Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uzmi-me-hr

Marketing

Naučite svirati gitaru, bubnjeve ili sintisajzer za samo 195 kn umjesto 600 kn!


Glazba teče Vašim venama, najviše uživate u njoj i sve biste dali da znate svirati barem jedan instrument…. Mi Vam pružamo priliku da naučite svirati na nekoliko instrumenata! Ostvarite svoje snove – Ge ključ Vam nudi glazbenu edukaciju iz gitare (birate jednu od pet: solo, akustična, klasična, električna ili bas gitara), bubnjeva ili sintisajzera za samo 195 kn!

Ponuda se odnosi na edukaciju tijekom mjesec dana, uz mogućnost zadržavanja iste cijene mjesečne edukacije dok polaznik ne dođe do željenog znanja. Pored sviranja na instrumentima, na satu se uče solfeggio i harmonija. Uz klasičnu glazbu polaznici mogu svirati sve što žele – jazz, blues, domaća glazba... Minimalna dobna starost za ovu ponudu je 7 godina, maksimalna neograničena!

Nastava se raspoređuje na 4 termina po 120 minuta ili 8 termina po 60 min unutar mjesec dana, termini su po dogovoru. Polaznici se upisuju po grupama od 4-5 polaznika po dobnim skupinama.

Edukacija se odvija na dvije lokacije: na Malešnici na adresi Milivoja Matošeca 5 te u Sesvetama na adresi Varaždinska 57.

Ponudu pogledajte na UzmiMe.hr!

Post je objavljen 06.03.2012. u 15:32 sati.