27

ponedjeljak

siječanj

2014

Uklonite bol u stopalima sa Strutz steznikom za stopalo s ortopedski odobrenim jastučićem za samo 49 kn!

Po cijeli dan ste na nogama, a najviše ispaštaju Vaša stopala. Kao pravo olakšanje nudimo Vam ovaj fenomenalni steznik za stopalo s jastučićem koji će Vam olakšati svakodnevnicu, i to za samo 49 kn!



Strutz steznik za stopalo proizvod je potvrđen od strane mnogih svjetskih ortopeda i kiropraktičara, a Vama će donijeti pravo olakšanje! Njegovi jastučići omogućit će potporu i udobnost Vašim umornim i opterećenim stopalima. Oni utječu na poboljšanje cirkulacije u nogama, smanjenje pritiska i podizanje lukova stopala, pomažu kod spuštenih stopala te ublažavaju bolove u nogama, koljenima i kukovima, kao i u donjem dijelu leđa.

Strutz steznik za stopalo idealan je za nošenje uz svaku vrstu obuće, a njegova veličina odgovara svima.

Riješite svoja stopala boli i umora uz ovaj odličan proizvod!

Više na www.uzmime.hr!

Zračni ovratnik protiv boli u glavi, ramenima i vratu za samo 139 kn!



Vjerujete li nam kad Vam kažemo da postoji jednostavno rješenje za Vašu skoro svakodnevnu glavobolju, bolove i napetost u vratu i ramenima? Rješenje je upravo ovaj zračni ovratnik koji Vam nudimo za samo 139 kn!

Zračni ovratnik poboljšava trakcije (rastezljivost i elastičnost) vrata tako da nježno isteže mišiće i ujedno potiče pravilno držanje. Djelomično napumpan služi za podržavanje vrata, a kad je napumpan do kraja u potpunosti će držati težinu glave što smanjuje pritisak na vrat i ramena. Pritisak zraka u ovratniku možete mijenjati po želji kako biste ga podesili tako da Vam pruži izniman osjećaj ugode.

Tretman bi uvijek trebalo započeti blagim istezanjem, zatim postupno povećavati upuhivanje zraka. Prve rezultate osjetit ćete već nakon 20 minuta nošenja. Kod kroničnih bolova koristite ga 3-5 puta dnevno po cca 25 min.

Naručite ovaj odličan zračni ovratnik i riješite se ukočenosti, napetosti, bolova u vratu i ramenima, glavobolje, loše cirkulacije, upala tetiva i vezivnog tkiva, sindroma karpalnog tunela te ukliještenih vratnih kralježaka.

Ponuda na UzmiMe.hr!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.