Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uzmi-me-hr

Marketing

Dvije medicinsko-sportske masaže leđa i dvije maske od kajenskog papra protiv bolova i upalnih procesa za samo 66 kn umjesto 240 kn uz kupljeni voucher!

Stres, dugotrajno sjedenje na poslu, nepravilno držanje, nedovoljno kretanja, sve to ostavlja itekakve posljedice na našim leđima. Bilo bi lijepo kada bi bol u leđima bila nepoznanica. I to je moguće, uz ovu odličnu ponudu koju Vam nudimo: Dvije medicinsko-sportske masaže leđa i dvije maske od kajenskog papra protiv bolova i upalnih procesa za samo 66 kn uz kupljeni voucher!



Ponuda se odnosi na dvije medicinsko – sportske masaže i dvije maske od kajenskog papra. Masaža je najbolji način opuštanja tijela, rješavanja stresa i poticanja cirkulacije. Stručnom masažom uklonit ćete bolove te ćete povećati cirkulaciju i riješiti se toksina iz Vašeg organizma. Maska za leđa na bazi kajenskog papra, u kombinaciji s mineralima i algama, ima izrazit učinak protiv bolova i ukočenosti u mišićima i kralježnici. Maska se nanosi na cijela leđa te djeluje terapeutski, izvlačeći upalne procese iz tijela, grijući pritom Vaše problematične točke.
Opustite se i Vi te se riješite neugodne boli u leđima!

Više na UzmiMe.hr!

Post je objavljen 04.02.2013. u 09:44 sati.