11

ponedjeljak

ožujak

2013

Samo 20 kn za fotografiranje za dokumente! Ponuda uključuje čak 8 fotografija!

Vrijeme je za novi pokaz za tramvaj ili autobus? Napokon ste dočekali svoju vozačku dozvolu ili indeks? Ili možda vadite novu putovnicu? Ono što Vam sada treba su kvalitetne fotografije za dokumente! Mi Vam nudimo fotografiranje za dokumete za samo 20 kn!

Bez obzira o kojem se dokumentu radi (osobna iskaznica, putovnica, pokaz, indeks, vozačka dozvola, viza itd.), nudimo Vam fotografiranje za dokumente uz 50% popusta u Foto studiju Sarah, koji se nalazi u Zagrebačkoj Dubravi, na samoj Aveniji Dubrava! Budite sigurni da će Vaše fotografije biti besprijekorne uz stručno i ljubazno osoblje Foto studija Sarah! Nemojte više odgađati, kupite sada kupon i ostvarite ovaj nevjerojatan popust!



Svoj kupon uzmite na UzmiMe.hr!

Samo 30 kn umjesto 60 kn za sat vremena presnimavanja sa starih medija na DVD!

Godinama ste snimali razne serije, filmove, utakmice, a o posebnim uspomenama, poput vjenčanja, rođendana ili putovanja da ni ne govorimo…i sve te naše snimke su pohranjene na mnogobrojnim VHS kazetama koje danas nemamo na čemu više ni gledati. Uopće nećemo ni spominjati koliko nam tek mjesta zauzimaju na polici ispod televizora. Bilo bi zgodno to sve skupa prebaciti na DVD medije, zar ne? A mi Vam tu opciju nudimo po vrlo povoljnoj cijeni: Presnimavanje sa starih medija na DVD za samo 30 kn!



Ponuda se odnosi na presnimavanje sa starih medija (VHS, MINI DV, Hi8, S8, S-VHS, VHS-C) na DVD u trajanju od 60 minuta. Današnja tehnologija omogućuje nam da sve svoje uspomene prebacimo s VHS kazeta na DVD bez opasnosti da će kvaliteta snimke biti narušena, dapače, bit će upravo onako kako i pamtite! A uz to, svoje ćete uspomene moći pogledati gdje god želite (DVD player, kompjuter, laptop) te ga umnožiti i podijeliti sa svojim dragima kako biste se zajedno prisjetili dobrih starih vremena!

www.uzmime.hr

Ugradnja noktiju ili geliranje s ukrašavanjem + fen frizura za samo 119 kn umjesto 300 kn!



Lijepe i održavane nokte nije teško primijetiti, jednako kao i one koji to nisu. Ugradnja noktiju ili geliranje već odavno nije luksuz nego potreba za urednim i njegovanim izgledom, jednako kao što je to i uredna frizura. Kako biste postigli uredan i njegovan izgled, a pritom i uštedjeli, mi Vam nudimo ovu odličnu ponudu: Ugradnja noktiju ili geliranje s ukrašavanjem + brzinska fen frizura za samo 119 kn!

Ovisno o Vašim željama i potrebama, ponuda se odnosi na ugradnju noktiju (tipse) ili geliranje noktiju s ukrašavanjem (naljepnice, cirkončići, glitter). Uz to također dobivate i fen frizuru, brzinsku, na ravno. Obnovite svoje noktiće i frizuru, pokažite svima da brinete o svom izgledu i budite vedri i nasmiješeni u nadolazećim proljetnim danima!

Ponuda na UzmiMe.hr!

Mjesec dana neograničenog vježbanja u Fitness centru Sport GM za samo 139 kn umjesto 300 kn!

UzmiMe.hr i Fitness centar Sport GM nude Vam ovu jedinstvenu ponudu za žene i muškarce! Iskoristite ovaj super popust i za samo 139 kn umjesto 300 kn trenirajte neograničeno mjesec dana u Fitness centru Sport GM!



Svi ste vjerojatno čuli za onu poznatu - u zdravom tijelu zdrav duh. Osjećati se dobro u vlastitoj koži, biti zdrav i sposoban za obavljanje svakodnevnih zadataka, biti fit, cilj je svakog pojedinca. A jedan od najboljih načina da uvijek budemo ‘u formi’ je upravo bavljenje fitnessom.

"Sport GM" centar, sada preuređen i opremljen najnovijim spravama, preporučuje Vam najbolji način da:
- povećate snagu i gipkost mišića,
- izdefinirajte tijelo,
- poboljšate cirkulaciju i povećate gustoću koštanog tkiva,
- osigurate intenzivnu potrošnju kalorija,
- ubrzate metabolizam i oslobodite se celulita,
- poboljšate cjelokupnu motoriku i koordinaciju pokreta.

Više na UzmiMe.hr!

07

četvrtak

ožujak

2013

Šišanje za cijelu obitelj: žensko šišanje, njega kose i fen frizura + muško šišanje s pranjem kose + dječje šišanje za samo 105 kn umjesto 350 kn!



I Vi i Vaši ukućani već ste pomalo obrasli, ni ne pamtite kad ste svi bili na šišanju. E pa vrijeme je da ih dovedete u red, uključujući i sebe! Mi smo se pobrinuli da Vam to i olakšamo! Nudimo Vam ovaj odličan obiteljski paket koji uključuje: žensko šišanje uz njegu kose i fen frizuru + muško šišanje s pranjem kose + dječje šišanje za samo 105 kn!

Obiteljski paket sastoji se od:
- Ženskog šišanja, njege kose i fen frizure
- Muškog šišanja s pranjem kose
- Dječjeg šišanja (jedno dijete)
Za svako drugo dijete, nadoplata je 20 kn u salonu.

Nemojte više čekati, obitelj pod ruku i trk u salon Top Studio SB gdje će tim stručnjaka Vašu obitelj srediti i uljepšati te Vas učiniti zadovoljnima!

Ponuda na UzmiMe.hr!

Manikura, lakiranje noktiju, peeling i masaža ruku + brzinska fen frizura za samo 47 kn umjesto 175 kn!

Dio tijela koji najviše trošimo i izlažemo raznim uvjetima su definitivno naše ruke. Tako se na njima vide tragovi svog našeg rada – neravni nokti, napola zguljen lak, suha koža... A nikad nam nije ugodno kada netko primijeti stanje u kojem se naše ruke nalaze. Zato bi ih bilo dobro srediti i priuštiti im malo odmora i njege, a mi smo tu da Vam ponudimo ovu izvanrednu ponudu za Vaše ruke: manikura, lakiranje noktiju, peeling i masaža ruku + fen frizura uz koju će i Vaša kosa doći do izražaja, i to sve za samo 47 kn!



Ponuda obuhvaća manikuru, lakiranje noktiju, peeling i masažu ruku te brzinsku fen frizuru. Fen frizura uključena u ovu ponudu odnosi se samo na feniranje na ravno, sve ostalo nadoplaćuje se u salonu prema cjeniku.

Odlučili ste da je ovo upravo to što Vam treba? Odlično! Onda brzo kupite kupon i u salon na svoju dozu uljepšavanja!

Ponuda na www.uzmime.hr!

Pedikura, peeling i masaža stopala s lakiranjem noktiju za samo 59 kn umjesto 260 kn!

Dolazi nam ljepše vrijeme, a samim time i skidanje teških čizama s naših nogu i prelazak u nešto laganiju i udobniju obuću. Ali zima je ostavila traga na Vašim stopalima, a sami si baš i ne možete napraviti dovoljno kvalitetan tretman za obnavljanje i njegu stopala. Zato smo mi tu i nudimo Vam ovu super ponudu: pedikura, peeling i masaža stopala uz lakiranje noktiju za samo 59 kn!



Ponuda obuhvaća pedikuru, peeling i masažu stopala u trajanju od 15 – 20 minuta te lakiranje noktiju. Nakon ove duge zime i umaranja stopala raznom teškom obućom, vjerujte, ovo je upravo to što Vam treba! A nakon tretmana Vaše će noge biti tako lagane i obnovljene, i Vi ćete se osjećati osvježeno!

Više na UzmiMe.hr!

04

ponedjeljak

ožujak

2013

Individualna radionica kreativnog šivanja za samo 270 kn umjesto 600 kn!

U doba kada cijene samo idu gore i sve je skupo i nedostižno, tražimo svaku priliku za uštedom. Vjerojatno više ni ne pamtite kad ste si zadnji put kupili neku zgodnu majicu ili suknju. Bilo bi zgodno kad bi si sami znali nešto sašiti, zar ne? Mi Vam pružamo priliku da povoljno i kvalitetno naučite šivati: Za samo 270 kn prođite individualnu radionicu kreativnog šivanja!



Ponuda se odnosi na individualnu radionicu kreativnog šivanja u trajanju od 5 sati (2 puta po 2,5 h ili 5 h odjednom). Na ovoj radionici naučit ćete vaditi kroj iz Burde, krojiti materijale te ćete svladati cijeli proces šivanja do gotovog odjevnog predmeta. Zar ne bi bilo super da si sami znate sašiti haljinu ili hlače po zadnjim krikovima mode? Pritom ćete i oduševiti sve svoje prijateljice koje će Vas tražiti da i njima nešto sašijete, a to onda već može prerasti i u dobru poslovnu priliku. Važno je napraviti prvi korak i naučiti!

Polaznik treba donijeti materijal za odjevni predmet koji želi naučiti šivati (haljinu, suknju, hlače i dr). Nakon završetka radionice stvoreni odjevni predmet polaznik nosi sa sobom.

Više na UzmiMe.hr!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.