Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uzmi-me-hr

Marketing

Manikura, medicinska ili estetska pedikura, lakiranje noktiju te masaža i peeling ruku i stopala uz kupljeni voucher samo 68 kn umjesto 250 kn + GRATIS fen frizura!


Iako je hladno i Vaše nogice su na sigurnom u čizmama, to ne znači da Vaša stopala ne zaslužuju kvalitetnu njegu. Stopala je jednako važno njegovati kao i ruke, stoga smo pripremili ovu odličnu ponudu upravo za Vas: nudimo Vam manikuru, medicinsku ili estetsku pedikuru, lakiranje noktiju te masažu i peeling ruku za samo 68 kn uz kupljeni voucher + gratis fen frizura!

Tretman medicinske i estetske pedikure sastoji se od: namakanja stopala, odstranjivanja zadebljale kožice na petama i stopalima, odstranjivanje kožice oko noktiju, uređivanje noktiju te nanošenje hranjive kreme i lakiranje noktiju. Manikura se sastoji od uređivanja noktiju i kožice, nanošenja hranjive kreme te lakiranje noktiju. Peeling se radi s ciljem odstranjivanja odumrlog sloja kože, a masaža pospješuje bolje upijanje aktivnih tvari iz krema u dublje slojeve kože te ujedno pomaže i pri uklanjanju stresa.

Želite li i Vi imati nježnu, zdravu i sjajnu kožu na Vašim stopalima i rukama te uredne nokte, a još na poklon dobiti fen frizuru, onda brzo klik na kupi i uživajte u svom tretmanu!

Ponuda na UzmiMe.hr!

Post je objavljen 12.11.2012. u 10:07 sati.