Komentari

torakvokun.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Snaga Tvokuna

  #tojetamalasreća

  avatar

  23.12.2021. (18:58)    -   -   -   -  

 • Mrs. Galaxy

  Moji ili njegovi ne dolaze u posjete. Sada nije vrijeme. Možda jednog dana kada bude situacija bolja. Mi dolazimo jednom godišnje u RH i to će uvijek biti ljeto u pitanju. Najveća mir i ljubav dok se vidimo na 2 sata i ćao zdravo. Ne damo svoje živce i slobodu. Inače bi bilo "kolinje" jer mi imamo svoju politiku, a starije generacije svoju. :)) Ovako na nekoliko sati, samo su lijepe teme na tapeti i svi sretni/zadovoljni. :)) Sestra, kuma primjerice - to je zabava i to je neusporedivo s roditeljima. Oko djece jednog dana mi mogu dati savjet ako nešto ne znam, ali što se odgoja tiče nemaju nikakvih prava na odluke ili miješanja. Imali su svoju djecu i priliku za odgoj. Očekujem poštovanje naših privatnih pravila odgoja. Ako kažem u 21 h se ide spavati, onda baka ne treba moliti da dijete ostane budno do ponoći jer se to neće ostvariti. Stroga sam, jebi ga... :)

  Drži se, zauzmi svoj stav, imaš svoju glavu i odlučuj. :)))

  Sretan Božić i svako dobro vam želim!

  avatar

  23.12.2021. (19:16)    -   -   -   -  

 • Snaga Tvokuna

  Maaaa e to.i ja mislim .. to i moja mama govoti ali se ne pinaša tako! Puno toga ona govori i savjetuje drugima ali drugacije se ponasa!!
  Sve najljepse vam želim !! I uzivaaajte !!!

  avatar

  23.12.2021. (19:27)    -   -   -   -  

 • Kockavica

  Dođi na bal! :)

  avatar

  23.12.2021. (20:15)    -   -   -   -  

 • luki2

  Sve najljepše, a tih nekoliko dana ćete svi skupa izdržati i čak će vam poslije biti drago da ste izdržali! Polako! Ljubim!

  avatar

  23.12.2021. (20:45)    -   -   -   -  

 • Flekserica

  Ja sam imala sreću da su se moji starci dobro slagali sa mužem. Sa svekrvom je bilo puno teže ali to je bilo to, neće više dolaziti, ima mladjeg sina i njegovo dijete i ženu pa neka njih pila i donosi im radost praznika uz "Schwiegermutter" :)))
  Inače, sretan Božić i čuvaj živce :)

  avatar

  24.12.2021. (09:29)    -   -   -   -  

 • luki2

  Tako je! Sestri puno sbnage da sve izdrži! Neka vam je na dobro Badnje veče; sretan Božić! Ljubim!

  avatar

  24.12.2021. (19:57)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...