30

srijeda

siječanj

2013

Idealan tretman za Vaše lice – mezoterapija s krioterapijom i radiofrekvencijom uz kupljeni voucher platite samo 75 kn umjesto 750 kn!

Na Vašem su se licu pojavile bore, muče vas ožiljci i mrlje na koži ili se borite s aknama? Vrijeme je da se napokon pozabavite s tim problemima na pravi način! Mi Vam nudimo ovu odličnu ponudu za ljepši izgled Vašeg lica: Mezoterapija s krioterapijom i radiofrekvencijom za Vaše lice platite samo 75 kn uz kupljeni voucher!



Mezoterapija je siguran, precizan i neinvazivan tretman bez korištenja igle u izvođenju postupka za lice i tijelo. Za vrijeme trajanja tretmana, moguće je osjetiti lagani puls, vrlo sličan škakljanju. Već od prvog tretmana površina kože je sjajnija i ujednačena je boja tena, koža je mekša i ljepša.
Krioterapija stimulira širenje i stezanje krvnih žila što pomaže kod smanjenje edema te se uništavaju bolesne promjene tkiva. To je metoda liječenja kožnih promjena primjenom tekućeg dušika koji se izravno nanosi na promjenu na koži u trajanju od nekoliko sekundi.
Radiofrekvencija jedna je od najboljih nekirurških metoda kojom zatežemo opuštenu kožu, pomlađujemo lice, smanjujemo bore te regeneriramo oštećenu strukturu kože. Visokofrekventni elektromagnetski radiovalovi djeluju na molekule vode u tkivu, pri čemu se oslobađa energija u obliku topline koja kontrolirano zagrijava tkivo, izaziva mikro – upalnu (pozitivnu) reakciju, te dovodi do regeneracije postojećeg i stvaranja novog kolagena. Koža postaje napetija, čvršća i pomlađena, a zbog zatezanja se znatno smanjuju i bore.

Više na UzmiMe.hr!

Tri tretmana kavitacije + tri tretmana limfne drenaže za samo 189 kn umjesto 1560 kn uz kupljeni voucher!

Zdravo mršavljenje, gubitak celulita, lijepo i utegnuto tijelo. Zvuči nemoguće? Itekako je moguće, pogotovo kad se spoje dva učinkovita tretmana stvorena upravo za stvaranje savršenog tijela. A to je ono što Vam mi nudimo: Tri tretmana kavitacije i tri tretmana limfne drenaže za samo 189 kn umjesto 1560 kn, uz kupljeni voucher!



Kavitacijom se jakim djelovanjem ultrazvuka razbijaju stanice masti nakon čega se prelijevaju u međustanični prostor pa u krvotok, odakle ih potroši bazalni metabolizam ili izgore kod različitih fizičkih aktivnosti. Prednost kavitacije je mogućnost selektivnog djelovanja na potkožno masno tkivo, te gubitak samo masnog tkiva, a ne i mišićne mase.
Kako bi kavitacija imala što veću učinkovitost, preporuča se kombinirati ju s limfnom drenažom. Limfna drenaža očistiti će Vaše tijelo od otpadnih proizvoda metabolizma i poboljšati prokrvljenost, te opskrbu tkiva kisikom i hranjivim tvarima, što djeluje blagotvorno i opuštajuće.

Jeste li znali da samo jednim tretmanom kavitacije s limfnom drenažom gubite od 1 do 4 cm masnih naslaga na najkritičnijim zonama? Što čekate? Trk u Beauty centar Anita gdje će Vam spoj najmodernije tehnologije i stručnog osoblja pružiti izgled o kakvom već duže vrijeme sanjate!

Ponuda na UzmiMe.hr!

28

ponedjeljak

siječanj

2013

Akupresura kralježnice intenziv u trajanju od 35min - 3 dolaska uz kupljeni voucher platite samo 165 kn umjesto 447 kn!

Zahvaljujući današnjem načinu života Vaša kralježnica je bolna i ukočena što Vam uzrokuje i druge probleme, poput glavobolje, vrtoglavice, mučnine… Jeste li znali da postoji vrlo učinkovit način kojim možete riješiti svoje probleme? To je akupresura kralježnice, a mi Vam nudimo 3 tretmana u trajanju od 35 minuta koja ćete uz kupovinu vouchera platiti samo 165 kn!



Akupresura kralježnice inovativna je metoda koja se velikim dijelom naslanja na znanja iz tradicionalne kineske medicine, a nastala je sinergijom dugogodišnjeg stjecanja praktičnih znanja i edukacije iz više područja prirodnog zdravlja. Vrlo ugodni i opuštajući, a istovremeno intenzivni i djelotvorni akupresurni zahvati duž kralježnice, u kratkom vremenu oslobađaju protok energije koji je zaostao u Vašem tijelu. Nakon ova tri tretmana osjećat ćete se preporođeno i osvježeno, a na bol slobodno možete odmah zaboraviti!

Ponuda na UzmiMe.hr!

Geliranje noktiju s french manikurom i nail artom + maska za njegu ruku uz kupljeni voucher za samo 60 kn umjesto 240 kn!

Lijepi, uredni i zdravi nokti jako su bitni svakoj ženi koja drži do sebe. Nije li ružno vidjeti zgodnu, sređenu ženu s neurednim noktima? Nemojte si dozvoliti da drugi komentiraju Vaše nokte, nego brzo kupite ovu odličnu ponudu koju smo pripremili baš za Vas: Geliranje noktiju, french manikura, nail art i maska za njegu ruku za samo 60 kn uz kupljeni voucher!

Vaše su ruke i nokti zaslužili samo najbolje pa zašto ih ne biste malo počastili? Priuštite si kompletno uređivanje svojih ruku, neka Vaši nokti zablistaju! Nakon što profesionalci Beauty centra Anita odrade svoju čaroliju na Vašim noktima i kao šećer na kraju Vam nanesu masku za njegu ruku bit ćete prezadovoljni i ponosni na svoje lijepe ruke!



Više na www.uzmime.hr!

10 Body former tretmana za oblikovanje i učvršćivanje tijela i rješavanje celulita s 5 različitih programa u trajanju od 50 minuta uz kupljeni voucher za samo 225 kn umjesto 2800 kn!



Višak kilograma i celulit stvari su kojih se nikako ne možete riješiti. Stalno vodite borbu uz pomoć raznih dijeta i izgladnjivanja te kojekakvih preparata koji apsolutno nimalo ne pomažu. Vrijeme je da stvari prepustite stručnjacima! U suradnji s Beauty centrom Anita nudimo Vam ovu idealnu ponudu: 10 Body former tretmana za oblikovanje i učvršćivanje tijela i rješavanje celulita s 5 različitih programa u trajanju od 50 minuta za samo 225 kn uz kupljeni voucher!

Body former je elektroterapijski tretman visoko sofisticiranim aparatom koji putem niskofrekventnih struja djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru. Elektrostimulacija pomaže mršavljenju, mišićima vraća tonus i čvrstoću. Ima blagotvorne učinke kakve ima i tjelesna aktivnost, ali bez tjelesnog napora. Recite zbogom celulitu i svome nezadovoljstvu!

Ponuda na UzmiMe.hr!

Bojanje izrasta, jednobojni pramenovi, njega kose vitaminskom ceramidnom maskom, masaža vlasišta i fen frizura uz kupljeni voucher za samo 114 kn umjesto 380 kn!

Vaša kosa vrišti za promjenom! Izrast se vidi iz aviona, pramenovi izblijedjeli, sve nešto leti na svoju stranu, ma pravi džumbus! Krajnje je vrijeme da to promijenite, a mi smo tu da Vam olakšamo! Nudimo Vam ovu super ponudu: Bojanje izrasta, jednobojni pramenovi, njega kose vitaminskom ceramidnom maskom, masaža vlasišta i fen frizura za samo 114 kn uz kupljeni voucher!

U frizerskom salonu Jadranka čeka Vas pravi tretman za obnavljanje Vaše frizure. Najprije će se pobrinuti za obnavljanje boje Vaše kose prikrivanjem izrasta, zatim će se dodati i jednobojni pramenovi. Nakon toga slijedi uživanje u njegi kose vitaminskom ceramidnom maskom koja će obnoviti i osvježiti Vašu kosu i učiniti ju zdravom te u masaži vlasišta. Kao šećer na kraju slijedi fen frizura koja će naglasiti vašu ljepotu i ljepotu Vaše kose. Poklonite si ovu ponudu i uživajte u savršenom tretmanu baš za Vas!

Više na UzmiMe.hr!

17

četvrtak

siječanj

2013

5 anticelulitnih masaža + 5 body wrapinga + 5 termo deka + 5 elektrostimulacija uz kupljeni vouher platite samo 330 kn umjesto 2400 kn!

Krenula je nova godina, a njenim dolaskom sigurno ste odlučili uvesti neke promjene u svom životu. Jedna od njih bila je veća briga za sebe? Odlično, jer Vam mi pružamo pravu priliku da ostvarite svoje planove! Ova ponuda je za sve koji su odlučili riješiti se celulita i masnih naslaga na svome tijelu: 5 anticelulitnih masaža + 5 body wrapinga + 5 termo deka + 5 elektrostimulacija za samo 330 kn uz kupljeni voucher!

Ponuda se sastoji od pet anticelulitnih masaža u trajanju od 30 minuta + pet body wrapinga, zatim 5 termo deka u trajanju od 60 minuta i pet elektrostimulacija u trajanju od 40 minuta. Ponuda se može iskoristiti u 10 dolazaka. Iskoristite ovu ponudu te preporodite svoje tijelo i dovedite ga do savršenstva!



Ponuda na UzmiMe.hr!

Prirodni program mršavljenja uz body wraping, termo deke, criotermic i aqua detox uz kupljeni voucher platite samo 275 kn umjesto 2000 kn!



Do sad ste probali svaku dijetu, razne vježbe, odricanja, izgladnjivanja, ali nekako ništa nema prevelikog efekta. Zašto si ne biste priuštili prirodni program mršavljenja gdje ćete nakon pet tretmana imati vidljive rezultate, a ujedno ćete opustiti i detoksirati svoje tijelo? Mi vam nudimo ovu super ponudu: body wraping sa sauna uljem i kremom lipolitičkog djelovanja + termo deke, criotermic body wraping + aqua detox za samo 275 kn uz kupljeni voucher!

Ponuda se odnosi na prirodni program mršavljenja koji ima opuštajući i detoksirajući efekt. Sastoji se od 5 dolazaka po sat i pol u kojima se radi body wraping sa sauna uljem i kremom lipolitičkog djelovanja te termo deke, nakon toga ide criotermic body wraping koji ima toplo-hladni efekt te za to vrijeme klijentica ima uronjene noge u aqua detox kadicu čime se dobiva efekt detoksikacije cijelog organizma. Uzmite ovu ponudu kojom ćete izgubiti centimetre, a osjećat ćete se zdravo i preporođeno!

Više na UzmiMe.hr!

16

srijeda

siječanj

2013

Vanjsko pranje osobnog vozila + čišćenje laka glinom + nanošenje zaštitnog voska uz kupljeni voucher platite samo 135 kn umjesto 400 kn!

Vaš automobil iznutra je uvijek uredan i čist, međutim na vanjske utjecaje ne možete utjecati, tako da često ima i ostataka blata, soli i ostalih ružnih detalja koji jednostavno kvare Vašeg predivnog ljubimca! Mi Vam nudimo ovu super ponudu s kojom će Vaš auto blistati, a ujedno ćete ga i zaštitit od vanjskih utjecaja: Vanjsko pranje, čišćenje laka glinom i nanošenje zaštitnog voska za samo 135 kn uz kupljeni voucher!

Ponuda se odnosi na vanjsko pranje osobnih automobila, nakon čega slijedi čišćenje laka glinom i kao završni dodir, nanošenje zaštitnog voska. Nakon ovog tretmana Vaš će limeni ljubimac biti blistavo čist i zaštićen od neželjenih vanjskih utjecaja.

www.uzmime.hr!

Dijamant pranje osobnog vozila uz kupljeni voucher za samo 49 kn umjesto 130 kn!

Loši vanjski utjecaji sredili su Vašeg limenog ljubimca koji sada izgleda kao neki oldtimer. Potrebno mu je detaljno čišćenje, i unutarnje i vanjsko. A zašto svom automobilu ne biste priuštili pravo tetošenje pa da dobije pravi dijamantni sjaj? Predstavljamo Vam ovu odličnu ponudu na koju sigurno nećete ostati ravnodušni: Dijamant pranje osobnog vozila za samo 49 kn uz kupljeni voucher!



Usluga podrazumijeva detaljno unutarnje i vanjsko pranje i čišćenje vozila. Profesionalci autopraonice Šeperić detaljno će očistiti unutrašnjost vrata, instrument ploču i sve druge detalje, a posebna pažnja posvećuje se i pranju tepiha. Usluga uključuje i detaljno vanjsko pranje, te zaštitu automobila voskom koji ima funkciju zaštite boje automobila zadržavajući korisna ulja koja smanjuju oksidaciju. Ovaj tretman štiti vaše vozilo od utjecaja okoliša te boji daje dubinu i sjaj.

Ponuda na UzmiMe.hr!

Kemijsko čišćenje osobnog vozila uz kupljeni voucher za samo 150 kn umjesto 500 kn!

Svašta nešto se krije u Vašem autu, ostaci raznoraznih papirića, hrpa mrvica, možda čak i neka polovica sendviča od prije par mjeseci… Vrijeme je da se riješite nagomilane nečistoće, tvrdokornih mrlja i neugodnih mirisa. Zato Vam nudimo ovu super ponudu: Kemijsko čišćenje osobnog vozila za samo 150 kn uz kupljeni voucher!

Ponuda se odnosi na unutarnje kemijsko čišćenje osobnog automobila kojim će se ukloniti i najmanja čestica prljavštine iz Vašeg limenog ljubimca. Vaš auto bit će očišćen profesionalnim usisavačima koji u kombinaciji sa sredstvima za kemijsko čišćenje izvlače i zadnji atom nečistoće, a ostat će samo predivno čist automobil i ponosan vlasnik!

Više na UzmiMe.hr!

14

ponedjeljak

siječanj

2013

Pranje i njega kose, masaža vlasišta, fen frizura i lakiranje noktiju uz kupljeni voucher platite samo 30 kn umjesto 225 kn!

Odavno niste imali malo vremena samo za sebe, zar ne? Mi Vam nudimo upravo to + malo tetošenja koje će Vam sigurno dobro doći! Uzmite ovaj kupon i u Top studio SB na dozu uljepšavanja! Nudimo Vam pranje i njegu kose, masažu vlasišta, fen frizuru i lakiranje noktiju i to za samo 30 kn, uz kupljeni voucher!

U salonu Top studio SB dovest će Vas do savršenog izgleda, Vašoj će kosi pružiti njegu koja joj treba, a i nokti će biti sređeni i uredni. Prepustite se stručnim rukama, zabljesnite s novom frizurom te zadivite sve urednim noktima! Vrijeme je da i sebi poklonite nešto, a zašto to ne bi bio upravo ovaj tretman uljepšavanja nakon kojeg ćete se osjećati odlično!

Više na UzmiMe.hr!

07

ponedjeljak

siječanj

2013

Žensko šišanje, pranje kose, njega kose, masaža vlasišta i fen frizura uz kupljeni voucher samo 50 kn umjesto 240 kn!



Obzirom da je upravo kosa to što drugi prvi primjete na nama, bitno nam je da je lijepa, njegovana i zdrava, zar ne? Mi Vam nudimo ovu super ponudu za Vas i Vašu frizuru: šišanje, pranje kose, njega kose, masaža vlasišta i fen frizura za samo 50 kn uz kupljeni voucher!

U salonu Top Studio SB dovest će Vašu kosu do savršenog izgleda. Ponuda se sastoji od pranja kose nakon kojeg slijedi šišanje – po Vašem izboru uz savjete stručnog osoblja. Zatim Vas čeka masaža i njega vlasišta za bolju cirkulaciju i zdraviji izgled Vaše kose u potpunosti. Na kraju fen frizura kao završni dodir za Vaš osvježeni izgled. Izgledajte besprijekorno i osjećajte se odlično u novoj godini sa svojom novom frizurom!

Ponuda na UzmiMe.hr!

Medicinska ili estetska pedikura, manikura, peeling, masaža ruku i stopala te lakiranje noktiju uz kupljeni voucher platite samo 83 kune umjesto 360 kn!



I po zimi Vaša stopala zaslužuju kvalitetnu njegu. Stopala je jednako važno njegovati kao i ruke, stoga smo pripremili ovu odličnu ponudu upravo za Vas: nudimo Vam medicinsku ili estetsku pedikuru, manikuru, peeling, masažu ruku i stopala te lakiranje noktiju za samo 83 kn uz kupljeni voucher!

Tretman medicinske i estetske pedikure sastoji se od: namakanja stopala, odstranjivanja zadebljale kožice na petama i stopalima, odstranjivanje kožice oko noktiju, uređivanje noktiju te nanošenje hranjive kreme i lakiranje noktiju. Manikura se sastoji od uređivanja noktiju i kožice, nanošenja hranjive kreme te lakiranje noktiju. Peeling se radi s ciljem odstranjivanja odumrlog sloja kože, a masaža pospješuje bolje upijanje aktivnih tvari iz krema u dublje slojeve kože te ujedno pomaže i pri uklanjanju stresa.

Želite li i Vi imati nježnu, zdravu i sjajnu kožu na Vašim stopalima i rukama te uredne nokte, onda brzo klik na kupi i uživajte u svom tretmanu!

Više na UzmiMe.hr!

04

petak

siječanj

2013

Kemijsko čišćenje kompletnog interijera auta za samo 149 kn umjesto 600 kn!

Vaš auto trudite se održavati što čišćim, barem izvana, ali unutrašnjosti Vašeg limenog ljubimca jednostavno se ne stignete baš uvijek posvetiti. Dobro bi Vam došlo čišćenje kompletnog interijera Vašeg vozila? Mi Vam u suradnji s našim partnerom nudimo ovu odličnu ponudu: kemijsko čišćenje kompletnog interijera vozila za samo 149 kn!

Ponuda uključuje:
- Detaljno usisavanje vozila
- Kemijsko čišćenje svih sjedala, poda, tapecirunga, krova i prtljažnika
- Završno brisanje kokpita i stakala

Radi se o ekološki prihvatljivom pranju vozila, nakon čega će Vaš limeni ljubimac biti istinski čist i mirisan!
Kupci ovoga kupona ostvaruju dodatnih 15% popusta na vanjsko pranje vozila + besplatan vosak, koje se plaća na licu mjesta.

Dođite u Eko-val na Vrbik, priuštite svom limenom ljubimcu čišćenje unutrašnjosti kakvo i zaslužuje, a zatim ponosno vozite svoj čist i mirisan auto!

Više na UzmiMe.hr!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.