10

ponedjeljak

prosinac

2012

75 kuna umjesto 150 kuna za đumbiroterapijsku masažu – zagrijte i opustite svoje tijelo u ovim hladnim zimskim danima!

Stalno ste napeti i stalno vam je hladno, nikako se ugrijati! Dobro bi Vam došao neki tretman koji Vas ujedno opušta i zagrijava? Mi imamo upravo to što tražite – đumbiroterapijska masaža u trajanju od 60 minuta za samo 75 kn!

Đumbiroterapijska masaža provodi se stavljanjem toplih obloga na tijelo, a upravo toplina potiče cirkulaciju krvi i limfe na dijelu tijela na koji je stavljen, što pomaže eliminaciji oslobođenih toksina. Svježi đumbir ugrijan toplinom vode duboko prodire u tkivo, u organe kao što su bubrezi, pluća i jetra, do same stanične razine. Oblozi pogodno djeluju na razne akutne ili kronične bolove, a mogu ubrzati oporavak nakon raznih upalnih stanja. Vrlo su korisni kod ukočenih i bolnih mišića. Tretman đumbiranja posebno je dobar zimi kad je našim bubrezima potrebno više utopljavanja i pažnje.

Tretman započinje osnažujućom đumbirovom kupkom za stopala koja će vas zagrijati i opustiti, te lagano uvesti u nastavak tretmana. Nakon kupke na odabrane se djelove tijela polažu oblozi od svježeg đumbira, a nakon toga slijedi masaža tretiranih područja. Tretman je izuzetno ugodan i traje 60 minuta.



www.uzmime.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.