31

četvrtak

svibanj

2012

Ugradnja prirodnih ekstenzija za samo 1199 kn umjesto 3000 kn! Uz 100 ekstenzija dužine 45 cm priuštite si dugu i bujnu kosu!


Kad Vam je dosadila vaša frizura, odlučili ste se na veliku promjenu te ste svoju frizuru skratili, stanjili i bili sretni neko vrijeme. Onda Vam je počela nedostajati duga kosa, a ona nikako da naraste! Zašto čekati mjesece i mjesece da naraste kada već sad možete imati dugu kosu? U suradnji s GT frizerskim salonom nudimo Vam ugradnju 100 komada ekstenzija uz popust od 60%!

Ako je Vaša prirodna kosa slaba ili oštećena ili ne možete dočekati da naraste ili jednostavno želite neku promjenu u svom izgledu, ekstenzije su idealne za Vas! Osigurat će volumen i dužinu kose, a Vi ćete biti prezadovoljni svojom novom frizurom!

Ponuda se odnosi na ugradnju 100 komada prirodnih ekstenzija dugih 45 cm. Moguće je plaćanje Amexom do 6 rata!

Ponuda na UzmiMe.hr!

28

ponedjeljak

svibanj

2012

Mjesec dana neograničenog vježbanja u Fitness centru Sport GM za samo 139 kn umjesto 300 kn!


Ako ste do sada odgađali učiniti nešto po pitanju masnih naslaga koje su se nataložile tijekom zimskih mjeseci, mi Vam dajemo razlog da više ne odgađate! UzmiMe.hr i Fitness centar Sport GM nude Vam ovu jedinstvenu ponudu za žene i muškarce! Iskoristite popust od 54% i za samo 139 kn umjesto 300 kn trenirajte neograničeno u Fitness centru Sport GM!

Svi ste vjerojatno čuli za onu poznatu - u zdravom tijelu zdrav duh. Osjećati se dobro u vlastitoj koži, biti zdrav i sposoban za obavljanje svakodnevnih zadataka, biti fit, cilj je svakog pojedinca. A jedan od najboljih načina da uvijek budemo ‘u formi’ je upravo bavljenje fitnessom.

"Sport GM" centar preporučuje Vam najbolji način da:
- povećate snagu i gipkost mišića,
- izdefinirate tijelo,
- poboljšate cirkulaciju i povećate gustoću koštanog tkiva,
- osigurate intenzivnu potrošnju kalorija,
- ubrzate metabolizam i oslobodite se celulita,
- poboljšate cjelokupnu motoriku i koordinaciju pokreta.

Ponudu uzmite na UzmiMe.hr!

Estetske stomatološke usluge u Stomatološkoj ordinaciji Dr. Dr. Aleksandar Antić u centru Zagreba za samo 99 kn umjesto 700 kn!


Stomatološki pregled (+ intraoralna kamera), uklanjanje zubnog kamenca i pigmentacija, interdentalno čišćenje, poliranje, fluoridacija i konzultacije – zvuči odlično, zar ne? Poznato je da lijep osmijeh otvara sva vrata, a Vi sa svojim baš i niste zadovoljni u zadnje vrijeme. Onda je ovo ponuda baš za Vas – estetske stomatološke usluge u Stomatološkoj ordinaciji Dr. Dr. Aleksandar Antić! Za samo 99 kn uljepšajte svoj osmijeh u srcu Zagreba!

Intraoralna kamera zamijenila je stomatološko ogledalo. Slika koja se vidi na ekranu uvećana je 40 do 60 puta. Ta kamera liječniku i pacijentu pruža potpuno novi pogled te mogućnost rane dijagnostike. Budite sigurni da će nakon ovog pregleda u Stomatološkoj ordinaciji Dr. Dr. Aleksandar Antić Vaši zubi zablistati!

Donosimo Vam:
- pregled + intraoralna kamera
- popust kojem ne možete odoljeti
- ordinacija u samom srcu Zagreba, kraj Uspinjače
- lijepi i bijeli zubi

Ponuda na UzmiMe.hr!

25

petak

svibanj

2012

Punjena pljeskavica, restani krumpir, miješana salata i palačinke za dvije osobe uz kupljeni voucher platite samo 59 kn!

Gladni? Pojeli biste baš nešto fino, sočno s roštilja? Odlično! Imamo super ponudu za Vas! Kako zvuči punjena pljeskavica s prilogom i salatom, a kao desert palačinke? Već i na samu pomisao sline cure, kruli želudac…poznato nam je! Zato brzo uzmite ovu ukusnu ponudu, dragu vam osobu pod ruku i trk u Bistro Chef na ukusan objed!

Ponuda se odnosi na dvije punjene pljeskavice, dvije porcije restanog krumpira, dvije miješane salate i dvije porcije palačinki. Kupnjom UzmiMe.hr vouchera ostvarujete popust u Bistrou Chef te obrok za dvoje plaćate samo 59 kn! Počastite svoje nepce, garantiramo da nećete požaliti! Dobar tek!

Ponudu uzmite na UzmiMe.hr

22

utorak

svibanj

2012

Donirajte 13 kn za humanitarnu akciju "Jedan za sve" te zajedno pomozimo svim napuštenim životinjama!

S ciljem da pomognu kako psima lutalicama, tako i pretrpanim azilima, Udruga Hrvatski klub pasa pokrenula je humanitarnu akciju za napuštene životinje “Jedan za sve”. Cilj ove akcije je pomoći napuštenim životinjama hranom, sredstvima protiv buha i krpelja te naravno, i udomljavanjem.

Akcijom koja je počela 01.05., a traje do 01.07. 2012. želi se sakupiti što više sredstava kako bi se za ta mala bića, razasuta po cijeloj Hrvatskoj kupila hrana i ostale potrepštine. Akcija se odnosi na sve prijavljene i napuštene životinje po prihvatilištima, azilima i udrugama u cijeloj Hrvatskoj.

Ovom akcijom želi se probuditi svijest ljudi, podići medijska prašinu, zaustaviti napuštanje i zlostavljanje životinja i naglasiti da ova planeta ne pripada samo nama, ljudima.

Pomoći možete na UzmiMe.hr

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.