom ambijentu uz čaroliju mirisa, ljekovitu snagu dodira i revitalizirajuću moć prirodnih biljnih ulja, ljekovitih biljnih pripravaka i prirodne eko kozmetike, pobjeći od stresne svakodnevnice i zaroniti u čaroban svijet masaža, eteričnih ulja i wellnes tretmana.
Masaža predstavlja najstariji i najjednostavniji postupak liječenja. U svojoj ponudi studio aromarum nudi veliki broj masaža pri čemu se koriste isključivo hladno prešana ulja (sezam, lan, maslina, suncokret, kantarion) te visoko kvalitetna eterična ulja Oshadi.
Trebate li savjet kako bi izabrali pravi proizvod, uslužno, stručno i veselo osoblje AROMARUMA uvijek vam je na usluzi.

Registrirajte se na www.uzmime.hr i uzmite ovu ponudu dok nije istekla.

www.uzmime.hr

07

četvrtak

srpanj

2011

Za 199 kn umjesto 500 kn ojačajte svoj imunitet i pročistite dišne puteve u 5 tretmana za odrasle osobe ili 10 tretmana za djecu u Studiju za slanu terapiju Zasoli me!

Opustite se u ugodnom ambijentu sobe ispunjene solju na zidovima, stropu i podu, smjestite se u udobne fotelje i uživajte u relaksirajućoj glazbi i rasvjeti te se usput riješite zdravstvenih problema i ojačajte svoj imunitet!

Solna terapija uspješno rješava poteškoće s dišnim organima i kožom, primjenjuje se kod problema s kostima i imunitetom, a odlična je i ako ste pod stresom, umorni i iscrpljeni ili se jednostavno želite opustiti. Zrak u sobi zasićen je najfinijim česticama kamene soli, tako da je soba ustvari imitacija prirodne slane spilje koja je poznata po svojoj ljekovitoj klimi. Ovo je potpuno prirodan, medicinski dokazan i neinvazivan način liječenja koji koristi najčišći prirodni mineral – sol.

Terapija solju posebno pomaže kod:
- Bolesti gornjih dišnih puteva (nos, sinusi, upala uha, laringitis)
- Bolesti donjih dišnih puteva (astma, KOPB, bronhitis)
- Alergija
- Poteškoća kod disanja, prehlada i kašlja
- Psorijaze, dermatitisa, kožnih problema, pomlađivanje kože
- Artritisa, bolova u zglobovima
- Stresa, umora i iscrpljenosti
- Pada imuniteta
- Čuvanje glasa kod vokalnih profesionalaca
- Priprema sportaša

Terapija za odrasle traje 40 min, a za djecu 20 min i pratnja odraslih je besplatna. Prije ulaska u slanu sobu, skida se u donje rublje i oblači kimono, navlake na noge i kapica na glavu. Djeca donose sa sobom čiste čarapice, kratke hlačice i kratke majice. U slanoj sobi igraju se kanticama i lopaticama, lopticama, kockicama, bojicama i ostalim igračkama.

POGLEDAJTE I KUPITE NA www.uzmime.hr dok ponuda nije istekla!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.