12

ponedjeljak

ožujak

2012

Mjesečni ciklus kreativnih radionica psihosocijalnog razvoja za djecu za samo 149 kn!


Kreativne radionice za psihosocijalni razvoj radionice su putem kojih djeca imaju priliku raditi na jačanju pozitivne slike o sebi, povećanju samopouzdanja i ostvarenju vlastitih potencijala. Creatus in povezuje četiri sastavnice, roditelje, djecu, stručnjake i radionice. Osmišljen je od strane dvije psihologinje nakon višegodišnjeg iskustva u radu s djecom, kako bi roditeljima bili pomoćni kotačić u odgoju njihove djece.
S djecom se obrađuju teme poput odgovornog ponašanja prema sebi i drugima, potiče se uvažavanje i poštovanje kako osobnog tako i tuđeg mišljenja. U fokusu samih radionica nalazi se kreativnost, nastoji se djecu usmjeravati kreativnom izražavanju, te se upravo kroz kreativni izričaj nastoji obrađivati potonja tematika. Kreativni izričaj kao takav podrazumijeva korištenje raznih glazbenih, dramskih i likovnih tehnika kako bi dijete vidjelo plodove svoga rada. Radionice su pažljivo osmišljene, atraktivne i raznolike. Polaznici se mogu na zanimljiv način uključiti i tako izraziti svoje sposobnosti i potrebe. Razvija se i potiče timski rad, aktivno slušanje i postavljanje pitanja, te razmjena iskustava.


Ponuda se odnosi na mjesečni ciklus radionica od 8 školskih sati. Polaznici radionica su djeca predškolske i osnovnoškolske dobi (5-12 godina) koja se pri samom formiranju grupa svrstavaju u vršnjačke grupe zatvorenog tipa tako da polaznici koji krenu na početku ostaju do kraja i bez naknadnog priključivanja druge djece. Radionice se odvijaju u grupama kako bi kroz interakciju s drugom djecom mogli prorađivati navedene aspekte psihosocijalnog razvoja. Grupe se sastoje od 3 do 5 djece. Na svakoj radionici uvijek budu dvije voditeljice.

Detalje ponude pogledajte na UzmiMe.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.