19

utorak

veljača

2013

Voucher Studija Popularis za snimanje i fotografiranje vjenčanja u vrijednosti 1500 kn za samo 99 kn!



Uskoro se bliži i taj dan, a jedna od najvažnijih stvari je, između ostaloga, snimanje i fotografiranje Vašeg vjenčanja. Taj dan će Vam zauvijek ostati posebno urezan u Vaše sjećanje, a kako bi ga s vremena na vrijeme mogli ponovno proživjeti i prisjetiti se tih nezaboravnih trenutaka, odaberite profesionalne fotografe i snimatelje.
UzmiMe.hr i Studio Popularis će Vam pomoći u tome ovom odličnom ponudom: Uz kupljeni voucher ostvarujete popust od čak 1500 kn, na jednu od odabranih ponuda! Ponude Studija Popularis možete pogledati OVDJE.
Neka Vaš poseban dan zauvijek ostane poseban...
Prije kupovine kupona potrebno je pogledati napomene ponude i kontaktirati Studio Popularis zbog provjere slobodnog termina.

Više ma UzmiMe.hr!

11

ponedjeljak

veljača

2013

Mjesec dana neograničenog vježbanja u novouređenom Fitness centru Sport GM uz kupljeni voucher za samo 100 kn umjesto 300 kn!

UzmiMe.hr i preuređeni Fitness centar Sport GM nude Vam ovu jedinstvenu ponudu za žene i muškarce! Iskoristite ovaj veliki popust i uz kupljeni voucher za samo 100 kn umjesto 300 kn trenirajte neograničeno mjesec dana u Fitness centru Sport GM!

Svi ste vjerojatno čuli za onu poznatu - u zdravom tijelu zdrav duh. Osjećati se dobro u vlastitoj koži, biti zdrav i sposoban za obavljanje svakodnevnih zadataka, biti fit, cilj je svakog pojedinca. A jedan od najboljih načina da uvijek budemo ‘u formi’ je upravo bavljenje fitnessom.



"Sport GM" centar, sada preuređen i opremljen najnovijim spravama, preporučuje Vam najbolji način da:
- povećate snagu i gipkost mišića,
- izdefinirate tijelo,
- poboljšate cirkulaciju i povećate gustoću koštanog tkiva,
- osigurate intenzivnu potrošnju kalorija,
- ubrzate metabolizam i oslobodite se celulita,
- poboljšate cjelokupnu motoriku i koordinaciju pokreta.

Ponuda na UzmiMe.hr!

06

srijeda

veljača

2013

Tri personalizirana magneta dimenzija 4x6 za samo 30 kn umjesto 70 kn! Poštarina uključena u cijenu!

Razmišljate o idealnom poklonu za Valentinovo, rođendan, neku godišnjicu ili jednostavno želite originalan poklon za Vama dragu osobu? Što kupiti voljenoj osobi? Imamo odlično rješenje za Vas – tri personalizirana magneta dimenzija 4x6 cm za samo 30 kn!

Poklonite Vama dragim osobama originalan poklon koji je ujedno i ukras i draga uspomena, a ovi magneti su upravo to! Izaberite sliku koja je posebna za Vas, izradite magnet koji će obradovati osobu kojoj ga poklanjate te koja će uvijek imati uspomenu na vidljivom mjestu!



Više na UzmiMe.hr!

Paket od čak šest personaliziranih magneta različitih dimenzija za samo 99 kn umjesto 200 kn! Poštarina uključena u cijenu!

Razmišljate o idealnom poklonu za Valentinovo, rođendan, neku godišnjicu ili jednostavno želite originalan poklon za Vama dragu osobu? Što kupiti voljenoj osobi? Imamo odlično rješenje za Vas - Paket od 6 personaliziranih magneta: tri magneta dimenzija 4x6 cm, dva magneta 9x6 cm i jedan najveći magnet dimenzija 10x15 cm, a sve to za samo 99 kn!



Poklonite Vama dragim osobama originalan poklon koji je ujedno i ukras i draga uspomena, a ovi magneti su upravo to! Izaberite sliku koja je posebna za Vas, izradite magnet koji će obradovati osobu kojoj ga poklanjate te koja će uvijek imati uspomenu na vidljivom mjestu!

Ponuda na UzmiMe.hr!

Tri masaže leđa u trajanju od 30 minuta za žene ili muškarce uz kupljeni voucher platite samo 125 kn umjesto 350 kn!



Glavobolja, ukočenost, stres…..da, to je naša svakodnevnica protiv koje se nekad ni nemamo snage boriti. Jedna dobra masaža bi baš dobro došla da Vas oslobodi tih tegoba i da Vas napuni energijom. Nakon tri masaže bili biste kao nova osoba! A to je upravo ono što Vam mi nudimo u ovoj super ponudi: Tri masaže leđa u trajanju od 30 minuta za žene i muškarce za samo 125 kn uz kupljeni voucher!

Kako biste se opustili od napornog radnog dana, poboljšali cirkulaciju te spriječili razne tegobe, dovoljno je odvojiti pola sata i prepustiti se stručnim rukama osoblja Studija za prirodnu njegu tijela Vetiveria. Masaža poboljšava cirkulaciju te stimulira limfu čime se iz našeg tijela izbacuju štetne tvari te uklanja bolove i ukočenost. Masažom također možete ukloniti glavobolju, smanjiti visoki krvni tlak i spriječiti nesanicu. Najviše od svega, kvalitetna masaža će Vas opustiti i osloboditi stresa. Zamislite tek kakav učinak na Vaš organizam imaju tri masaže! Nemojte više čekati nego uzmite ovu ponudu i trk u Vetiveriu na dozu opuštanja!

www.uzmime.hr

Aromaterapijski tretman lica za samo 66 kn umjesto 190 kn uz kupljeni voucher!

Današnji način života i stres ostavljaju velikog traga na nama i našem tijelu, a možda najviše na našem licu. Bilo bi lijepo učiniti nešto za svoje lice kako bismo ga revitalizirali i vratili mu sjaj, a ova ponuda je upravo to što trebate: Aromaterapijski tretman lica za samo 66 kn uz kupljeni voucher!



Ponuda se odnosi na aromaterapijski tretman lica koji uključuje parenje lica, prirodni neškodljivi peeling, čišćenje lica, nanošenje maske od zelene gline te masažu aromatičnim uljima lavande i kamilice. Ovaj aromatični koktel biljnih sastojaka trenutno revitalizira kožu Vašeg lica te joj vraća sjaj. Učinite nešto dobro i zdravo za sebe, priuštite svome licu njegu kakvu zaslužuje!

Ponuda na UzmiMe.hr!

Tri refleksoterapije stopala uz kupljeni voucher platite samo 120 kn umjesto 330 kn!

Muče Vas glavobolja, nesanica, imate probavnih smetnji, pod stresom ste? Zbilja biste voljeli nekako se riješiti tih problema i opustiti se? Imamo idealnu ponudu za Vas! Jeste li znali da su ključ za rješavanje ovakvih problema upravo Vaša stopala? Pravilnim tretmanom možete se riješiti svojih tegoba već u jednom tretmanu, a mi Vam nudimo 3 tretmana koja će poboljšati kvlaitetu Vašeg života: Tri refleksoterapije stopala za samo 120 kn uz kupljeni voucher!



Refleksoterapija stopala obavlja se akupresurom refleksnih točaka stopala. Tako se potiče revitalizacija tijela i unutrašnjih organa, čime se pospješuje izbacivanje toksina iz tijela i vraća životna vitalnost - vitalna energija koja određenim putanjama (meridijanima) kruži kroz cijelo tijelo, te prodire u svaku živuću stanicu organizma. Preosjetljivost na pojedine zone može biti signal o nekom poremećaju u organizmu. Ovaj preventivni tretman ojačava tijelo i čini Vas otpornijim na bolesti, istovremeno pomažući kod glavobolja, probavnih problema, nesanica i stresa. Uzimanjem ove ponude i odlaskom na tri tretmana refleksoterapije stopala pomoći ćete sebi i svome tijelu u odstranjivanju problema koji Vas muče te ćete se osjećati bolje i zdravije!

Više na UzmiMe.hr!

04

ponedjeljak

veljača

2013

Dvije medicinsko-sportske masaže leđa i dvije maske od kajenskog papra protiv bolova i upalnih procesa za samo 66 kn umjesto 240 kn uz kupljeni voucher!

Stres, dugotrajno sjedenje na poslu, nepravilno držanje, nedovoljno kretanja, sve to ostavlja itekakve posljedice na našim leđima. Bilo bi lijepo kada bi bol u leđima bila nepoznanica. I to je moguće, uz ovu odličnu ponudu koju Vam nudimo: Dvije medicinsko-sportske masaže leđa i dvije maske od kajenskog papra protiv bolova i upalnih procesa za samo 66 kn uz kupljeni voucher!



Ponuda se odnosi na dvije medicinsko – sportske masaže i dvije maske od kajenskog papra. Masaža je najbolji način opuštanja tijela, rješavanja stresa i poticanja cirkulacije. Stručnom masažom uklonit ćete bolove te ćete povećati cirkulaciju i riješiti se toksina iz Vašeg organizma. Maska za leđa na bazi kajenskog papra, u kombinaciji s mineralima i algama, ima izrazit učinak protiv bolova i ukočenosti u mišićima i kralježnici. Maska se nanosi na cijela leđa te djeluje terapeutski, izvlačeći upalne procese iz tijela, grijući pritom Vaše problematične točke.
Opustite se i Vi te se riješite neugodne boli u leđima!

Više na UzmiMe.hr!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.