17

subota

ožujak

2012

15 kn za dvije ulaznice za stand up komediju u comedy klubu Studio smijeha! Nasmijte se do suza uz mlade nade stand up komedije!


Smijeh je lijek, to smo čuli već puno puta. Potiče dobro raspoloženje, razgrađuje hormone stresa i opušta čitav organizam, jača imunitet i psihu te produžuje život. A Vi ni ne pamtite kad ste se zadnji put pošteno nasmijali... Tu opet uskačemo mi i nudimo Vam ponudu koja će Vas dobro nasmijati! Platite 15 kn, povedite pratnju i trk u Studio smijeha ovaj utorak na nastup mladih nada stand up komedije!

Nastupaju: Miranda Lončar, Mirko Fabris Krav, Danijel Mahovič, Mile Mylo Radulović i Vedran Sokol. Voditeljica programa: Marina Orsag. Početak programa je u 20:30h.

Ponuda se odnosi na ovaj utorak, 20.3.2012., a broj kupona je ograničen, stoga požurite i ne propustite ovu priliku za dobar smijeh i odličnu zabavu!

Ponudu uzmite ovdje :)

12

ponedjeljak

ožujak

2012

Mjesečni ciklus kreativnih radionica psihosocijalnog razvoja za djecu za samo 149 kn!


Kreativne radionice za psihosocijalni razvoj radionice su putem kojih djeca imaju priliku raditi na jačanju pozitivne slike o sebi, povećanju samopouzdanja i ostvarenju vlastitih potencijala. Creatus in povezuje četiri sastavnice, roditelje, djecu, stručnjake i radionice. Osmišljen je od strane dvije psihologinje nakon višegodišnjeg iskustva u radu s djecom, kako bi roditeljima bili pomoćni kotačić u odgoju njihove djece.
S djecom se obrađuju teme poput odgovornog ponašanja prema sebi i drugima, potiče se uvažavanje i poštovanje kako osobnog tako i tuđeg mišljenja. U fokusu samih radionica nalazi se kreativnost, nastoji se djecu usmjeravati kreativnom izražavanju, te se upravo kroz kreativni izričaj nastoji obrađivati potonja tematika. Kreativni izričaj kao takav podrazumijeva korištenje raznih glazbenih, dramskih i likovnih tehnika kako bi dijete vidjelo plodove svoga rada. Radionice su pažljivo osmišljene, atraktivne i raznolike. Polaznici se mogu na zanimljiv način uključiti i tako izraziti svoje sposobnosti i potrebe. Razvija se i potiče timski rad, aktivno slušanje i postavljanje pitanja, te razmjena iskustava.


Ponuda se odnosi na mjesečni ciklus radionica od 8 školskih sati. Polaznici radionica su djeca predškolske i osnovnoškolske dobi (5-12 godina) koja se pri samom formiranju grupa svrstavaju u vršnjačke grupe zatvorenog tipa tako da polaznici koji krenu na početku ostaju do kraja i bez naknadnog priključivanja druge djece. Radionice se odvijaju u grupama kako bi kroz interakciju s drugom djecom mogli prorađivati navedene aspekte psihosocijalnog razvoja. Grupe se sastoje od 3 do 5 djece. Na svakoj radionici uvijek budu dvije voditeljice.

Detalje ponude pogledajte na UzmiMe.hr

Biftek na jedan od četiri načina uz kupljeni voucher platite samo 55 kn umjesto 130 kn


Juneći file, odnosno biftek, najmekši je i najfiniji komad junećeg mesa. Njegov nježan i sočan okus, blago ružičaste boje u sredini i sokovi koji se obavezno sačuvaju tijekom pripreme, spreman nas je u tren stvoriti gurmanskim ovisnicima.

UzmiMe.hr i Bistro Chef, restoran samo za prave gurmane, omogućuju Vam ovu izuzetnu ponudu! Svaki kupac ovog vouchera plaća samo 55 kn za biftek po izboru. A biftek će Vam pripemiti nagrađivani šef kuhinje na jedan od načina:

- Beefsteak naturalmente (steak 250g, sezonska salata, krumpri, začinski maslac)
- Beefsteak u umaku od gljiva (steak 250g, sezonska salata, krumpir, umak od gljiva)
- Beefsteak u umaku od zelenog papra (steak 250g, sezonska salata, krumpir, umak od papra)
- Beefsteak u voćnom umaku (steak 250g, sezonska salata, krumpir, začinski maslac, umak od brusnice i crvenog vina)

Ponuda se odnosi na konzumaciju u restoranu.

Uživajte u prvoklasnim delicijama!

Ponudu uzmite na UzmiMe.hr!

Dobar tek! :)

06

utorak

ožujak

2012

Naučite svirati gitaru, bubnjeve ili sintisajzer za samo 195 kn umjesto 600 kn!


Glazba teče Vašim venama, najviše uživate u njoj i sve biste dali da znate svirati barem jedan instrument…. Mi Vam pružamo priliku da naučite svirati na nekoliko instrumenata! Ostvarite svoje snove – Ge ključ Vam nudi glazbenu edukaciju iz gitare (birate jednu od pet: solo, akustična, klasična, električna ili bas gitara), bubnjeva ili sintisajzera za samo 195 kn!

Ponuda se odnosi na edukaciju tijekom mjesec dana, uz mogućnost zadržavanja iste cijene mjesečne edukacije dok polaznik ne dođe do željenog znanja. Pored sviranja na instrumentima, na satu se uče solfeggio i harmonija. Uz klasičnu glazbu polaznici mogu svirati sve što žele – jazz, blues, domaća glazba... Minimalna dobna starost za ovu ponudu je 7 godina, maksimalna neograničena!

Nastava se raspoređuje na 4 termina po 120 minuta ili 8 termina po 60 min unutar mjesec dana, termini su po dogovoru. Polaznici se upisuju po grupama od 4-5 polaznika po dobnim skupinama.

Edukacija se odvija na dvije lokacije: na Malešnici na adresi Milivoja Matošeca 5 te u Sesvetama na adresi Varaždinska 57.

Ponudu pogledajte na UzmiMe.hr!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.