02

petak

studeni

2012

Pranje kose, šišanje, masaža i njega vlasišta te fen frizura uz kupljeni voucher za samo 45 kn umjesto 210 kn + jedna fen frizura GRATIS!


Lijepa kosa puno govori o nama samima, slažete li se? Ona je često upravo ta koju drugi prvo zamijete na nama. Kad su Vam vrhovi sređeni, kada je cijela kosa zdrava i sjajna i kad je frizura taman kakva treba biti, tada se i Vi sami osjećate bolje. Mi Vam nudimo ovu super ponudu za Vas i Vašu frizuru: Pranje kose, šišanje, masaža i njega vlasišta i fen frizura za samo 45 kn uz kupljeni voucher + jedna fen frizura gratis!

U salonu Top Studio SB dovest će Vašu kosu do savršenog izgleda. Ponuda se sastoji od pranja kose nakon kojeg slijedi šišanje – po Vašem izboru uz savjete stručnog osoblja. Zatim Vas čeka masaža i njega vlasišta za bolju cirkulaciju i zdraviji izgled Vaše kose u potpunosti. Na kraju fen frizura kao završni dodir za Vaš osvježeni izgled. Kao poklon dobit ćete jednu fen frizuru gratis koju trebate iskoristiti unutar mjesec dana od prvog dolaska u salon. Izgledajte besprijekorno i osjećajte se odlično sa svojom novom frizurom!

www.uzmime.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.