28

ponedjeljak

studeni

2011

Izrada foto kalendara za samo 17 kn umjesto 35 kn!


Bliži se Božić, a s njim i vječno pitanje – što pokloniti najdražima? Ako Vam je već sad dosta višesatnog hodanja po dućanima, mi imamo nešto što bi Vam moglo olakšati potragu! U Foto Juri izradite personalizirani foto kalendar za dragu Vam osobu s bilo kojom fotografijom i to uz 50% popusta! Hoće li to biti slika Vašeg zajedničkog izlaska, nekog posebnog trenutka uhvaćenog kamerom ili slika kućnog ljubimca, apsolutno je na Vama! Iznenadite Vaše voljene ovim jedinstvenim poklonom!
Kupnjom ove ponude ostvarujete i pravo na 20% popusta za razvijanje 100 slika dimenzija 10x15!

Više na www.uzmime.hr

21

ponedjeljak

studeni

2011

Samo 159 kn umjesto 400 kn za estetski kompozitni ispun!



Već duže vrijeme trpite bol i nadate se da će upala nekako proći? Do sad ste popili i previše analgetika i ništa ne pomaže? Svjesni ste i sami da je krajnje vrijeme za otići zubaru i srediti taj zub! A mi smo tu da Vam sve skupa olakšamo! Za samo 159 kn riješit ćete se boli, a ujedno ćete dobiti lijep i zdrav zub na kojem se neće ni primijetiti da je ikad išta rađeno!

Estetski kompozitni ispun u posljednje vrijeme postižu svoj najveći razvoj. Široki izbor nijansi kompozitnog materijala (bijele plombe) i njegova sposobnost kameleonskog efekta rezultira izradom ispuna koji su nevidljivi u pacijentovim ustima. Pokažite lijepe i zdrave zube veselim osmijehom!


Više o ponudi na www.uzmime.hr

14

ponedjeljak

studeni

2011

Power pilates u trajanju mjesec dana za samo 135 kn umjesto 270 kn!



Radite po cijele dane, imate hrpu obaveza, leđa Vas neopisivo bole, a polako ste ostali i bez energije? Stalno Vam je na pameti kako morate početi vježbati, ali nikako da to i realizirate? Pa sada Vas od toga dijeli samo jedan klik na KUPI i nek vježbe počnu! U Gombalištu Vas 3 puta tjedno čeka power pilates – jedinstven pilates koji povezuje um, duh i tijelo za bolji izgled i još bolji osjećaj!

Power pilatesom otkrit ćete svoju unutarnju snagu, transformirati um i tijelo te povećati izdržljivost i snagu, a ujedno i popraviti svoje zdravlje. Redovnim vježbanjem popravit ćete svoje držanje, a s time i ukloniti bolove u leđima, učvrstit ćete svoje trbušnjake i zadnjicu te zategnuti ruke i noge. Power pilates vraća tonus mišića, razvija ravnotežu i koordinaciju te ujedinjuje um i tijelo. Ovo je savršen trening za povećavanje fleksibilnosti te definicuju mišića. Savršen trening baš za Vas!

Više o ponudi na www.uzmime.hr

120 kn umjesto 240 kn za mjesec dana vinyasa yoge!



Sjećate li se kad ste zadnji put bili opušteni? Uvijek je nešto, posao, obitelj, računi, krediti... Stres je dio Vaše svakodnevnice i već ste došli do razmišljanja da drugačije ni ne može! Mi kažemo da može! Vrijeme je da malo predahnete i napravite nešto za sebe što će vratiti potpunu ravnotežu Vašeg tijela i duha – krenite na yogu! U Gombalištu Vam nudimo tri sata tjedno treninga vinyasa yoge i to po 50% nižoj cijeni!

Vinyasa yoga dinamičan je stil yoge i moćan alat za razvoj unutarnje svijesti i upoznavanje vlastitoga tijela. Zasniva se na usklađivanju disanja s nizom naprednih poza. Na taj način dolazi do intenzivnog zagrijavanja i znojenja kroz koje se tijelo prirodno pročišćava. Najvažnija značajka vinyasa yoge je spoj klasičnih položaja yoge (asana) isprepletenih jedinstvenim slijedom prijelaznih pokreta, unutrašnjim zaporima i dubokim disanjem. Svaki od tih triju elemenata doprinosi blagotvornom učinku jačanja energije, čvrstoće te zdravlja tijela i duha.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti voditeljici Željki na broj telefona 091 8887667.

VIše o ponudi na www.uzmime.hr

07

ponedjeljak

studeni

2011

Čišćenje zubnog kamenca i poliranje zubi za samo 159 kn umjesto 400 kn!



Osmijeh ne košta ništa, a djeluje čudesno. Obogaćuje onoga kome je upućen, a ne osiromašuje onoga tko ga daje. Bljesne poput munje, ali sjećanje na njega može trajati zauvijek. Onda zbilja želite da se Vaš osmijeh pamti kao predivan i očaravajući! Učinite ga još ljepšim i privlačnijim te se za samo 159 kn umjesto 400 kn riješite zubnog kamenca i naslaga s Vaših zubi!

Unatoč dobroj higijeni Vaših zuba, kamenac se stvara na njima, a ukoliko se ne odstrani na vrijeme može nanijeti veliku štetu – nadražuje kožu desni te na taj način izaziva upalu. Desni obično nabubre, krvare i na kraju se počnu povlačiti, a prazan prostor na zubu pokriva se novom naslagom kamenca. Preporučljivo je uklanjati zubni kamenac barem dva puta godišnje.
Sjetite se kad ste Vi zadnji put bili na uklanjanju zubnog kamenca. Pravo je vrijeme za to? Uzmite ovu fantastičnu ponudu i sa 60% popusta učinite nešto za svoje zdravlje!


Više na www.uzmime.hr

02

srijeda

studeni

2011

Fotografiranje za dokumente za samo 25 kn umjesto 50 kn!

Istekla Vam je putovnica, mijenjate osobnu iskaznicu ili Vam treba novi pokaz? Onda ste na pravom mjestu jer UzmiMe.hr i Foto Blue imaju baš savršenu ponudu za Vas! 50% popusta za izradu fotografija za dokumente – umjesto 50 kn platite samo 25 kn!

Ponuda se odnosi na izradu fotografija za dokumente: biometrijska putovnica, osobna iskaznica, vozačka dozvola ili ZET-ov pokaz. Fotografije će biti gotove u roku 10-15 minuta. Uz to dobivate i besplatnu izradu jedne fotografije dimenzija 10x15!


više o ponudi na: www.uzmime.hr

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.