petak, 31.12.2021.

31.12.2021.

Hello ljudi!
Zadnji dan ove godine, valjalo bi i napisati koju, za kraj!

Želim se sjećati samo lijepih stvari i iako je sve obavijeno Kovidom ima ih jako puno !!
Preselili smo se, napravili jako puno toga, postigli puno, osnažili se kao obitelj, naša djevojčica je narasla, naučila hrpu novih stvari, upoznali smo nove ljude, ali upoznali i sebe malo bolje!!

Loše stvari ćemo ostaviti u 2021. A dobre zauvijek nositi sa sobom ... jer nam pokazuju koliko smo jaki, koliko toga možemo napraviti! Jako smo daleko dogurali u svakom smialu i iskreno, sviđa mi se putanja kojom idemo.
Duboko u sebi vjerujem da će nam sljedeća godina biti odlična! Da sve dovro što se dogodilo u 2021. Će se poduplat i tako iz godine u godinu!! Veliki izazovi na kraju donose veliku sreću!!

Želim se zahvaliti vama svima ovdje koji samnom prolazite kroz te dobre a pogotovo loše trenutke!! Koliko god možda nekima zvučalo glupo, meni osobno puno znači kada te netko razumije ili napiše koju riječ podrške a ovdje ih je bili puno i hvala vam na tome !!

Znam da nisam neka od stalnog komentiranja vaših postova, imam poprilično malo vremena i samo dodem natipkam i odem, a onda nekad uzmem i tipkam.i ja vama, znam da je rijetko ali nesto je na cemu radim!!

Nadam se da cete i vi uspjeti 2021. Zapamtiti po dobrome.i da cete ostati svi na broju ovdje i da cemo se druziti i sljedece, nadam se uspjesnije, godine !!

Svako dobro vam zelim, vama i vasim obiteljima!! Zdravlja ljubavi srece i veselja! Da uspijete ostvariti svoje planove ili barem napravite velike korake ka ostvarenju tih ciljeva !!

T je to od mene za ovu godinu !! Citamo se sljedeece, budite mi dobro i...

Pišem brzo !!
Pusaaa svima !!

- 17:00 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.