petak, 31.12.2021.

31.12.2021.

Hello ljudi!
Zadnji dan ove godine, valjalo bi i napisati koju, za kraj!

Želim se sjećati samo lijepih stvari i iako je sve obavijeno Kovidom ima ih jako puno !!
Preselili smo se, napravili jako puno toga, postigli puno, osnažili se kao obitelj, naša djevojčica je narasla, naučila hrpu novih stvari, upoznali smo nove ljude, ali upoznali i sebe malo bolje!!

Loše stvari ćemo ostaviti u 2021. A dobre zauvijek nositi sa sobom ... jer nam pokazuju koliko smo jaki, koliko toga možemo napraviti! Jako smo daleko dogurali u svakom smialu i iskreno, sviđa mi se putanja kojom idemo.
Duboko u sebi vjerujem da će nam sljedeća godina biti odlična! Da sve dovro što se dogodilo u 2021. Će se poduplat i tako iz godine u godinu!! Veliki izazovi na kraju donose veliku sreću!!

Želim se zahvaliti vama svima ovdje koji samnom prolazite kroz te dobre a pogotovo loše trenutke!! Koliko god možda nekima zvučalo glupo, meni osobno puno znači kada te netko razumije ili napiše koju riječ podrške a ovdje ih je bili puno i hvala vam na tome !!

Znam da nisam neka od stalnog komentiranja vaših postova, imam poprilično malo vremena i samo dodem natipkam i odem, a onda nekad uzmem i tipkam.i ja vama, znam da je rijetko ali nesto je na cemu radim!!

Nadam se da cete i vi uspjeti 2021. Zapamtiti po dobrome.i da cete ostati svi na broju ovdje i da cemo se druziti i sljedece, nadam se uspjesnije, godine !!

Svako dobro vam zelim, vama i vasim obiteljima!! Zdravlja ljubavi srece i veselja! Da uspijete ostvariti svoje planove ili barem napravite velike korake ka ostvarenju tih ciljeva !!

T je to od mene za ovu godinu !! Citamo se sljedeece, budite mi dobro i...

Pišem brzo !!
Pusaaa svima !!

- 17:00 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.12.2021.

23.12.2021.

Hello ljudi!!

Evo da se i ja malo javim, očito se javljam samo kad sam na rubu i u lošim razdoblima pa ovo sad ne smijem preskočiti.

Danas sam išla iznenadno vaditi korijenje zuba broj 6!! Umirala sam dva dana od bolova i onda sam otišla i sad su vani i sad je odlično !!

Mama mi je došla u ponedjeljak ... i danas je izjavila da šta je uopće dolazila jer je K. završila u kazni jer ne suša i radi stvari kojima se može ozlijediti!!
Plus ne valja ovo ne valja ono ... stalno nešto ne valja !
Bolio me zub bila sam užasna i nije mi se dalo razg i sve skupa i ispričala sam se jer zbilja sam bila užasna i znam da sam bila. I rekla je oke pa razumijem nemaš se zašto ispričavat!

I sad D. je na godišnjem bit ćemo svi skupa doma a između njih dvoje je nategnuto stalno ... nije baš da ju D. previše voli jer on ima svoje principe ona svoje ne slažu se ... D. se ponaša onako indiferentno s ponekim podjebom .. ali ni mama nije baš dobrica. Ima i ona svojih izjava i tepe po svome i ne jebe živu silu kak bi se reklo!

Opet prko mojih leđa ... i stvarno mi je muka. Bila sam zbilja sretna da će doći malo vidjeti gdje smo šta smo i tako to .. ali znala sam da neće biti glatko. Da će biti komentar i izjava koje mi neće sjest jer jebote kao da ja ne znam neke stvari pa se sad na glas moraju reći.

Tek je jedan tjedan prošao, zapravo i manje od jednog tjedan i već je previše. Plus ... sve ovo je predložio moj brat .. da ona dođe i bude s unukom. Nitko nas nje pitao imamo li mi planova dok je D. na godišnjem ili tako nešto ... ali oke ... nema veze!!

Počela sam raditi btw. Ne znam jesam li to pisala ali mislim da nisam. Od ponedjeljka do petka po sat i 45 dnevno. Zadovoljna sam .. ništa strašno ali opet je lovica u pitanju i samo ću reći da sam za samo 40€ više radila u Hrv 3 smjene blagdane i vikende ........ to je sve što ću reći eto ! Zadovoljna sam ! Dok ne riješim školu i tečaj ovo je odlično !

Eto na brzinu par riječi da mi kažete neš normalno ikao znam da će svi sad pa jedna je mama.....drugi će da ona treba poštovati naše granice i da se ne trbam osjećat krivo .... treći će reć pa samo je dva tjedna .... Msm ona je predobr ažena ali je teška. I ja nekad ne mogu s njom kako da natjeram D. onda da hendla to?? Ali ona je moja, takva kakva je volim ju ! Samo je zbilja nekad neobzirna ... ne shvaća me !

Pišem vam brzo imam osjećaj jer neće ovo proći tako lagano !!

Kako je Vama pred blagdane ??? Jeste svi živi i zdravi ??

- 18:46 -

Komentari (7) - Isprintaj - #

srijeda, 08.12.2021.

08.12.2021.

Hello ljudi !
Moram tipkat ... opet sam ispalila. Baby K.je došla danas od tete čuvalice sa temperaturom. Luda sam ... evo mjerili maloprije 39.5 .... manje od mjesec dana je bila bez temperature. Kašlje cijelo vrijeme, smirilo se pa ne kašlje po noći sva sreća ali realno preko dana kašlje. Nos ne curi.. još jedan plus.

Imala je neke dvije kakice po noći koje su iziritirale kožu i peklo je pa se po dva tri dana s tim zabavljamo svakih 5 dana. Ne znam. Oke kažu djeca grade imunitet u toj nekoj prvoj godini interakcije s drugima ... oke ... ali svaki mjesec je temperatura. Svaki mjesec! Ne znam više šta napraviti ... ništa .. ne može se ništa nego eto kad je temperatura tu ostavit ju doma, sirup/čepić, budi sretan da makar mlijeko popije (iako je K odlična što se tiče hrane čak i kad je bolesna!!) dežuraj noć da temperatura ne ode previsoko, nagovori ju da popije sirup ili ju čvrsto drži kako čepić ne bi izašao. Znam da je to sve normalno i da sve mame to prolaze ... jasno mi je. Ali zbilja mi je više nje žao s tim glupostima da se zamara svako malo !!

I znam sad će biti nekih komentara e to ti znači biti mama. I znam da neke majke gledaju na žalost i puuuno gore stvari kod svoje djece. Ali taj dio majčinstva mi sene sviđa, Ne sviđa mi se što ju moram gledat da joj je teško. Da plače i da je nervozna ... neka mene boli, neka meni glava gori ... samo neka ona bude dobro. Ali K. je tolika hrabrica i snažnica ... što se toga tiče je prava zmajica.

Ja sam prošli tjedan bila bolesna - gnojna angina. Lagani penicilin, nisam spavala tjedan dana od kašljanja .. i evo sad se moj kašalj smirio i došla temperatura maloj zmajici. Što reći! Još tjedan dana ne spavanja hahahah lagano !! Da bar to ne spavanje troši kalorije i otapa masnoću ... bar da je neka korist hhahaha !

Okitili smo bor, predivan je... bio nam je i sv:Nikola ... oduševljenje na vrhuncu. K. obožava lampice.. i doma i u gradu .. razveseli se maksimalno !! E to je predivno za gledati, tu sreću !! Napravila sam i adventski za nas (onaj je bio za tetu čuvalicu jel) ... stavit ću slike ! Možda mi se čak malo više sviđa moj hahaha ali ne znam ... oba su odlična .. meni hahaha !

Stigao mi je papir, potvrda o nekažnjavanju. To je za sve dr čekanje od 10 dana, ali za Hrv se čeka 3 tjedna! Bila sam i na razgovoru za posao. Sada čekam da mi naprave propusnicu za bazu i onda krećem radti. Vjerojtno baš tjedan kad mi dolazi kuma u goste .... ali oke nema veze. Nije strašno 2h dnevno će se družiti sa K i D. ! Počelo se nešto pomicati.Predivno !!

Eto nabrzinu neki kratki update. Nadam se da K. neće biti predugo pod temperaturom ... i da će moći spavati u miru!Pišem brzo ...

- 19:13 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.