18

utorak

prosinac

2012

Nova dinamična igra SeZOOna lova za samo 45 kn umjesto 90 kn!



Nova igra koja će Vašu djecu istovremeno zabaviti i poučiti! Igra SeZOOna lova vrlo ja dinamična igra Hrvatske proizvodnje koja je idealan poklon za Vaše klince! Mi Vam ovu igru nudimo uz popust od 50%, kupite SeZOOnu lova za samo 45 kn umjesto 90 kn!

Igrači igraju uloge lovaca koji love životinje kako bi ih smjestili u obližnji zoološki vrt. Međutim, uloviti treba i ženku i mužjaka ne bi li u zoološkom vrtu bili sretni, te ih zato moraju loviti u paru. Ponekad se u lovu desi da lovac padne ili ga pretekne drugi lovac, stoga treba biti pažljiv i dobro pamtiti gdje ste što vidjeli.

Igra je u osnovi igra memorije s dodatnim elementima koji igru čine dinamičnijom i zabavnijom igračima.
Igra je namijenjena igračima od 6+godina, sadrži kutiju sa 32 pločice sa životinjama, 10 Posebnih pločica i knjižicu sa pravilima.

Igru uzmite na UzmiMe.hr!

17

ponedjeljak

prosinac

2012

Šišanje, fen frizura (peglanje ili figaro) + manikura uz kupljeni voucher za samo 105 kn umjesto 300 kn!

Predblagdanske pripreme totalno su Vas izludile, toliko da ste zaboravili na svoju frizuru! A i novčanik je ostao pomalo prazan nakon svega… Zato imate nas, a mi Vam nudimo ovu odličnu ponudu: šišanje, fen frizura (peglanje ili figaro) + manikura za samo 105 kn uz kupljeni voucher!

U salonu Top studio SB dovest će Vas do savršenog izgleda, sredit će Vašu frizuru, a i nokti će biti sređeni i uredni. Prepustite se stručnim rukama, oblikujte svoju kosu, zabljesnite s novom frizurom, ravnom ili kovrčavom, ovisi potpuno o Vašim željama te zadivite sve urednim noktima! Priuštite si malu porciju tetošenja, zaslužili ste!

www.uzmime.hr

Pranje i njega kose + fen frizura + lakiranje noktiju uz kupljeni voucher platite samo 41 kn umjesto 165 kn!

Nakon stresnih dana, a možemo reći i nakon stresne godine, vrijeme je da se malo razmazite! Odavno niste imali malo vremena samo za sebe, zar ne? Pa mi Vam nudimo upravo to + malo tetošenja koje će Vam sigurno dobro doći! Uzmite ovaj kupon i u Top studio SB na dozu uljepšavanja! Nudimo Vam pranje i njegu kose, fen frizuru i lakiranje noktiju i to za samo 41 kn, uz kupljeni voucher!

U salonu Top studio SB dovest će Vas do savršenog izgleda, Vašoj će kosi pružiti njegu koja joj treba, a i nokti će biti sređeni i uredni. Prepustite se stručnim rukama, zabljesnite s novom frizurom te zadivite sve urednim noktima! Vrijeme je da i sebi poklonite nešto, a zašto to ne bi bio upravo ovaj tretman uljepšavanja nakon kojeg ćete se osjećati odlično!

www.uzmime.hr

11

utorak

prosinac

2012

Donacijom od srca pomozite siromašnim obiteljima i omogućite da i oni osjete duh Božića ove godine!



Pomagati je lijepo, pomagati je dobro, naročito u vrijeme darivanja. Na žalost, mnogo je onih koji neće niti osjetiti blagdansko ozračje obzirom na neimaštinu u kojoj se nalaze. Srećom, tu je humanitarna organizacija Dobrotvorni institut Hrvatske koji skrbi za preko deset obitelji kojima je pomoć prijeko potrebna. Te obitelji većinom nemaju unutar kuće provedenu ni vodu ni struju, kuće su većinom nenamještene. Također sve obitelji oskudijevaju u hrani i odjeći. I Vi možete pomoći onima kojima je pomoć neophodna. Kupovinom kupona u iznosu od 20 kn izmamit ćete osmijeh na lice ljudima koje je sreća davno napustila.

Dobrotvorni institut Hrvatske je neprofitna, nevladina humanitarna organizacija usmjerena na razvoj humanitarnih programa za unapređenje civilnog društva. Glavna djelatnost Instituta je organiziranje i provođenje humanitarnih akcija namijenjenih prikupljanju financijskih sredstava za podupiranje fizičkih ili pravnih osoba, koje djeluju na području poboljšanja života, zdravlja, edukacije, ekologije ili znanosti. Primarni cilj Instituta je podizanje kvalitete života i zdravlja osoba svih uzrasta, a posebice osoba s invaliditetom i posebnim potrebama, kao djece i mladeži, a sa svrhom osiguranja većeg stupnja svjesnosti i samostalnosti.

Pomoći možete kupnjom kupona na UzmiMe.hr!

Auto na daljinsko upravljanje koji vozi i po zidovima i po stropu za samo 139 kn umjesto 280 kn!

Auto na daljinsko upravljanje koji vozi po zidu i po stropu? O da, i to postoji! Upravo taj autić Vam nudimo u ovoj super predbožićnoj ponudi – wall climber, autić koji vozi po zidu i po stropu za samo 139 kn!

Predstavljamo Vam prvi auto na daljinsko upravljanje koji prkosi gravitaciji, wall climber! Auto može ići lijevo, desno, gore, dolje, po podu, po zidovima i po stropu! Razveselite i iznenadite nekoga ovim originalnim i zabavnim autićem s kakvim se do sad sigurno niste susreli!



Više na UzmiMe.hr!

10

ponedjeljak

prosinac

2012

75 kuna umjesto 150 kuna za đumbiroterapijsku masažu – zagrijte i opustite svoje tijelo u ovim hladnim zimskim danima!

Stalno ste napeti i stalno vam je hladno, nikako se ugrijati! Dobro bi Vam došao neki tretman koji Vas ujedno opušta i zagrijava? Mi imamo upravo to što tražite – đumbiroterapijska masaža u trajanju od 60 minuta za samo 75 kn!

Đumbiroterapijska masaža provodi se stavljanjem toplih obloga na tijelo, a upravo toplina potiče cirkulaciju krvi i limfe na dijelu tijela na koji je stavljen, što pomaže eliminaciji oslobođenih toksina. Svježi đumbir ugrijan toplinom vode duboko prodire u tkivo, u organe kao što su bubrezi, pluća i jetra, do same stanične razine. Oblozi pogodno djeluju na razne akutne ili kronične bolove, a mogu ubrzati oporavak nakon raznih upalnih stanja. Vrlo su korisni kod ukočenih i bolnih mišića. Tretman đumbiranja posebno je dobar zimi kad je našim bubrezima potrebno više utopljavanja i pažnje.

Tretman započinje osnažujućom đumbirovom kupkom za stopala koja će vas zagrijati i opustiti, te lagano uvesti u nastavak tretmana. Nakon kupke na odabrane se djelove tijela polažu oblozi od svježeg đumbira, a nakon toga slijedi masaža tretiranih područja. Tretman je izuzetno ugodan i traje 60 minuta.



www.uzmime.hr

07

petak

prosinac

2012

Zabavite se uz Texas Hold'em poker set od 200 žetona za samo 99 kn umjesto 220 kn!



Texas Hold'em, super popularni poker današnjeg doba za kojim su svi ludi! I Vi se volite zabaviti sa svojom ekipom, a najdraži Vam je onaj dio kada im svima pred nosom odnesete hrpu žetona! Više ne morate brinuti hoćete li imati dovoljno žetona jer nudimo Vam ovaj super Texas Hold'em poker set u limenoj kutiji s 200 žetona i dva špila karata i to za samo 99 kn!

Poklonite ovaj set svojim prijateljima, poklonite ga sebi, stvorite pravi casino u vlastitom domu i zabavite se! Ovaj set dolazi u limenoj kutiji, a sastoji se od 200 žetona i dva špila karata. Idealan je za sve zaljubljenike u poker! Ne blefiramo!

Više na UzmiMe.hr!

05

srijeda

prosinac

2012

Dasher stunt car za samo 99 kn umjesto 200 kn – poklonite okretni autić te razveselite i male i velike!



Auti na daljinsko upravljanje su nešto što je svatko od nas nekad poželio imati. U današnje vrijeme su i ti autići evoluirali te su sada postali pravi mali akrobati! Autić koji Vam nudimo u ovoj super ponudi zove se Dasher stunt car te će Vas koštati samo 99 kn!

Ovaj mali akrobat pravi je veseli vražićak na daljinsko upravljanje! Osim što svira i svijetli, jako je brz, a može se i prevrtati na sve strane! Dasher stunt car super je igračka koja će uvelike razveseliti Vaše klince, ali garantiramo da ni odrasli neće ostati ravnodušni!

Kupon Vas čeka na UzmiMe.hr!

Savršen Božićni poklon – helikopter na daljinsko upravljanje za samo 149 kn umjesto 300 kn!



Da je bar ovoga bilo kad sam ja bio mali – to je vjerojatno ono što svi pomisle kada vide ovaj helikopter na daljinsko upravljanje! To je idealan poklon za klince, ali i za one malo veće klince! Razveselite Vama drage osobe ovim super helikopterom na daljinsko upravljanje i to po super cijeni od samo 149 kn!

Domet ovog helikoptera je 10 metara, a trajanje leta s jednim punjenjem traje od 7 do 10 minuta. Vrijeme punjenja je 30 - 45 minuta. Dužina helikoptera je 20 cm, a visina 11 cm. Moguća je 3D vožnja u svim smjerovima! Zabavite se uz ovaj idealan poklon koji će baš svima izmamiti smiješak na lice!

Svoj kupon uzmite na UzmiMe.hr!

Parcijalna masaža leđa za samo 69 kn umjesto 150 kn! Idealan poklon za sve Vama drage osobe!


Vjerojatno ne postoji osoba koju nikad leđa nisu zaboljela. Za to je uvelike kriv današnji tempo života – stalno smo u nekom pokretu, na radnim mjestima najčešće sjedimo za računalima ili pak stojimo na nogama po cijele dane, stres se nakuplja, a najviše ispaštaju upravo naša leđa. Imamo idealnu ponudu za sve koji muku muče s bolnim leđima – Parcijalna masaža leđa za samo 69 kn!

Masaža je idealna za opuštanje, a sve češće se spominje i kao bitan faktor zdravlja obzirom da upravo kvalitetna masaža ublažava bolove i napetost u ukočenim mišićima, umanjuje glavobolje i migrene, povećava cirkulaciju te eliminira toksine, a svime time ujedno uklanja stres te popravlja i Vaše emocionalno stanje. Učinite nešto za sebe i svoje zdravlje ili razveselite nekoga savršenim poklonom, vjerujte svi će Vam biti zahvalni na masaži!

Više na UzmiMe.hr!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.