29

srijeda

veljača

2012

Fotografiranje za dokumente za samo 30 kn + dodatnih 20% na ostale usluge foto studija!


Istekla Vam je putovnica, mijenjate osobnu iskaznicu, produžujete vozačku dozvolu ili Vam treba novi pokaz? Onda ste na pravom mjestu jer UzmiMe.hr i Foto Jarunček imaju baš savršenu ponudu za Vas! 50% popusta za izradu fotografija za dokumente – umjesto 60 kn platite samo 30 kn!

Ponuda se odnosi na izradu 8 fotografija za dokumente: biometrijska putovnica, osobna iskaznica, vozačka dozvola ili ZET-ov pokaz. Svi koji uzmu kupon ostvaruju pravo i na 20% popusta na sve ostale usluge Foto studija Jarunček!

Ponuda je na www.uzmime.hr

23

četvrtak

veljača

2012

Dvije velike pizze po izboru + dvije porcije palačinki za samo 60 kn!


Pizza kao glavno jelo, a za desert palačinke…zvuči odlično, zar ne? A zvuči još bolje kad je upola cijene! U suradnji s poznatom pizzeriom El Mundo nudimo Vam ovu finu ponudu: dvije vrhunske pizze po Vašem izboru i za desert dvije porcije palačinki za samo 60 kn!

Ukoliko želite probati jednu od boljih pizza u gradu Zagrebu, onda ste na pravom mjestu jer pizzeria El Mundo može se pohvaliti sa zbilja vrhunskim pizzama! A nakon pizze, zašto ne zasladiti s najdražim desertom, palačinkama…
Uzmite svoj kupon i počastite Vama dragu osobu, vjerujemo da nećete požaliti!

Ponuda na www.uzmime.hr

21

utorak

veljača

2012

Uz kupljeni kupon platite samo 95 kn umjesto 250 kn za pranje kose, farbanje i frizuru!


Mislite da je vrijeme za neku promjenu? Zašto ne krenuti od frizure? U tome Vam možemo mi pomoći! Savjetujte se sa stručnjacima frizerskog salona Antonio, odaberite boju po želji i vaša kosa će postati blistava i sjajna! Prilikom farbanja koriste se kvalitetne KEUNE boje, a na kraju će Vam napraviti fen frizuru i pripremiti Vas za komplimente čim stupite nogom van iz ovog salona.

Cijena usluge u salonu je 250 kn. Na portalu UzmiMe.hr plaćate 25 kn za kupon kojim ostvarujete popust, a u salonu prilikom usluge nadoplaćujete 95 kn.

Ne čekajte već kupite kupon i ostvarite ovu posebnu ponudu. Uzmite kupljeni kupon i čim ponuda završi, odite u frizerski salon Antonio i prepustite se u ruke profesionalcima.

Ponudu pogledajte na....a znate već! :)

Ulaznice za plavi i crveni sektor za četiri utakmice KK Cibona uz 50% popusta!


Kad ste zadnji put bili na dobroj košarkaškoj utakmici? Davno je bilo, zar ne? Eh pa onda je pravo vrijeme i za to! Nudimo Vam paket od četiri ulaznice za iduće četiri utakmice košarkaškog kluba Cibona po 50% povoljnijoj cijeni! Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu te dođite bodriti svoj najdraži košarkaški klub u utakmicama koje ih čekaju!

U svakome paketu nalaze se 4 ulaznice, po jedna za iduće utakmice:

25.02.2012. Cibona - Partizan

06.03.2012. Cibona – Cedevita

13.03.2012. Cibona – Zagreb

17.03.2012. Cibona – Helios Domžale




Cijena ulaznice za crveni sektor iznosi 40kn umjesto 80kn, a za plavi 100 kn umjesto 200kn!

Ponude pogledajte na UzmiMe.hr

17

petak

veljača

2012

Samo 35 kn za dvije vrhunske pizze iz krušne peći!


Rajčica, sir koji se topi u ustima, kulen ili pršut, gljive, rikola, vrhnje……da, govorimo o najboljem talijanskom specijalitetu – pizzi! Vjerujemo da je većina obožava, pa smo upravo za Vas i pripremili ovu ponudu – dvije pizze po cijeni jedne! Uživajte u odličnim okusima pizze iz krušne peći koju za Vas pripremaju vrhunski pizza-majstori pizzerie Lea & Maxy!

Ako ste se baš zaželili pizze, onda je ovo prava ponuda za Vas! Vodimo Vas na mjesto gdje ćete uživati u ugodnoj atmosferi, a pogotovo u odličnoj pizzi koja se peče u krušnoj peći te Vam pruža apsolutni užitak!

Ponudu pogledajte na www.uzmime.hr

14

utorak

veljača

2012

Dva sendviča po cijeni jednoga! Za samo 27 kn uživajte u najboljim sendvičima u gradu!


Sendvič kao glavni obrok? Zašto ne? Pogotovo kad je to sendivč napravljen po posebnoj recepturi - domaća lepinja ispunjena bogatim okusima koji te sendviče čine tako slasnima i jedinstvenima! Vodimo Vas u pizzeriu El Mundo gdje ćete dobiti dva sendviča po cijeni jednog! Probajte ove fine sendviče koji će Vas osvojiti na prvi griz!

Pizzeria El Mundo već je dulje vrijeme prepoznatljiva po vrhunskim pizzama i tjesteninama. Kako bi proširili svoju ponudu te svojim vjernim gostima ponudili nešto novo, odlučili su se upustiti u izradu sendviča koji ne spadaju u kategoriju Fast fooda, već su napravljeni na takav način da zamjenjuju glavni obrok!

Pozivamo Vas da posjetite Pizzeriu El Mundo te da uživate u sendvičima spravljenima po posebnoj El Mundo recepturi!

Sendvič uzmite na www.uzmime.hr

09

četvrtak

veljača

2012

115 kn za romantičnu večeru za dvoje u jednom od najpoznatijih restorana u Zagrebu! Počastite svoje nepce u restoranu Medvednica!


Romantika u zraku, Vama draga osoba sjedi preko puta Vas, čašica finog vina i miris odlične hrane…zvuči fantastično, zar ne? Mi Vam to nudimo u jednom od najboljih zagrebačkih restorana, i to u pola cijene! U restoranu Medvednica, na samom rubu predivnog parka Maksimir, čeka Vas večera za dvoje za samo 115 kn!

Ponuda uključuje 3 menija za večeru za dvoje:

MENU 1: Piletina sa sezamom u umaku od šampinjona, pommes frites ili riža, zelena salata, kruh
MENU 2: Svinjski medaljoni (lungić) u fefer umaku (po izboru umak od šampinjona ili tartar), njoki ili kroketi, zelena salata, kruh
MENU 3: Pljeskavica s lukom na kajmaku, pommes frites, zelena salata, lepinja

Povedite svoju bolju polovicu na romantičnu večeru i uživajte u jednom od najboljih restorana u Zagrebu!

Detalje o ponudi pogledajte OVDJE

08

srijeda

veljača

2012

Izradite vlastitu web stranicu besplatno te platite godišnje održavanje i smještaj na serveru samo 369 kn!


Jeste li čuli za jedinstveni sustav u Hrvatskoj za izradu web stranica - MojeStranice? Pomoću njega možete brzo i efikasno izraditi stranicu u potpunosti sami ili prepustiti taj posao stručnjacima. Ono što je najbolje - izrada je potpuno besplatna i vrši se prema materijalu koji ćete prethodno predati. Na Vama je odluka!

Kao što smo već rekli usluga izrade je besplatna, ono što plaćate jest isključivo godišnji iznos od samo 738 kn (50kn+pdv/mjesec) za smještaj na serveru i održavanje sustava, a uz ovu akciju ostvarujete popust od 50% te ćete platiti samo 369,00kn (25kn+pdv/mjesec).

Također na poklon dobivate i specijalni marketinški elaborat - savjeti internet marketing stručnjaka - što činiti i kako koristiti Vaše internet stranice u poslovnom svijetu!

Više o ponudi saznajte OVDJE

04

subota

veljača

2012

25 kn za kupovinu kupona s kojim ostvarujete popust do 60% u zlatarni Šahta!


Čuli ste da nema žene koja ne voli nakit te da kupnjom nakita nikad ne možete fulati? E pa dobro ste čuli! Ali isto tako ima i pripadnika muškog spola koji vole dobiti neku lijepu narukvicu ili lančić. A mi smo tu da Vam olakšamo odabir poklona za Vama dragu osobu! Kupovinom ovog kupona ostvarujete popust na nakit u zlatarni Šahta po Vašem izboru!

Kupovinom ovog kupona ostvarujete sljedeće:
- 30% popusta na srebrni nakit
- 60% popusta na filigranski nakit od srebra (nakit je već na akciji 50%, s ovim kuponom ostvarujete dodatnih 10%)
- 50% popusta na poludrago kamenje i koralje
- 20% popusta na zlatni nakit

Kupon je iskoristiv neograničen broj puta do 13.5.2012.

Više o ponudi na www.uzmime.hr

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.