24

ponedjeljak

rujan

2012

Unutarnje i vanjsko pranje osobnih vozila za samo 35 kn umjesto 70 kn!

Sjećate li se kada je zadnji put Vaš limeni ljubimac zablistao? Od silnog blata i prašine po njemu, već ste i Vi sami zaboravili koja je njegova prava boja, a unutrašnjost je puna mrvica, papirića… Vrijeme je da se to promijeni! Nudimo Vam ovu odličnu ponudu – vanjsko i unutarnje pranje vozila za samo 35 kn u autopraonici GEMELLA!

Slobodno odahnite, maknite sa zadnjeg stakla natpis Operi me i prepustite svoj automobil u ruke vještih profesionalaca koji će Vaš automobil očistiti i oprati do neprepoznatljivosti! Uživajte u zavidnim pogledima kada projurite ulicom u svom detaljno očišćenom limenom ljubimcu!

Ponuda na UzmiMe.hr!

Kemijsko čišćenje sjedala + unutarnje i vanjsko pranje vozila za samo 155 kn umjesto 320 kn!

Vaš limeni ljubimac govori jako puno o Vama samima. Gdje ste sve bili zajedno, po kakvim ste se putevima vozili, što ste sve jeli… hm, možda bi ipka bilo bolje da to ne vide svi oko Vas! Zato Vam nudimo ovu izuzetnu ponudu, kemijsko čišćenje sjedala + unutarnje i vanjsko pranje automobila za samo 155 kn u autopraonici GEMELLA!

Opremljeni najsuvremenijom tehnologijom, vješti profesionalci iz Gemelle dubinski će očistiti sjedala u Vašem vozilu te će detaljno oprati Vašeg ljubimca, unutra i vani! Vaš auto poprimit će sasvim novi izgled, a zahvaljujući pažljivo očišćenim sjedalima, imat ćete osjećaj kao da ste ga tek uzeli iz salona!

Ponuda se odnosi na osobne automobile.

www.uzmime.hr

17

ponedjeljak

rujan

2012

Pedikura s njegom stopala + masaža stopala i lakiranje noktiju za samo 99 kn umjesto 230 kn!


Ljeto, more, sunce, duge besane noći učinili su naša stopala grubima, raspucalima i suhima, a razni lakovi naše nokte žutima. Zato smo za Vas pripremili ovu super ponudu: pedikura s njegom stopala za samo 99 kn, a kao poklon ćete dobiti i masažu stopala te lakiranje noktiju!

Osjećajte se kao nova osoba, preporođena, zahvaljujući kraljevskoj pedikuri! Priuštite svojim stopalima pravi tretman! Ponuda se odnosi na pedikuru s njegom stopala (peeling, maska, ulja), masažu stopala te kao šećer za kraj, lakiranje noktiju! Priuštite sebi i svojim stopalima kraljevski tretman te uživajte u svojim obnovljenim i odmorenim nogicama!

Ponuda na Uzmime.hr!

10

ponedjeljak

rujan

2012

Pandhy's slatki tretman za njegu lica za samo 99 kn umjesto 200 kn + GRATIS korekcija obrva i depilacija nadusnice!


Koža lica jako je osjetljiva i neprestano izložena štetnim utjecajima iz okoline. Stres, neprospavane noći, godine – sve se to ocrtava na našem licu. Vrijeme je da podarite sebi jedan slatki tretman za njegu lica! Nudimo Vam Pandhy’s slatki tretman za njegu lica na bazi šećera za samo 99 kn + gratis korekcija obrva i depilacija nadusnice!

Pandhy’s tretman prirodni je tretman na bazi šećera. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se prodiranje aktivnih tvari u dublje slojeve kože što ujedno omekšava kožu Vašeg lica, skida umor te dubinski čisti pore i regenerira kožu lica! Zaslužili ste jedan slatki tretman, a Vaše lice zaslužilo je samo najbolje!

Više o ponudi na www.uzmime.hr!

Samo 25 kn umjesto 50 kn za fotografiranje za dokumente u centru grada!


Vrijeme je za novi pokaz? Napokon ste dočekali svoj indeks ili vozačku dozovolu? Ono što Vam sada treba su kvalitetne fotografije za dokumente! Mi Vam nudimo fotografiranje za dokumete za samo 25 kn i to u centru grada!

Bez obzira o kojem se dokumentu radi (osobna iskaznica, putovnica, pokaz, indeks, vozačka dozvola), nudimo Vam fotografiranje za dokumente uz 50% popusta u foto studiju Škljoc, franšizi foto Badrova, koji se nalazi u prolazu između Tkalčićeve i Radićeve ulice! Budite sigurni da će Vaše fotografije biti besprijekorne uz stručno i ljubazno osoblje foto studija Škljoc!

Ponuda na UzmiMe.hr!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.