24

ponedjeljak

listopad

2011

Samo 85 kn umjesto 170 kn za pranje, šišanje i frizuru za sve dužine kose!

Već dugo imate istu frizuru i dosad ste sto puta rekli Dosta mi je ove kose! ili Možda bih trebala malo promijeniti frizuru… A i krajnje je vrijeme da se riješite ispucalih vrhova? Mislite da je sada pravo vrijeme za promjenu? U pravu ste! A mi imamo pravu ponudu baš za Vas!

Za samo 85 kn dobivate pranje kose, šišanje kose po želji uz konzultacije sa stručnim osobljem salona te frizuru po Vašem izboru! Uzmite ovu fantastičnu ponudu, uputite se u frizerski salon Medius, promijenite frizuru i izgledajte sjajno!

Ponudu ćete naći na www.uzmime.hr

20

četvrtak

listopad

2011

Brzi Spoj za 25 kn umjesto 50 kn - isprobajte i Vi čari speed datinga!

Dosta Vam je loših spojeva s frazama poput “Dosta o meni, ajmo malo o mom autu”? Želite upoznati nove ljude i zabaviti se? Željni ste izazova? Onda je pravo vrijeme za nešto novo – uz 50% popusta isprobajte Brzi Spoj!

Brzi Spoj Vam daje pet minuta da steknete i ostavite dobar dojam svojim sugovornicima, a ujedno možete steći nova poznanstva i nove ljubavi. U tih pet minuta imat ćete priliku prikazati sebe u najboljem svijetlu i upoznati svoje sugovornike. Kada se event završi, imat ćete dovoljno vremena da sredite utiske i ocijenite tko su osobe s kojima želite nastaviti kontakt i druženje.

Većina ljudi koji dolaze na Brzi Spoj dolazi radi zabave i upoznavanja novih ljudi. Neki žele upoznati nove ljude radi širenja kruga prijatelja, drugi jer traže stalnu vezu, neki traže zabavu i avanturu, a netko će doći iz radoznalosti i želje za razgovorom. A Vi dođite sa svojim željama, odbacite sram i neugodnost i prepustite se Brzom Spoju!


Za više informacija pogledajte www.uzmime.hr

240 kn umjesto 480 kn za članarinu PEARLS kluba – postanite članom, uživajte u brojnim pogodnostima te ostvarite popuste od 10% do 50%!

Zamislite klub koji Vam omogućava uživanje i zabavu, klub koji Vam omogućava kupovinu uz popuste do 50%, klub koji Vam daje savjete iz prve ruke kako najbolje iskoristiti svoje slobodno vrijeme... Ne morate više zamišljati jer on je tu, samo za Vas – PEARLS KLUB! Postanite članom PEARLS KLUBA i ostvarite mnoge pogodnosti te upoznajte prave bisere Republike Hrvatske - prirodne ljepote, kvalitetnu turističku ponudu (hoteli, restorani, konobe, agroturizmi, marine, čarteri, servisi, agencije za nekretnine,...), umjetnike, izumitelje, sportaše, plaže, sakralne objekte, kulturne manifestacije,...

Ponuda se odnosi na članarinu za PEARLS KLUB u trajanju jedne godine, s tim da se svakome tko se učlani preko kupona UzmiMe.hr portala cijena članarine ne mijenja prve 3 godine.
Kao članovi PEARLS KLUBA možete korisiti brojne pogodnosti kod svih članova Partner kluba.

Popuste od 10% do 50% ostvarujete u:
- smještajnim i ugostiteljskim objektima,
- cocktail, lounge, disco i noćnim klubovima,
- trgovinama, buticima i suvenirnicama,
- turističkim, rent a car i yacht charter agencijama,
- termama, wellness i spa centrima,
- golf, ronilačkim, tenis i ostalim klubovima
- poslovnoj i osobnoj edukaciji,
- marketing i PR uslugama,
- izradi web stranica,
- pri kupnji avio i brodskih karata,
- pri kupnji karata za kulturna, estradna i sportska događanja,
- pri uplati članarina za dnevne i tjedne novine te magazine


Za više informacija pogledajte www.uzmime.hr

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.