27

utorak

prosinac

2011

Geliranje noktiju uz french i nail art + jedna nadopuna za samo 179 kn!



Znate onaj osjećaj kada Vam nokat pukne na najgorem mjestu ili kada Vam se lak uništi, a više nemate ni minutu vremena da to popravite? Nama ženama je to grozno! Sve mi želimo imati lijepe, uredne i njegovane nokte, ali nikako da si to i priuštimo! E zato smo mi opet tu, da Vam pomognemo imati nokte koje će svi primjetiti! U suradnji sa salonom Matrix-xy nudimo Vam odličnu ponudu – geliranje, french i nail art za samo 179 kn!
Ponuda uključuje i dodatni dolazak za nadopunu u roku od 4 tjedna od prvog dolaska.
Posvetite malo pažnje Vašim rukama, prepustite se stručnom osoblju te zadivite sve svojim lijepim i njegovanim noktima!

22

četvrtak

prosinac

2011

Farbanje, pranje, regeneracija kose i frizura za samo 130 kn umjesto 270 kn!


Kosa i frizura su važan način izražavanja svoje osobnosti. Ona je jako često prva stvar koju netko primjeti na vama, osobito ako je lijepo njegovana – ona je predivna i privlačna. Kosa može odati vaše zdravlje, snagu, vitalnost i dob.

Sigurno je bilo dana kad vam je kosa izgledala katastrofalno. Mnogim ženama smeta kad im kosa ne izgleda savršeno. To može snažno utjecati na njihovo raspoloženje. Kosa reagira na stanje našeg fizičkog, duhovnog i emocionalnog stanja. Kad smo u emocionalnoj ravnoteži, naša kosa raste brže i izgleda ljepše, dok u stresnim situacijama ispada, gubi teksturu i sjaj.

Poklonite Vama i Vašoj kosi ovaj paket koji nudimo u suradnji sa stručnim osobljem frizerskog salona Medius i vratite joj sjaj i ljepotu. Paket uključuje farbanje kose, pranje kose sa regeneracijom - pakung, ampula, shake ili zaštitna ulja (ovisno o tipu i stanju kose), te frizura. Iskoristite popust koji Vam nudimo i izgledajte predivno, privlačno, zdravo, snažno i mlado!

19

ponedjeljak

prosinac

2011

Rasplešite se uz vruće ritmove salse - mjesec dana tečaja salse za samo 125 kn umjesto 250 kn!



Vruće, energično, zabavno…da, da, to je salsa! Onog trena kad probate plesati salsu, uvuće Vam se pod kožu i gotovo, ne možete više, a da ne njišete svoje kukove! Ako niste još probali, sada je pravo vrijeme za to – mi Vam nudimo mjesec dana salse po 50% povoljnijoj cijeni! Pokrenite se, prepustite se, osjetite ludi latino ritam i uživajte!

Izaberite jednu od dvije opcije koje Vam najviše odgovaraju – dva puta po 1 sat tjedno (održava se kroz tjedan) ili jednom tjedno po 1,5 sat (održava se vikendom) i zanjišite Vaše kukove!

Ponudu pogledajte na www.uzmime.hr!

15

četvrtak

prosinac

2011

Zavedite pogledom - ugradnja ekstenzija trepavica za samo 299 kn umjesto 600 kn!


Oduvijek ste sanjali o lijepim, dugim i gustim trepavicama, koje će Vaš pogled učiniti još zavodljivijim i izražajnijim, a nikako da to i postignete. Zato smo mi tu kako bismo Vam pomogli ostvariti Vaše snove! U suradnji sa studiom za njegu i uljepšavanje Style osmislili smo ponudu savršenu baš za Vas – ekstenzija trepavica za samo 299 kn! Ugradnja umjetnih trepavica podarit će Vam raskošan i zavodljiv izgled, bez brige ćete biti 6 do 8 tjedana, a svo to vrijeme slobodno zaboravite na maskaru!

Trepavica se lijepi jedna po jedna na Vašu trepavicu te upravo zbog toga ove ekstenzije traju duže od klasičnih umjetnih trepavica. Pri samoj ugradnji koristi se od 60 do 80 komada trepavica, ovisno o Vašim prirodnim trepavicama. Ekstenzija će ispasti kada prirodno ispadne i Vaša trepavica na koju je ona zaljepljena. Ekstenzije trepavica traju od 6 do 8 tjedana, tako da ste cijeli taj period sigurni u ljepotu i zavodljivost Vašeg pogleda!

Pogledajte ponudu na www.uzmime.hr

12

ponedjeljak

prosinac

2011

Božićni paket za njegu kose - pranje, regeneracija kose (pakung, ampula, shake, zaštitna ulja) šišanje i frizura za samo 99 kn umjesto 220 kn!


Kosa je ukras žene, a svaka žena je slaba na svoju kosu. Nastojimo da izgleda sjajno, bujno i zdravo te ju svakodnevno češljamo grubim češljevima, peglamo, uvijamo, sušimo fenom, farbamo, nanosimo raznorazne lakove, pjene i slične preparate, a kao krajnji rezultat dobijemo prilično oštećenu kosu. E tu opet mi uskačemo s izvrsnom ponudom upravo za Vas! Uz 55% popusta poklonite svojoj kosi ovaj odličan njegujući tretman – pranje kose, regeneracija kose preparatima savršenima baš za Vašu kosu (ovisno o tipu i stanju kose, nanose se pakung, ampula, shake ili zaštitna ulja), šišanje i frizura po želji! Obnovite svoju kosu, učinite je zdravijom i sjajnijom i uživajte u njoj!

Stručni tim frizerskog salona Medius će Vam preporučiti što je najbolje za Vašu kosu, te koji će od regeneracijskih preparata (shake, ampula, pakung, zaštitna ulja) najbolje obnoviti Vašu kosu i učiniti ju zdravom i sjajnom.

Ponudu pogledajte na www.uzmime.hr

05

ponedjeljak

prosinac

2011

Dubinsko generalno čišćenje stana - za samo 400 kn umjesto 800 kn riješite se grinja i prašine!

Jeste li znali da je 95% prljavštine u stanu upravo prašina? Uvlači se u naš namještaj, sjeda na radijatore i tehniku, lijepi se po zidovima... A ono što boravi u tim česticama prašine su grinje. One su najčešći uzročnik astme i alergijskih oboljenja. Ženka živi do 70 dana te izlegne od 60 do 100 jaja u posljednih 35 dana svog života. A jeste li znali da se čovjeku trenjem koža peruta te da svaku noć ostavimo 1.5 g kože u krevetu? Ta količina dovoljna je da nahrani oko 1 000 000 grinja! Zvuči strašno, zar ne? Zašto se onda ne biste pobrinuli za to i riješili se prašine, grinja i prljavštine? U suradnji sa servisom ANAMARIJA-KLEA nudimo Vam ovu izvrsnu ponudu – dubinsko generalno čišćenje stanova uz 50% popusta!

Ponuda se odnosi na:
- ispuh i pranje(vanjsko) radijatora
- pranje roleta, unutarnja strana
- čišćenje kuhinje i kupaonice
- pranje stolarije i vrata
- pranje prozora
- dubinsko suho pranje kreveta, tapec.namještaja, tepiha
- čišćenje od prašine stropova, zidova, polica, knjiga, tehničke robe, rasvjetnih tijela, slika i svih ostalih detalja u domu
* šamponiranja se nadoplaćuju po redovnom cjeniku

Mjerna jedinica je 50m2.

Neka blagdansko čišćenje stana umjesto Vas obave profesionalci, a Vi to najljepše doba u godini posvetite sebi i svojim najbližima!

Više o ponudi na www.uzmime.hr

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.